Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

HDIčko začalo hulit, klesl výkon a motor jde nepravidelně

Recommended Posts

Odesláno

až tak? Celý motor? :o Není to tak dlouho, co jsem tu četl, tuším, že od oddiho, že RHZ jsou motory, co se nekazí :myslim

Hlavně ať to dobře dopadne s co nejmenším větrem v peněžence.

Odesláno

Ono není nad to když je servisák a majitel v jedné osobě. Já jen lituji toho, že jsou Kly tak daleko a jezdit s každou prkotinou nebo podezřením tak daleko se mi nechce. Omlouvám se za :xvul

[upravil dne 27/8/10 Laďa]

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Ono není nad to když je servisák a majitel v jedné osobě. Já jen lituji toho, že jsou Kly tak daleko a jezdit s každou prkotinou nebo podezřením tak daleko se mi nechce. Omlouvám se za :xvul

[upravil dne 27/8/10 Laďa]

Typuju popraskané pístní kroužky.

Odesláno

Nezdá sa mi to až také hrozné aby bolo nutné meniť motor za nejaký ktorý môže byť ešte v horšom stave. V tomto prípade by bolo na mieste zmeranie kompresných tlakov. Väčšinou je takéto dymenie spôsobené krúžkami.

edit: Franta CV ma predbehol ale aspom viem že to nieje iba môj názor.

[upravil dne 27/8/10 pastorek]

Odesláno

Pastorek: Nezdá sa mi to až také hrozné aby bolo nutné meniť motor.

No ono to taky není žádná sranda. Nasadit nové kroužky do vyběhaných válců je v podstatě o ničem. Po pár tisicích km to skončí stejně. Tady už by se jednalo o výbrusu nebo novém bloku motoru a to nemluvím o dalších souvislostech. Nové kroužky = písty ven = rovnou vyměnit i \"šály\" a jen sám nejvyšší ví co se ještě při demontáži objeví.

No Méďo \"Pán Búh s Tebou a zlé pryč\"

Odesláno

taky jsem pro výměnu--je to nejlevnější a nejlepší řešení :myslim

na tom \'\'novém\'\' stačí změřit tlaky...,a zbytek se přeháže (pokud je to polomotor)

Odesláno

Motor je od Oddieho z auta, které až do nehody normálně jezdilo. Samozřejmě i ten může být v kelu, přiznám se ale, že to už by mě složilo a auto by šlo na díly.

Odesláno

nj když se daří,tak se daří......,hlavně že jsi sehnal za solidní peníz motor,myslímže od oddiho to bude v cajku,a jak tu někdo psal že to je nejlevnější ale taky nejsnažší.....,ono dělat komplet vše nové na starém motoru není dobré..... tak ať se dílo daří.....

Odesláno

ja som na rozvody dostal 60 000 km záruku, ale mechanik mi vravel, že by mali zvládnuť okolo 100 000 km, ale, že to je už maximálna horná hranica a ako už bolo aj vyššie písané, že druhovýroba už toľko nevydrží oko prvovýroba.

Odesláno

aby měl egr vliv na kouření do oleje? Jinak s těmi rozvody jste mě postrašili, já nechával dělat při 118t (bylo vše původní), měnil jsem vše co se tam točilo, dal jsem vše SKF a těch 120t si o d toho slibuju..říkáte že je to risk jo?

[upravil dne 28/8/10 Radek 306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...