Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak sem dnes trénoval na RCZ.... :-)

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož jak všichni víte (asi) , tak pracuji ve stavitelství - výstavba silnic no a tak si můj nejvyšší ( šéf ) udělal radost a pořídil si Ferrari 458 Italia a jelikož byl můj šéf trošičku indisponován a nedovolil si usednout za volant , tak povolal Přemu na telefonu ( jakožto skvělého řidiče:D:D:D:D ) aby ho dopravil z bodu A do bodu B a z bodu B do bodu C:D:D:D. (Celkem asi 150km ) a tak jako můžu konstatovat no že bych si i zvykl......:D:aut:aut je to doslova raketa, motor má snad ten nejhežčí zvuk co sem u auta slyšel , nemluvě o skvělém motoru a super převodovce. Jen jak sem do toho usedl tak sem byl trochu vydivočen že to nemá žádné páčky na blinkry a stěrače , jen pádla na řazení , no prostě je to všechno na volantu. V ručním řežimu se to nechá vytáčet klidně nad 8000 ot i když už v těchto otáčkách blikají vesele diody přímo ve věnci volantu aby jako si věděl že už jsou ot. docela vysoké....ale nepřeřadí a nepřeřadí..... A natož potom automatický řežim převodovky , to je teprve nářez.....jak to začne kopat ze 7mičky směrem dolů tak si to při každém podřazení ještě hodí mírný meziplyn ( samo že pro brutální efekt ) No nevím co mám k tomu ještě napsat, tak jestli vás něco zajímá tak se ptejte....rád odpovím......

PS: Tak sem asi jeden z mála co můžu říct že sem řídil Ferrari...... neberte to jako namyšlenost ale mám z toho radost..... zase o level výš ke hvězdám....:papa:papa:papa:papa

Nenašel jsem tu samou barvu tak jen pro ukázku tyto......já jezdil v grafitově šedé barvě.....když sem se ho ptal proč tuto barvu???? Tak řekl červenou a žlutou má \"každý\":D

http://www.auto.cz/predstavujeme-ferrari-458-italia-22059

Odesláno

Taky bych se se chtěl svést:D. To bude asi auto na IČO = na :Dfirmu:D:D. Inu jen aby bylo s takovýn to autem možnost se svést po pořádné silnici. Unás ještě neotevřeli nový úsek silnice a už se jim to ,,rozpadá\" a to tam nejelo žádné auto!!!:o:bacha Přemo, jen je škoda, že si neměl k dispozici videozáznam:(

Odesláno

Prej věrnej značce ......:D :D :D

Přece zásadní důvod proč nemůžeš mít Ferrari je, že by ses v něm v Šebetově nejen nevyspal, ale zřejmě ani nevyjel z loučky po dešti (a co by Ti s ním Aka s Netopýrkou a Pe.Trem provedly, z toho mám normálně husinu na zádech

Odesláno
skromná prosbička, fotku palubky nebo mp3 zvuku motoru asi nemáš? Docela rád bych to viděl a slyšel :papa

Bohužel.....na toto jsem neměl nějak vůbec čas.......tady dole vidím červenou barvu palubky...tak to ne.....my měli klasiku černou i s černými sedačkami....

Odesláno
Taky bych se se chtěl svést:D. To bude asi auto na IČO = na :Dfirmu:D:D. Inu jen aby bylo s takovýn to autem možnost se svést po pořádné silnici.

No a kdyby si to koupil o něco dříve tak by musel mít za předními sedačky mříž a v techničáku by bylo uveden typ vozidla - nákladní :D

No a když je to šéf z firmy co staví silnice tak má alespoň nějaký důvod stavět kvalitní silnice, aby se měl kde svézt :)

Odesláno

wow, ferrari na svezení, to bych bral. Já bych si přál mít nějakého rudého koně doma v garáži, nemusí být nové, klidně dvacet let staré. Nicméně nejvíc mě učarovalo Ferrari Dino, krásné oválné tvary a pod kapotou dostačující šestiválec (aspon by mi to nežralo tolik peněženku). Třeba ani Testarose s dvanáctiválcem bych se taky nebránil. ;)

Jen dodám ... závidím ... to je jasné :mad:

Odesláno

no Přemku též tiše závidím,kdysy ještě za komárů,byl sraz Ferrari v Jihlavě,nepamatuju si rok,ale svezl jsem se tenkrát také,takže také můžu říct že jsem se vezl ve Ferdovy,ale holt za volantem to nebylo,a památka je to dávná......,a ta hláška s tou barvou,tak ta je luxusní !! :super:super ,tak jen doufám,že mi jednoho dne v meilu nepřistanou fotky ze serveru WreckedExotics.com že ten ferda byl kolama hore :D a pro Peta : on bude ten materiál vozit na vozejku za autem,přece :D

[upravil dne 6/10/10 od Burisek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...