Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HLASOVÁNÍ o místě konání podzimního srazu P-C 2010 - UKONČENO

Recommended Posts

Odesláno

Stačí to poslat na jeden mejl ,my si to zcentralizujeme samy , důležité ovšem je aby mejl obsahoval id a byl od řádneho člena !

Jinak zatim dorazilo 24 platných hlasů .

Plky uvedené pouze zde nebo na hlavni strane pod článkem ohledně hlasováni nebudou brány v potaz !!!!!!!!!

Odesláno

Časově daleko je velice abstraktní pojem - zatímco většina účastníků srazu by se nejraději rozhodla až v pátek podle počasí a aktuální nabídky akcí v okolí (narozeniny kamarádky apod.), organizátor srazu potřebuje vědět poměrně přesný počet účAstníků co nejdříve, aby tomu dokázal přizpůsobit program a hlavně sdělit provozovateli campu s čím může počítat. Osobně beru vyhlášení ankety jako nejzazší možný ROZUMNÝ termín, aby vítěz věděl relativně včas, že ON vyhrál a hlavně, ABY VÁŽENÍ ÚČASTNÍCI SRAZU VĚDĚLI JEŠTĚ PŘED ODJEZDEM NA DOVOLENÉ, KDE ŽE SE VLASTNĚ SRAZ KONÁ A JAKÉ JSOU PODMÍNKY JEJICH ÚČASTI (platba peněz apod.). Takže PROSÍM Ty, kteří vědí, že se jich účast na srazu dotýká A MAJÍ HLASOVACÍ PRÁVO aby neváhali a svůj hlas k tomu či onomu návrhu připojili - dělat sraz pro 24 účastníků (viz. Pe.Tr 21.6.2010 v 19:44) opravdu postrádá smysl - vzpomínám si na roky, kdy podzimní srazy byly o cca 80 členné účasti.

Odesláno

Dejme tomu ještě trochu času, hodně lidí má třeba dovolenou nebo mají studijní a pracovní povinnosti, tak se to snad v následujících dnech a po víkendu zlepší. ;)

Odesláno

Hlasů je málo, neboť hlasovali jenom řádi, ale na srazy jezdí spousta neřádů, takže bych strach neměla, účastníků bude daleko daleko víc :mrk. Se už těším teď a je mi jedno kam pojedu :) .

Odesláno

radu neni moc, ale i tak dorzi podle me obvykly pocet lidicek. Ta zakladna je stejna, a obcas nekdo chybi nebo prebyva :D

Odesláno

Na hlasování je ještě týden čas ne?

Tak nevím proč se teď řeší, že hlasovalo jen 24 lidí. Já sám si to chci v klidu pročíst a pak odhlasovat, i kdyby to mělo být na poslední chvíli. Stejně se to bude řešit až po termínu, jestli teda připravovat nebo ne.

A co kdyby hlasovalo lidí 60, ale 29 pro to, a 31 pro ono? Na \"ono\" by teda logicky přijelo jen těch 31, protože těch 29 to nezajímá ne? Tak to může být... Ale nebude, protože si myslím, že i kdyby vyhrála ta druhá kandidátka na sraz, než pro kterou budu hlasovat, stejně tam pojedu, protože chci na sraz Peugeot-clubu, ať je kde chce, a taktéž třeba u ostatních členů ne?

Odesláno

Asi tak ...

Shrnuto: NO STRESS

Za mě si myslím, že na tomto podzimním sraze bude 70 lidí minimálně (vzhledem k absenci letního srazu) ... a´t bude na Lednicku, nebo na Náchodsku ...

Nicméně, kdo jste ještě nehlasovali a jste \"řády\", tak hlasujte ... :aut:D

Odesláno

Peta - ja hlasoval a vubec mi nevadi, ze jsem jako p. Nemcova [osobne ji znam jeste z dob, kdy prodavala knihy a chapu ji jako velice slusneho cloveka].

Odesláno

takze jelikoz nejsem zatim řádný člen,tak hlasuji neoficialne,nebot pokud se sraz bdue konat v lednicko valtickem arealu,tak se zucastnim...mam to tam rad a v sedleci coz ej kusek mam kamarády,nebot jsem tam pul rou pracoval ve firmne vino mikulov:))))):aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Peta - ja hlasoval a vubec mi nevadi, ze jsem jako p. Nemcova [osobne ji znam jeste z dob, kdy prodavala knihy a chapu ji jako velice slusneho cloveka].

Slušný člověk:o:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

takze jelikoz nejsem zatim řádný člen,tak hlasuji neoficialne,nebot pokud se sraz bdue konat v lednicko valtickem arealu,tak se zucastnim...mam to tam rad a v sedleci coz ej kusek mam kamarády,nebot jsem tam pul rou pracoval ve firmne vino mikulov:))))):aut

já sem hlasoval pro valtice neboj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...