kujon106 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nejdřív mrknu na Mapy.cz, vypíšu si na papírek pár záchytných obcí, kterýma mám projet nebo je minout a vyrazím na cestu. Vždycky mi to bohatě stačilo... To jde když jedeš jen do určitýho města. Když ale jedeš na určitou adresu, tak je navigace nedocenitelná. Citovat
Dundee Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 I adresa (ulice) se dá, s čílsem popisným je to trochu horší, al eto už mě nezabije... Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Navigon 7310. Naprostá spokojenost, jak s mapami, přehledností, navigací, ovládáním, zobrazením... Udělal jsem si do toho svý vlastní krásný autíčko, upravil vzhled prostředí a dá se s tím dělat spousta dalších věcí. Na pěší pak garmin v SE Xperia X1. Tam mám spousty turistických i silničních map, které se daj různě kombinovat a přepínat... btw prakticky na všech PNA s widlema se dá spustit prakticky cokoli. Ono je to jen takový kapičku okleštěný PDA. Já se v tom hrabal totalcommanderem. [upravil dne 1.11.2010 23:51 Edison] Citovat
vix Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Nejdřív mrknu na Mapy.cz, vypíšu si na papírek pár záchytných obcí, kterýma mám projet nebo je minout a vyrazím na cestu. Vždycky mi to bohatě stačilo... v tomhle je třeba dobrý: www.viamichelin.com který ti rovnou ukazuje dálniční cedule (návěstí) Jinak, prima přístup. (lidi s navi občas jezdí po bobové dráze - aneb, mám navi, nemůže se mi nic stát ?) Citovat
vix Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Já tedy raději koukám na googlemapy, ale třeba v zahraničí se navigace šikne. Kdo to zná potvrdí, že třeba pokud cestujete poprvé směrem od Insbrucku na Mnichov a chcete jet dál na Plzeň, tak na mnichovském obchvatu nenajdete snad jedinou směrovku na ČR nebo Plzeň až úplně na výjezdu, když musíte předtím Xkrát najet a sjet do různých pruhů. Stačí kyž se držíš na Norimberk, zrovna obchat Mnichova mi přijde úplně super značenej. Ale je fakt, že jsme tam jeli s kámošem opačným směrem na Insbruck a já mu říkám ať se drží pořád Salzburk a nezapomene sjet na Insbruck a Itálii. No zavřu oči po chvíli je otevřu a my byli před Salzburkem:D Prý tam žádný sjezd nebyl značenej, přitom tam jsou tří návěstidla jako kráva:roker Protože ten okruh v Mnichově prostě sjezdem na Salzburg jednoduše a prostě končí. Zkuste si to u nás. Posledně jsem na Břevnově nabíral do vláčku nějaké Němce, kteří navi neměli. Chtěli na Jungbunzlau (tam, kde se vyrábějí česká VW). Jsem jim říkál, že je navedu a až budu odbočovat na Brünn, že mají jet jen rovně. Tak mi pak jen mávli, usmáli se, a jeli dál. Mmch, když jsem před 6 lety chtěl jet na Boleslav, tak mě sjezd z D5 vyhodil u Národního divadla [upravil dne 2/11/10 06:00 vix] Citovat
barenst Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 mam nejaky stary blaupunkt ,stare mapy a je to nekdy lepsi vypnout , nema nekdo mapy to toho ? Citovat
Edison Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Já tedy raději koukám na googlemapy, ale třeba v zahraničí se navigace šikne. Kdo to zná potvrdí, že třeba pokud cestujete poprvé směrem od Insbrucku na Mnichov a chcete jet dál na Plzeň, tak na mnichovském obchvatu nenajdete snad jedinou směrovku na ČR nebo Plzeň až úplně na výjezdu, když musíte předtím Xkrát najet a sjet do různých pruhů. Stačí kyž se držíš na Norimberk, zrovna obchat Mnichova mi přijde úplně super značenej. Ale je fakt, že jsme tam jeli s kámošem opačným směrem na Insbruck a já mu říkám ať se drží pořád Salzburk a nezapomene sjet na Insbruck a Itálii. No zavřu oči po chvíli je otevřu a my byli před Salzburkem:D Prý tam žádný sjezd nebyl značenej, přitom tam jsou tří návěstidla jako kráva:roker Protože ten okruh v Mnichově prostě sjezdem na Salzburg jednoduše a prostě končí. Zkuste si to u nás. Posledně jsem na Břevnově nabíral do vláčku nějaké Němce, kteří navi neměli. Chtěli na Jungbunzlau (tam, kde se vyrábějí česká VW). Jsem jim říkál, že je navedu a až budu odbočovat na Brünn, že mají jet jen rovně. Tak mi pak jen mávli, usmáli se, a jeli dál. Mmch, když jsem před 6 lety chtěl jet na Boleslav, tak mě sjezd z D5 vyhodil u Národního divadla [upravil dne 2/11/10 06:00 vix] Já Mnichov jezdím dost nerad. Ale do It nejedu na Salz - Insbr, ale GaPa - Insbr. Je to mnohem hezčí cesta... :-) Na to mám v navi vždy průjezdní bod, aby mě to cestou neotravovalo s otáčením. Jinak normální člověk ví, že navi pomáhá, ale neřídí... Citovat
kujon106 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Dundee> Jasně, dá, ale dneska už navi seženeš opravdu za pár šprdlíků. Otec před nedávnem koupil Navigona 2100 a s tim sem jel do MB Škodováckýho muzea. V MB sem nikdy nebyl, takže sem si zadal trasu pěkně z domova, chvilku sem \"kroutil\" volantem a najednou sem stál před muzeem Citovat
chuck11 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 TomTom Go 730 Traffic naprostá spokojenost;) Citovat
jamad Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Já používám Navigon 1310, sice to zobrazuje jen to základní, ale dojel jsem s tím taky všude:) Nejdál mě zatím dovezla do francie a překvapivě tam všechny silnice byly:) Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 nepotřebuju navigaci,nikam nejezdim a když jednou za rok vyrazim někam do prič tak vedle mě sedí mamina s mapou na klíně,to je nejlepší navigace,taky dojedem,kam potřebujem:D Citovat
Vítek1 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 pro toho kdo moc nepotrebuje navigaci je idealni pri koupi noveho mobilu zvolit nejakej s navigaci, az se nekde ztrati tak to oceni a ty mobily uz stoji par penez Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Ahoj,mám Nokii E66 a mám nainstalovaný Sygic mobile maps 2010+jsou tam Nokia Mapy.Zatím jsem vždy dojel kam jsem chtěl.Určitě to není komfort jak u klasický navigace ale jde to.Několikrát jsem chtěl nějakou navigaci koupit(chtěl jsem TomTom GO 950 Traffic)no na to mé ježdění tady v ČR a 2-3x ročně na Slovensko mi stačí i to co mám v mobilu. Citovat
Laďa Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Nevýhodou je nutnost připojení k internetu (v zahraničí nemyslitelný). Nemusíš. Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Já mám TomTom Go 730 Traffic a jsem taktéž spokojená. Jen mi to docela dlouho hledá satelit, ačkoliv třeba kolegovi, co má tu samou navigaci, to naběhne hned.. Zatím mě to navedlo vždy tam, kam jsem chtěla. Stahuji si opravy map, ovšem doteď jsem moc nepochopila smysl, resp.co všechno tyhle balíčky opravují.. jezdím po novém Pražském okruhu a ačkoliv jsem relativně nedávno aktualizovala, v mapách se mi to zatím neprojevilo.. mam mapu verze 835 a tam uz okruh zanesen je, dokonce me to po nem honilo jeste mesic pred jeho otevrenim Citovat
CelticGirl Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ferry: Fakt? jak poznám, co tam mám za verzi já? To jsi tam nahrál skrz ty opravy nebo si musím nějaký balíček koupit? :-) Citovat
Tango C8 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ja mám Garmin 205, ta nejlevnější co byla a bohatě stačí. Vždy tam mám nejnovější mapy. A už jenom naťukat kam, zkontrolovat kudy to vede a vyrazit. Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Já mám TomTom Go 730 Traffic a jsem taktéž spokojená. Jen mi to docela dlouho hledá satelit, ačkoliv třeba kolegovi, co má tu samou navigaci, to naběhne hned.. Zatím mě to navedlo vždy tam, kam jsem chtěla. Stahuji si opravy map, ovšem doteď jsem moc nepochopila smysl, resp.co všechno tyhle balíčky opravují.. jezdím po novém Pražském okruhu a ačkoliv jsem relativně nedávno aktualizovala, v mapách se mi to zatím neprojevilo.. Děláš si i aktualizace Quick GPSfix- je to aktualizace pozic družic,aby ti je rychleji našlo:papa Citovat
Martin 1981 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 aku navi mi odporucite do 100e?ako funguje aktualizacia alebo rossirenie o nove mapy,do kazdej znacky sa daju stiahnut? co tato?http://www.mp3.sk/navigon-1410-mapy-43-krajin-europy-kupon-na-80-zlavu-freshmaps-p-104476.html [upravil dne 3/11/10 17:54 Martin 1981] Citovat
jjjirkaaa Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Používám Samsung i8000 Omnia II. Po testování několika navi programů jsem skončil u iGO8 a AutoMapa. Tyhle dvě jsou podle mě asi nej. Aktualizace map (podel toho které preferujete) cca4 ročně u iGO8 a poláci snad každý měsíc. Jelikož jezdím každý den a nechci tahat dva přístroje v kapse je pro mě chytrej mobil dobrý řešení.:mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.