krtek 2 Odesláno 25. říjen 2017 Odesláno 25. říjen 2017 tak som to skusal na kolesach ,bezproblemov ma to dostatocnu silu ak to nezhori tak to bude dobry pomocnik este to zajtra porovnam s tou zelenou elektrickou DWT Přema ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 27. říjen 2017 Odesláno 27. říjen 2017 (upraveno) porovnal som oba utahovaky na deste (koleso) M16 na 24 kluc matky ciastocne zapecene a ten elektricky elektricky DWt(320nm) je trochu silnejsi ako aku extol(500nm), ide dobre ked ma baterka 100 percent ale ked ma uz len nejakych 50 tak jeho sila ide dolu(sice nie moc ale predsa a niekedy tych par percent sily moze chybayt) ,takze na aku baterke ten utahovak stoji a pada moje zistenie ,nepozerat na newtonometre ,ale pouzivat sedliacky rozum cize cim vecsi a tachsi tim ma proste vecsiu silu ,netvrdim ze to plati stale ale vecsinou ano Upraveno 27. říjen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 27. říjen 2017 Odesláno 27. říjen 2017 nedalo mi rozobral som ho je to komplet cina motorcek cinsky RS887SC-18V gogl ho ani nepozna motorcek uhlikovy ,na maximalne otacky (bez zataze) berie 4 ampere (pomeral som) elektronika vtom neni ziadna len v baterke takze pomerne jednoducha vecicka planetova prevodovka ( do sily)na priklepovy mechanizmus ,asi tolko Péťa ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 27. říjen 2017 Autor Odesláno 27. říjen 2017 (upraveno) To by mě zajímalo, jak mají řešené směry otáčení: - doleva je potřebný max moment a rány ve směru točení, tedy aby to zesílilo to odtahování - doprava je potřebný nastavitelný moment, a s určitou spolehlivostí a zárukou, např. 100 až 125 Nm. Funkce má být taková, že vyšší moment "proklouzne", tzn. na matici se přenese jen tento moment (i když zvuk je podobné řehtání - rapkanie). Krom toho ještě poznatky ze servisu: - ani profesionální vzduchová pistole (za 8000) neodtáhne všechno, někdy je nutná metrová trubka - u vzduchové pistole je důležitá vlastnost, kam se vyfukuje ten vzduch - levná EINHELL ho vyfukuje dopředu do kola, takže servisák je zahalen oblakem černého prachu, dražší ho vyfukuje dolů od kola pryč Upraveno 27. říjen 2017 uživatelem P607Olda Citovat
krtek 2 Odesláno 27. říjen 2017 Odesláno 27. říjen 2017 to co popisujes robi elektronika (u drachsich strojov)ze obmedzi prudy a mas mensi moment ale na tomto mojom nic take neni ide to naplno dolava aj doprava respektive to regulujes len spinacom (regulatorom) cim viac stlacis tym viac otaciek Citovat
krtek 2 Odesláno 8. listopad 2017 Odesláno 8. listopad 2017 (upraveno) tak extol odisla (je na reklamacii) odisiel vypinac-regulator ,nahradny diel do toho nemaju takze ak bude kladna reklamacia daju novy stroj ale beriem za protihodnotu ine veci a vzal som ten ryobi je mensi ,lahsi ,lepsia ergonomia, kvalita spracovania ako extol ,sroby na kolesach povoluje jak nic ,rychla utahovacka ale s baterkou 5Ah nie najlacnejsia ,ma to este prepinac na 3 stupne momentu utahovania Upraveno 8. listopad 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Přema Odesláno 8. listopad 2017 Odesláno 8. listopad 2017 Sem Ti psal kup RYOBI....ne ne a ne..... a vidíš jak to dopadlo krtek 2 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 8. listopad 2017 Odesláno 8. listopad 2017 (upraveno) tak co ti poviem ,mal si pravdu niezeby ten extol bo zly, bola to silna utahovacka ale kvalitou je trochu nizsie nez ten ryobi ,po par pouziatiach sa to madlo extolu upulne osupalo ,tu u ryobi nic take nepozorujem no spekuloval som a prespekuloval a to este neviem jak dopadne reklamacia ak dopadne zle opravim ju sam uz som nasiel ten vypinac na ebay sice z ineho utahovaku( vyrobca) ale konstrukcne je takmer zhodny takze vypinac je totozny ale tak snad to takto nedopadne a za protihodnotu vezmem aku vrtacku ryobi(one + cize baterka z utahovaku pasuje) ,flexu a teplovzdusnu pistol Upraveno 8. listopad 2017 uživatelem krtek 2 Přema ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 (upraveno) extol som predal na bazare a vzal toto delo DCF 899 od dewaltu trha to M12 skrutky ,zohnal som ho v UK tam sa to da splasit komplet (stroj-rychlonabijacka a 5AH akumulator) za 260 euri u nas to stoji raketu inak ten extol sa opravil v ramci zaruky Upraveno 28. březen 2019 uživatelem krtek 2 Péťa, MJSytic a inoxing ohodnotil 3 Citovat
inoxing Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 DeWalt a Ryobi jedou bomby. Potvrzuju. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 Já jsem zrovna včera objednal https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-razovy-utahovak-na-montaz-kol-PASSK-20-Li-A1/p100252259 Citovat
krtek 2 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 (upraveno) ten ryobi je maly a dobre sa s nim pracuje a je docela silny ten dewalt ked som vzal do ruky tachsi asi o jedno kilo pustam ho na vsetky tri stupne na prazdno a hovorim si , asi si robia srandu ,sak sa to toci omnoho pomalsie ako ten ryobi no ale potom to nasadis na skrutku a pochopis o co ide ,ten motor je omnoho silnejsi i ked pomalsi ako ryobi a vaha priklepu tiez omnoho tachsia a dava to riadne bomby Upraveno 28. březen 2019 uživatelem krtek 2 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 Akumulatorových se dost bojim, když to použiju 2x do roka na 8ks kol tak si nejsem jistej že tím ležením tomu akumulatoru prospěju, spíš brzy chcípne. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 (upraveno) nemusis sa bat tie lionky uz netrpia na take veci v takej miere ako starsie typy clankov,mozes to nabijat ako chces a nemusis ani doplna tiez som moc opatrny pri takychto veciach ale obavy boli zbytocne znackova baterka ti tri roky vydrzi bez problemov bez straty kapacity potom to pojde pomaly dole a tiez mozes akumulatory kombinovat napr mozem hodit dewalt baterku na ryobi utahovacku len si musis spravit redukciu ,neni v tom problem mam to odskusane odtestovane z extol na parkside , z ryobi na parkside z ryobi na extol atd (samozrejme baterky musia mat rovnake napetie (18-20v) Upraveno 28. březen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
Péťa Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 No právě. A na ty dvě auta se to nevyplatí, když ho na nic jiného nepotřebuješ. Taky jsem si koupil jen na 230V a to co nejlevnější. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 (upraveno) mam aj snurovy DWT ten je silny ale ergonomia nic moc vaha takisto velka ,velke rozmery a najvecsia nevyhoda tie snurove nemaju rychlobrzdu (ako aku) a to je riadna otrava ked sa ti este 4 sekundy toci vreteno zotrvacnostou vyhoda je ze nestraca silu ako (aku) priblizne necelu tretinu vykonu strati ked je uz baterka pred vybitim samozrejme cim ma baterka menej AH tym horsie zvlast u vykonnych strojov Upraveno 28. březen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 jsou to dobří pomocníci, ale když člověk servisuje dvě tři auta, tak se to nevyplatí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 Péťa má ten DWT pokud se nepletu, ja Extol, je fakt že ta brzda by se asi hodila, ale zase pořád lepší než to rvát klíčem, i když teleskopem. Zada mam v háji takže tohle je super i když to ma svý "mouchy" Citovat
krtek 2 Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 (upraveno) silnu utahovacku na snuru kupis do 100 euri napr ako ten moj dwt ale je ich viacej u aku je to uz problem tam je cena uz inde (predrazuje to baterka)a neoplati sa ako pises (ozzy) a tie najsilnejsie ako ten dewalt je cenou uz uplne inde no niekto ma uchylku na telefony a ja zase na vercajch co uz ale po nejakom case sa mi preplati takze nevadi Upraveno 28. březen 2019 uživatelem krtek 2 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
brutall Odesláno 28. březen 2019 Odesláno 28. březen 2019 https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-razovy-utahovak-na-montaz-kol-PASSK-20-Li-A1/p100252259?from=recommendation&scenario=also_clicked tenhle jsem držel včera v ruce v LIDLu za 1790kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.