Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odstranění značky z obrázku

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji upravit obrázek, který má na sobě ochranou známku. Něco jako je třeba u obrázku v eshopu loogo prodávajícího.

Neví někdo jak na to? Programy jako photoshop mám v PC...

Odesláno

To nepokradu neboj :D Mám fotky od fotografa, který nás kdysi fotil ale všude jsou jeho značky, a CD s fotkama bez značek jsem ztratil :grr:grr

[upravil dne 12.10.2010 od ThorR]

Odesláno
Co je to za známku?? z nějakého duvodu tam jistě je.

Nevím, proč si je tam fotografové dávájí, asi aby se s nima nehclubil někdo jiný. Ale na těchto jsem já a chtěl bych je mít bez toho abych měl přes pusu jeho jméno :D

Odesláno
Co je to za známku?? z nějakého duvodu tam jistě je.

Nevím, proč si je tam fotografové dávájí, asi aby se s nima nehclubil někdo jiný. Ale na těchto jsem já a chtěl bych je mít bez toho abych měl přes pusu jeho jméno :D

I když jsi na fotografiích, nejsi jejich majitelem. Majitelem je ten, kdo je stvořil, pokud vlastnické (autorské) právo někomu nepřenechal. Jinak autoři si své zdrojové soubory vždy archivují, kontaktuj fotografa.
Odesláno

Zkus program na : www.picasa.com . Je free a je opravdu docela mocný - při úpravách používám \"retuš\" a prakticky tím zlikviduji vše nechtěné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...