Pe.Tr Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Stačí to poslat na jeden mejl ,my si to zcentralizujeme samy , důležité ovšem je aby mejl obsahoval id a byl od řádneho člena ! Jinak zatim dorazilo 24 platných hlasů . Plky uvedené pouze zde nebo na hlavni strane pod článkem ohledně hlasováni nebudou brány v potaz !!!!!!!!! Citovat
punkac Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 tak je to ještě daleko, ale jestli můžu hlasovat dvakrát..... Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Časově daleko je velice abstraktní pojem - zatímco většina účastníků srazu by se nejraději rozhodla až v pátek podle počasí a aktuální nabídky akcí v okolí (narozeniny kamarádky apod.), organizátor srazu potřebuje vědět poměrně přesný počet účAstníků co nejdříve, aby tomu dokázal přizpůsobit program a hlavně sdělit provozovateli campu s čím může počítat. Osobně beru vyhlášení ankety jako nejzazší možný ROZUMNÝ termín, aby vítěz věděl relativně včas, že ON vyhrál a hlavně, ABY VÁŽENÍ ÚČASTNÍCI SRAZU VĚDĚLI JEŠTĚ PŘED ODJEZDEM NA DOVOLENÉ, KDE ŽE SE VLASTNĚ SRAZ KONÁ A JAKÉ JSOU PODMÍNKY JEJICH ÚČASTI (platba peněz apod.). Takže PROSÍM Ty, kteří vědí, že se jich účast na srazu dotýká A MAJÍ HLASOVACÍ PRÁVO aby neváhali a svůj hlas k tomu či onomu návrhu připojili - dělat sraz pro 24 účastníků (viz. Pe.Tr 21.6.2010 v 19:44) opravdu postrádá smysl - vzpomínám si na roky, kdy podzimní srazy byly o cca 80 členné účasti. Citovat
Stifler Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Dejme tomu ještě trochu času, hodně lidí má třeba dovolenou nebo mají studijní a pracovní povinnosti, tak se to snad v následujících dnech a po víkendu zlepší. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 predpokladam, ze na srazu bude o neco vetsi ucast nez kolik hlasu zatim prislo... Citovat
aka Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Medvede, neni to spis pojem relativni nez abstraktni? Citovat
Aluška Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Hlasů je málo, neboť hlasovali jenom řádi, ale na srazy jezdí spousta neřádů, takže bych strach neměla, účastníků bude daleko daleko víc . Se už těším teď a je mi jedno kam pojedu . Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 radu neni moc, ale i tak dorzi podle me obvykly pocet lidicek. Ta zakladna je stejna, a obcas nekdo chybi nebo prebyva Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Na hlasování je ještě týden čas ne? Tak nevím proč se teď řeší, že hlasovalo jen 24 lidí. Já sám si to chci v klidu pročíst a pak odhlasovat, i kdyby to mělo být na poslední chvíli. Stejně se to bude řešit až po termínu, jestli teda připravovat nebo ne. A co kdyby hlasovalo lidí 60, ale 29 pro to, a 31 pro ono? Na \"ono\" by teda logicky přijelo jen těch 31, protože těch 29 to nezajímá ne? Tak to může být... Ale nebude, protože si myslím, že i kdyby vyhrála ta druhá kandidátka na sraz, než pro kterou budu hlasovat, stejně tam pojedu, protože chci na sraz Peugeot-clubu, ať je kde chce, a taktéž třeba u ostatních členů ne? Citovat
Neon Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 Asi tak ... Shrnuto: NO STRESS Za mě si myslím, že na tomto podzimním sraze bude 70 lidí minimálně (vzhledem k absenci letního srazu) ... a´t bude na Lednicku, nebo na Náchodsku ... Nicméně, kdo jste ještě nehlasovali a jste \"řády\", tak hlasujte ... Citovat
Péťa Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Nehlasuji, nebudu přece jako Miroslava Němcová Citovat
Vvitty Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Marcel: protoze kdyz se nebude uzaverka pravidelne pripominat, tak spousta lidi najednou zjisti ze uz je po ni Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Peta - ja hlasoval a vubec mi nevadi, ze jsem jako p. Nemcova [osobne ji znam jeste z dob, kdy prodavala knihy a chapu ji jako velice slusneho cloveka]. Citovat
Rejty Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 takze jelikoz nejsem zatim řádný člen,tak hlasuji neoficialne,nebot pokud se sraz bdue konat v lednicko valtickem arealu,tak se zucastnim...mam to tam rad a v sedleci coz ej kusek mam kamarády,nebot jsem tam pul rou pracoval ve firmne vino mikulov:))))) Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: Medvěd Peta - ja hlasoval a vubec mi nevadi, ze jsem jako p. Nemcova [osobne ji znam jeste z dob, kdy prodavala knihy a chapu ji jako velice slusneho cloveka]. Slušný člověk:o:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: Rejty takze jelikoz nejsem zatim řádný člen,tak hlasuji neoficialne,nebot pokud se sraz bdue konat v lednicko valtickem arealu,tak se zucastnim...mam to tam rad a v sedleci coz ej kusek mam kamarády,nebot jsem tam pul rou pracoval ve firmne vino mikulov:))))) já sem hlasoval pro valtice neboj... Citovat
Dave_k Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Mám už taky dávno odhlasováno (na všechny 3 mejly), ale žádný potvrzující e-mail jako Alušce mi nedošel. Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Dave, mně osobně od tebe nic nedorazilo ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.