Přema Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 1,5 Ah .... uplně v poho 2 auta kola sem a tam......a ještě zbylo Citovat
krtek 2 Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 (upraveno) aha no zaklad ale jasne za tie prachy lepsie nedostanes a sem tam na kratke pouzitie ok pozeram ze ponukaju aj 4AH k tomu stroju ale to uz zdvojnasobi cenu toho stroja Upraveno 3. srpen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 Mě to bohatě vystačuje........ Tak na delší použití bych Aku určitě nechtěl ale vzduch..... Používej EDIT!!! Citovat
krtek 2 Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 ako normalne premyslam ze by som vzal aj ten ryobi hodit to do kufra a mas to kdekolvek no uvidime Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 Ano za 4,500 jen jedna baterka a nabíječka Citovat
krtek 2 Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 aha ta cena co tam je 125 euro je bez nabijacky a baterky jak som sa rychlo potesil tak hned sklamal no uvidim mozno casom Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 Ten odkaz co sem dával je bez aku a nabíječky......psal sem to tam ....... Citovat
krtek 2 Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 ja si to vyguglil inde a neoprecital cele az potom pretoze mi to prislo moc lacne na yotube je kopa prezentacnych videi od toho ryobi a vypada to na slusne naradie Používej EDIT!!! Citovat
krtek 2 Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 (upraveno) samozrejme tiez vsetko nepovoli co kukam videa ale dobre no hlavne ak tam nasadzuje klby ale to ubera na sile vsetkym pistoliam Upraveno 3. srpen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2017 Odesláno 3. srpen 2017 i pitomý krátký nástavec hoodně ubere na síle....proto jen prodloužené kalené ořechy.... Citovat
Péťa Odesláno 4. srpen 2017 Odesláno 4. srpen 2017 @Přema @krtek 2 Používejte editaci příspěvku, když píšete takhle rychle za sebou. Sloučil jsem vám to, ale zdvihám prst (ukazováček, ne prostředníček) Viz. naše pravidla Citovat
celda1970 Odesláno 8. srpen 2017 Odesláno 8. srpen 2017 Tak mám utahovák doma....dnes jsem ho jen vyzkoušel na šroubu u kola....úplná pohoda..pro mě dostačující.........akorát mě napadlo jelikož nemám momenťák tak utahuju křížem ručně dost silně....na kolik Nm se utáhne kolo ca. takto ručně...?? kdo jste to zkoušel a dáte ručně víc než předepsaných ca. 110-120 nm...?? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2017 Odesláno 8. srpen 2017 na kolik Nm utáhneš kolo (šroub) rukama ti nikdo neřekne, ale každý ho utáhne víc, než je předepsáno...,(aby kolo neuletělo),proto se má používat momenťák, aby nebyly šrouby namáhány přes míru prostě 50 kilový Lojza ho dorve co má sil a 120 kilový Pepa jenom ,,mírně'', aby šroub neurval , oba přitom dají min.150 Nm a předpis je nějak 80-90 Nm (podle disku, zda je plechový či alu) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. srpen 2017 Odesláno 8. srpen 2017 Taky jsem kdysi kola utahoval jen rukou bez momenťáku. Ale pak brácha koupil auto s hliníkovejma kolama tak sem si pořídil momenťák a od té doby utahuju všechny kola jen momenťákem. A je pravda že od té doby co ho používám tak se mi nestalo že by šrouby nešli povolit. Na nic jiného momenťák nepoužívám. Když se trefí v akci tak se takový obyčejný na to domácí utahování dá pořídit do tisícovky. Citovat
celda1970 Odesláno 14. srpen 2017 Odesláno 14. srpen 2017 Testováno na Astra H viz toto video a na Peugeot 307. Astra h má kuželovou hlavu šroubu a tam to jde o poznání hůře povolit i když jsem to povoloval po mém ručním utažení křížákem a já jsem jelito...takže nakrev......a utahovákem při utahování kuželové hlavy fakt opatrně..fakt ji to fest dorazí...stačí ten kuželovej šroub jen cvrnknout....Peugeot 307 má rovné sedlo a tam to jde raz dva jak povolit tak utáhnout a ještě se dá lehce dotáhnout klíčem...přemýšlím že fakt koupím momenťák ....asi ten od AXT... Citovat
Hafity Odesláno 14. srpen 2017 Odesláno 14. srpen 2017 Docela adrenalin povolovat něco u té mříže.... Milan+ a Gabriel 307 ohodnotil 2 Citovat
celda1970 Odesláno 14. srpen 2017 Odesláno 14. srpen 2017 .....neboooj...mříž je vyndavací.....a za mnou je garáž s krumpáčem kdyby mříž nešla ven........to byla jen taková rychlozkouška Citovat
krtek 2 Odesláno 24. říjen 2017 Odesláno 24. říjen 2017 tak som nakoniec som vzal tento od extolu ,trochu risk nik to nekupuje recenzii nieje cena 180 eur baterka li-ion 3 Ah sila 500 nm priebezne dam vediet ci to za nieco stoji ta ryobi sa mi moc pozdavala ale vysla by ma cez 250 eciek s nabijackou a 4 ah baterkou skoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.