Přema Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jelikož jak všichni víte (asi) , tak pracuji ve stavitelství - výstavba silnic no a tak si můj nejvyšší ( šéf ) udělal radost a pořídil si Ferrari 458 Italia a jelikož byl můj šéf trošičku indisponován a nedovolil si usednout za volant , tak povolal Přemu na telefonu ( jakožto skvělého řidiče:D:D:D:D ) aby ho dopravil z bodu A do bodu B a z bodu B do bodu C:D:D:D. (Celkem asi 150km ) a tak jako můžu konstatovat no že bych si i zvykl......:aut:aut je to doslova raketa, motor má snad ten nejhežčí zvuk co sem u auta slyšel , nemluvě o skvělém motoru a super převodovce. Jen jak sem do toho usedl tak sem byl trochu vydivočen že to nemá žádné páčky na blinkry a stěrače , jen pádla na řazení , no prostě je to všechno na volantu. V ručním řežimu se to nechá vytáčet klidně nad 8000 ot i když už v těchto otáčkách blikají vesele diody přímo ve věnci volantu aby jako si věděl že už jsou ot. docela vysoké....ale nepřeřadí a nepřeřadí..... A natož potom automatický řežim převodovky , to je teprve nářez.....jak to začne kopat ze 7mičky směrem dolů tak si to při každém podřazení ještě hodí mírný meziplyn ( samo že pro brutální efekt ) No nevím co mám k tomu ještě napsat, tak jestli vás něco zajímá tak se ptejte....rád odpovím...... PS: Tak sem asi jeden z mála co můžu říct že sem řídil Ferrari...... neberte to jako namyšlenost ale mám z toho radost..... zase o level výš ke hvězdám....:papa:papa:papa Nenašel jsem tu samou barvu tak jen pro ukázku tyto......já jezdil v grafitově šedé barvě.....když sem se ho ptal proč tuto barvu???? Tak řekl červenou a žlutou má \"každý\":D http://www.auto.cz/predstavujeme-ferrari-458-italia-22059 Citovat
OK406 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Taky bych se se chtěl svést:D. To bude asi auto na IČO = na :Dfirmu:D:D. Inu jen aby bylo s takovýn to autem možnost se svést po pořádné silnici. Unás ještě neotevřeli nový úsek silnice a už se jim to ,,rozpadá\" a to tam nejelo žádné auto!!!:bacha Přemo, jen je škoda, že si neměl k dispozici videozáznam:( Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Tak teď RCZ můžeš přenechat někomu jinému... Kolik v tom Ferrari stavební firma odveze cementu (nebo asfaltu)? :D Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 Peto...to byl jen trénink.....pežot je pežot, toho nedám. Já sem věrný značce..... Citovat
punkac Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 skromná prosbička, fotku palubky nebo mp3 zvuku motoru asi nemáš? Docela rád bych to viděl a slyšel Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Prej věrnej značce ...... :D Přece zásadní důvod proč nemůžeš mít Ferrari je, že by ses v něm v Šebetově nejen nevyspal, ale zřejmě ani nevyjel z loučky po dešti (a co by Ti s ním Aka s Netopýrkou a Pe.Trem provedly, z toho mám normálně husinu na zádech Citovat
aka Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Medvede, mas snad na mysli, nejake pekne vylepseni? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Nooo závidím, závidím. Ale ten TRIplex tomu nesluší:D Mi není jasný jak 8mi válec muže mít 3 laufy:myslim [upravil dne 5/10/10 od Radek Hurvajz] Citovat
Tomazy Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 458 italia je palba hlavne ten facelift-ovany predok .. tomu sefovi musi ist karta Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 skromná prosbička, fotku palubky nebo mp3 zvuku motoru asi nemáš? Docela rád bych to viděl a slyšel Bohužel.....na toto jsem neměl nějak vůbec čas.......tady dole vidím červenou barvu palubky...tak to ne.....my měli klasiku černou i s černými sedačkami.... Citovat
lubikpo Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 hej, tak tiez ticha zavist z mojej strany. Som velky fanusik ferrari. A chcem sa spytat ci vie o tom ze auto ma vyrobnu vadu a ze mnohe kusy boli zvolavane spat do fabriky. Dovod?? ze su prilis horlave, vid: http://www.youtube.com/watch?v=mR41UbymPbg&feature=related Ale inak to je riadna masinka, aj by som si to kupil, ale nemam taku velku garaz Citovat
godzila.01 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Sakra těch hořících je tam nějak moc .... Citovat
lubikpo Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 No ano, zatial asi 11 kusov. Viac si mozte precitat tu: http://carscoop.blogspot.com/2010/09/amen-ferrari-finally-admits-458-italia.html Citovat
Driver Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Taky bych se se chtěl svést:D. To bude asi auto na IČO = na :Dfirmu:D:D. Inu jen aby bylo s takovýn to autem možnost se svést po pořádné silnici. No a kdyby si to koupil o něco dříve tak by musel mít za předními sedačky mříž a v techničáku by bylo uveden typ vozidla - nákladní No a když je to šéf z firmy co staví silnice tak má alespoň nějaký důvod stavět kvalitní silnice, aby se měl kde svézt Citovat
AnotherOne Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Hm, prečo sú diaľnice také drahé? Přema aby si potom nebol sklamaný keď sadneš do RCZ. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 wow, ferrari na svezení, to bych bral. Já bych si přál mít nějakého rudého koně doma v garáži, nemusí být nové, klidně dvacet let staré. Nicméně nejvíc mě učarovalo Ferrari Dino, krásné oválné tvary a pod kapotou dostačující šestiválec (aspon by mi to nežralo tolik peněženku). Třeba ani Testarose s dvanáctiválcem bych se taky nebránil. Jen dodám ... závidím ... to je jasné Citovat
Burisek Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 no Přemku též tiše závidím,kdysy ještě za komárů,byl sraz Ferrari v Jihlavě,nepamatuju si rok,ale svezl jsem se tenkrát také,takže také můžu říct že jsem se vezl ve Ferdovy,ale holt za volantem to nebylo,a památka je to dávná......,a ta hláška s tou barvou,tak ta je luxusní !! :super ,tak jen doufám,že mi jednoho dne v meilu nepřistanou fotky ze serveru WreckedExotics.com že ten ferda byl kolama hore a pro Peta : on bude ten materiál vozit na vozejku za autem,přece [upravil dne 6/10/10 od Burisek] Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 těch vozejků tam bude hodně, to bude celá souprava ... motor to utáhne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.