Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ať chodí do školy pěšky a ne autem (stejně ho těch pár km jen trápíš). Pak budeš utahanej dost.

PS: Zase vycházím z jiného vlákna (zaslepení chladiče).

Odesláno
Ať chodí do školy pěšky a ne autem (stejně ho těch pár km jen trápíš). Pak budeš utahanej dost.

PS: Zase vycházím z jiného vlákna (zaslepení chladiče).

No na jednu stranu mas pravdu..ale myslim,ze by bohate jak jsem psal stacilo kolo :)

Odesláno
když nepiješ pivo, tak si dej flášu vína a budeš spát jak zabitej

Hele to bude asi fungovat, jenže za nějaký čas se nás bude ptát jak se má zbavit závislosti na alkoholu :D

Odesláno
ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod.:D

:roker na co človek se už nezeptá:D

Já málem spadnul z gauče i s ntb :D

PS: na toto téma může odpovědět google, určitě tam toho bude dost a snad se nenajde odvážlivec, co by se ptal tady. I dementi to snad dokážou bez návodu :D

Odesláno
MHS: No tak ted jsi mě rozsekal:D:D:D

No Driver vlastně taky:D

[upravil dne 19/12/10 21:40 Radek Hurvajz]

Tak clovek ti slozi v prispevku na predchozi strane poklonu jaky jsi dobry clovek a ty ani nereknes dík :D :D no to neva,jen jsem doufal,ze si to prectes,abys videl,jakej mam na tebe pohled a snad i vetsina

Odesláno

dadadavid : Promin nechtěl sem tady vydávat nejake rasove nepokoje:D nemyslel sem na Tebe vubec nic jen sem napsal příspěvek který sem myslel obrazně samozřejme:)

Odesláno
MHS: No tak ted jsi mě rozsekal:D:D:D

No Driver vlastně taky:D

[upravil dne 19/12/10 21:40 Radek Hurvajz]

Tak clovek ti slozi v prispevku na predchozi strane poklonu jaky jsi dobry clovek a ty ani nereknes dík :D :D no to neva,jen jsem doufal,ze si to prectes,abys videl,jakej mam na tebe pohled a snad i vetsina

Jsem si to přečetl, neboj, vim o tom, a trochu srandy si taky rád užiju, tak si to zase tak neber, navic to nebyli tvoje přispěvky, ale jiných který mě sundali ze židle:D

Jo jinak teda diky za tu poklonu;)

Odesláno

Chlape, to chce pořádně makat!!! Po těžké práci usneš za 2 minuty, za to Ti ručím, posledních pár měsíců to takhle mám;)

Jsem rád že se vůbec dostanu do postele po svých:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...