Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dřív se aspoň podle ID poznalo jak je tady kdo dlouho......

Teď je to datum uvedeno přímo v profilu člena, takže zatímco dříve jsi to věděl přibližně, teď to víš přesně. ;)

Odesláno

No tedy dík za upozornění - ani jsem si všiml, že mám jiné ID :(  - no nesmějte se, třeba bych někomu zaplatil řádství na příští rok. :grr  ID mám nastaveno v trvaláku na internetovém bankovnictví. :aut  Kdo si to má pamatovat nebo to stále hledat. :myslim

Odesláno

Ono bude asi celkem problém se splést v ID, členství se bude nakupovat přes Eshop a tam vstoupíš jako přihlašenej, takže ti to udaje k platbě vygeneruje se správným ID. Ale je třeba ještě chvili vydržet

Odesláno

Mam dotaz ako doplnim text v nazve vlakna ? Chcel by som tam doplnit ,, vyriesene ,, no nejako sa neviem zorientovat. Respektive nespravi to niekto miesto mna ? Ide o vlakno v servise 2,0 RHZ teply motor nestartuje. Dakujem

Odesláno

Nevzdávat ;) Mělo by to být stejné... Dej upravit první příspěvek v tématu a použít plný editor - v něm už vidíš název tématu, který lze změnit... 

Guest servisman
Odesláno

Chci se zeptat na starým foru jsem si našel mezi členy  i podle příjmení  ale zde na novým  jsem tu možnost nějak nenašel, je tam jen podle nicku auta  ,dalo se hledati i podle města .

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

taky mám jeden dotaz

zkoušel jsem si kliknout tady na ty odkazy a ani jeden nefunguje,to je schválně,nebo jak to je,vžydcky mě to hodí na hlavní stranu

odkaz.png

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...