ThorR Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Potřebuji upravit obrázek, který má na sobě ochranou známku. Něco jako je třeba u obrázku v eshopu loogo prodávajícího. Neví někdo jak na to? Programy jako photoshop mám v PC... Citovat
ThorR Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 To nepokradu neboj Mám fotky od fotografa, který nás kdysi fotil ale všude jsou jeho značky, a CD s fotkama bez značek jsem ztratil :grr [upravil dne 12.10.2010 od ThorR] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Co je to za známku?? z nějakého duvodu tam jistě je. Citovat
ThorR Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Co je to za známku?? z nějakého duvodu tam jistě je. Nevím, proč si je tam fotografové dávájí, asi aby se s nima nehclubil někdo jiný. Ale na těchto jsem já a chtěl bych je mít bez toho abych měl přes pusu jeho jméno Citovat
Péťa Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Zkusil bych Photoshop a nástroj \"Klonovací razítko\". Já tím běžně odstraňuji \"nepohodlné\" objekty z fotografií. Klidně celé postavy... Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Co je to za známku?? z nějakého duvodu tam jistě je. Nevím, proč si je tam fotografové dávájí, asi aby se s nima nehclubil někdo jiný. Ale na těchto jsem já a chtěl bych je mít bez toho abych měl přes pusu jeho jméno I když jsi na fotografiích, nejsi jejich majitelem. Majitelem je ten, kdo je stvořil, pokud vlastnické (autorské) právo někomu nepřenechal. Jinak autoři si své zdrojové soubory vždy archivují, kontaktuj fotografa. Citovat
ThorR Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 On už s tím sekl Když jsem si je zaplatil tak jsou moje ne? Pokusim se to nějak udělat Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 mmm... i tak pochybuji, že by zlikvidoval archiv... Já jsem jen pouhý amatér, ale zdrojáky si teda fakt archivuji... Citovat
ThorR Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Možná je má, ale já nevím kde je :D Citovat
Fusion Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Fotograf nikdy nedá svůj vodotisk přes něčí (zákazníkův) ksicht. To se dělá na fotkách/obrázcích na prodej. Takže Fotolia nebo ShutterStock? Citovat
FrantaCV Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Zkus program na : www.picasa.com . Je free a je opravdu docela mocný - při úpravách používám \"retuš\" a prakticky tím zlikviduji vše nechtěné. Citovat
Qcko Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Kludne mi tu fotku posli ak chces a uvidim co sa s tym da robit ... kde sa ta znacka nachadza? Citovat
matii Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Jak už tu někdo psal, použij photoshop - klonovací razítko ... milion návodů jak na to najdeš na youtube, stačí zadat heslo photoshop. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.