Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jako kdo kudy jede jo ale přečíst protijedoucí RZ 😞

Odesláno

Už jsem to tu někde psal, že mi kamera ušetřila 15000Kč za rozbité přední sklo od kolem jedoucího auta. Naštěstí to auto mne předjíždělo a tak šlo značku i s horší kamerou přečíst, kdyby jelo naproti, tak by to bylo horší.

Odesláno

Tak když se vrátim k tý kameře do tisícovky - v této cenové kategorii na Alze si kup cokoli, nic z toho nebude výrazně lepší.. Stejně neni velký výběr, tak vem Niceboy pilot Q1 - zázraky nečekej ale kdo ti nedal přednost se pozná :) 

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Objevil se mi problém s mojí kamerou AUTOLOVER A118C

Včera po nastartování se mi zapla a nabídka pouze Mass storage a PC camera.

Tudíž nenahrává, zkoušel jsem zformátovat SD kartu a bez výsledku. Napájení kamery mám vyřešené měničem napětí napojené na stropní světlo. Neporadí někdo co s tím?

Odesláno

Baterka tam bude, ale po smrti. Když jí připojíš k jinému zdroji, tak je to stejný? Zkusil bych i "tovární reset" :myslim

Odesláno

Jak pise MJSytic zkusit reset pripadne rozebrat - ja si ted poridil snad s "nostalgie" nasi DoD600 i s postovnym /dobirka/  za 250 a cekal jsem ze prijde jen obal - ale ouha i po tolika letech stale funkcni.
Mame je nekde od roku 2012.
Jen si k obrazu svemu udelala format 64Gb karty na 30Gb a pak bohuzel vestavena baterka ke KO - nekde jsem mel rpispevek kdy jsem vyvedl tento mimo kameru a je klid s vymenou.
Baterka je na ukonceni zaznamu pri vypnuti "hlavniho" napajeni.
Skoda ze je toto napajeni "jen" 3,7V pokud by bylo 12V slo by pouzit trvale napajeni treba prave z radia.

• O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, 

sháním kameru pro tátu tak jdu pro radu, doteď měl TrueCam A7s, po letech odešla a chce do novýho auta nějakou novou a samozřejmě klidně lepší :) Koukal jsem na heureku a A7s je pořád dobře hodnocená, je nějaká lepší v prodeji? KOukal jsem pár stránek zpět a všichni řeší naopak kameru do litra, to fakt ne, na penězích ani nezáleží, prostě se spokojím s tím nejlepším :D

koukám opět po Trucam A7s nebo Eltrinex LS500

Díky za rady

Upraveno uživatelem kveton

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...