Benžík Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Jdi na půl hodiny ven do tý zimy, hlavně tam neběhej, pak bys měl usnout dobře. Citovat
Ajdamek Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 když nepiješ pivo, tak si dej flášu vína a budeš spát jak zabitej [upravil dne 19/12/10 21:35 Ajdamek] Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ať chodí do školy pěšky a ne autem (stejně ho těch pár km jen trápíš). Pak budeš utahanej dost. PS: Zase vycházím z jiného vlákna (zaslepení chladiče). Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Nevim jak ostatní, já po chlastu sice usnu dobře, ale pak se třeba po pěti hodinách vzbudim a už neusnu, takže to taky dobrý neni. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Ať chodí do školy pěšky a ne autem (stejně ho těch pár km jen trápíš). Pak budeš utahanej dost. PS: Zase vycházím z jiného vlákna (zaslepení chladiče). No na jednu stranu mas pravdu..ale myslim,ze by bohate jak jsem psal stacilo kolo Citovat
MHS Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod. na co človek se už nezeptá Citovat
Driver Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 když nepiješ pivo, tak si dej flášu vína a budeš spát jak zabitej Hele to bude asi fungovat, jenže za nějaký čas se nás bude ptát jak se má zbavit závislosti na alkoholu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 MHS: No tak ted jsi mě rozsekal:D:D:D No Driver vlastně taky:D [upravil dne 19/12/10 21:40 Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pokud napadne deset čísel sněhu, tak ti na kole bude stačit krátká trasa Benžík: Nechlastám, neznám Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod. na co človek se už nezeptá Já málem spadnul z gauče i s ntb PS: na toto téma může odpovědět google, určitě tam toho bude dost a snad se nenajde odvážlivec, co by se ptal tady. I dementi to snad dokážou bez návodu Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 pivo hořký,tak si dej hrnek teplého mlíka s cukrem a budeš spát jak budulínek Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 MHS: No tak ted jsi mě rozsekal:D:D:D No Driver vlastně taky:D [upravil dne 19/12/10 21:40 Radek Hurvajz] Tak clovek ti slozi v prispevku na predchozi strane poklonu jaky jsi dobry clovek a ty ani nereknes dík :D no to neva,jen jsem doufal,ze si to prectes,abys videl,jakej mam na tebe pohled a snad i vetsina Citovat
MHS Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 chlapi ja bych se ani nedivil kdyby se to tu jednou fakt objevilo Citovat
MHS Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 dadadavid : Promin nechtěl sem tady vydávat nejake rasove nepokoje:D nemyslel sem na Tebe vubec nic jen sem napsal příspěvek který sem myslel obrazně samozřejme:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 MHS: No tak ted jsi mě rozsekal:D:D:D No Driver vlastně taky:D [upravil dne 19/12/10 21:40 Radek Hurvajz] Tak clovek ti slozi v prispevku na predchozi strane poklonu jaky jsi dobry clovek a ty ani nereknes dík :D no to neva,jen jsem doufal,ze si to prectes,abys videl,jakej mam na tebe pohled a snad i vetsina Jsem si to přečetl, neboj, vim o tom, a trochu srandy si taky rád užiju, tak si to zase tak neber, navic to nebyli tvoje přispěvky, ale jiných který mě sundali ze židle:D Jo jinak teda diky za tu poklonu;) Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Chlape, to chce pořádně makat!!! Po těžké práci usneš za 2 minuty, za to Ti ručím, posledních pár měsíců to takhle mám;) Jsem rád že se vůbec dostanu do postele po svých:D Citovat
BV406 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Přečti si všechno co je tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?srchuname=Dadadavid&searchsubmit=a&f=all&srchfrom=0 a usneš dřív než budeš v půlce. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.