Pacho69 Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Oldo, to tu přeci neřešíme, co je jaká kategorie. I ve stejný kategorii jako 5008 jsou lepší auto, co se jízdních vlastností týče. Třeba Grand C-Max. C-Max je15cm kratší. Citovat
Mosquito Odesláno 9. říjen 2014 Odesláno 9. říjen 2014 Mosquito: No ve Stodůlkách jsem se byl podívat když jsem vybíral auto. Jejich přístup tam mě málem odradil, abych si ho koupil. Už nikdy tam nepáchnu, i když to mám nejblíž. Naštěstí jsou i jiní. Padre: Člověče, nevím jestli bych se nechal přemluvit od S-Maxe. Jediné přemlouvání by bylo, že za cenu ojetýho S-Maxe mám novou 5008. Což pro mne bylo velice zajímavé, ostatní "parametry" jsou většinou pro S-Max Ja si ho tam koupil, protoze jsem to mel nejbliz a mel jsem super cenovou nabidku odjinud (kamose - rekl mi at to zkusim pobliz jinak at prijedu > ale az na moravu), takze jsem prodejci dal rozepsanej soupit a at kouzli on :-D. Sklopil usi a uz to slo snizovat cenu ci davat veci (prislusenstvi) zadarmo, aby se dostal na stejnou. Jinak k servisu > objednani pres mail > po 14ti dnech bez odpovedi > preposlan mail vedoucimu servisu > odpoved do hodiny > objednano na urcity den + mi poslal soupis co servis obnasi a +/- cenu (na me vyzadani > coz jsem udelal dobre) > v danny termin dojedu a zjistim ze objednany nejsem, takze dokazuji maily ze ano (jinak me nechteli vzit) a pri sdeleni ceny ktera byla o cca 45-50% vyysi nez ta kterou mi poslal jsem musel zase ukazovat pres mobil soupis ktery mi dosel. Vysledek byl ze me vzali a cena se zvedla finalne o cca 200Kc oproti planu... Citovat
Pacho69 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 No já byl teď taky na druhém intervalu. Chci se objednat, kouknu na hodiny, poledne, řeknu si, že nebudu rušit u oběda a vyplnil jsem form na webu. Odpoledne došel mail, vtipný bylo, že to, co jsem do formu vyplnil (včetně RZ, VIN) on ve zprávě nedostal, takže jsem mu to obratem do mailu musel napsat taky. Samozřejmostí byla otázka na náhradní vůz, ale protože to mám kousek od práce a odpoledne to bylo hotové, tak mě naložil kolega. Pak už v pohodě, v daný den jsem auto přistavil, cena druhé prohlídky nic moc (ale ve specifikaci je výměna brzdovky), navíc jsem měnil i filtry, které v intervalu nejsou, dostal jsem pochvalu za vzorně a rovnoměrně sjeté brzdové destičky, checklist toho co udělali včetně změřených hodnot, zaplatil a bylo. Citovat
Padre Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 (upraveno) Oldo, to tu přeci neřešíme, co je jaká kategorie. I ve stejný kategorii jako 5008 jsou lepší auto, co se jízdních vlastností týče. Třeba Grand C-Max. C-Max je15cm kratší. Přesně tak, nechci srovnávat auta, co v jaké kategorii je nebo není. 5008 mě oslovilo, vejdou se do 2. řady 3 dětské sedačky a zkušenosti přispěvatelů mě prostě přemluvily. Samozřejmě S-Max jsem taky studoval, ale prostě Peugeot vyhrál. Mám to v sedmimístné verzi, už jsem to projel sám i v sedmi lidech, na rozbitých cestách pomalu i na dálnici hodně rychle a pořád si myslím, že jsem neudělal špatně. Jen ten videopřehrávač mi tam chybí, VideoPack tam je a musí se to tak zběsile drátovat na externí přehrávač, že se časem musím pustit do toho dvd přehrávače místo kastlíku ve středovém panelu, ať je to aspoň trochu pohodlnější. Vím, že se to tady v jiném vlákně popisovalo, tak až nastane příhodná doba.... :-) Upraveno 10. říjen 2014 uživatelem Padre Citovat
Pacho69 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 No já jsem to dětem udělal tak, že každej má svůj tablet, a pokud chtějí sledovat stejný film, zapne synátor na tabletu wifi, udělá hotspot a pustí serviio a koukají oba. Případně zapne modrej zub a připojí se na audio a hraje to v celým autě. jediný drát je napájení, pokud je třeba. Obrazovky jsem nebral, za 20tisíc mi nic nepřináší. Kdyby uměly nějaké WiDi nebo Miracast, možná bych přemýšlel, ale cinche? V době kdy řešíme MirrorLink, CarPlay, Android auto? Chápu, pro výrobce dobrej byznys, prodat dvě obrazovky v ceně ani ne 2tisíce korun za dvacet tisíc. Citovat
Padre Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 Chápu, že za dvacet peněz to jsou opravdu super_mega_giga předražené obrazovky, ale já to v tom autě měl. Kupoval jsem předváděcí, z 820 peněz mi to dali za 595 peněz, takže oproti sériovce jsem přidal pouze dvacet a jsou tam xenony, vyhřívané sedačky, park.asist+kamera+VideoPack+metalíza. Takže když už to tam mám, tak to chci využívat. Citovat
Pacho69 Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 Jasně. Já když jsem viděl rozlišení obrazovek, tak jsem řekl, že ani bohovy. Předváděčku jsem nechtěl, vím, jak se s nima zachází. Bylo to ještě před FL, nemám tedy automat, ale platil jsem ještě o dost míň. Nemám video, vyhřívání, xenony ani navi (mám na to podobný názor jako na videopack) od Allure mám navíc alarm. Dnes bych asi pár věcí přidal, některé ale ani po FL bohužel nejsou k dispozici, tak bych se možná podíval po C4GP. Citovat
Vatsug Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Tak 5008 s benzínovým motorem THP v nabídce není, ale na netu jsem našel videotest 5008 po faceliftu s THP motorem z dubna 2014. Tož nevím kde je zakopaný pes. Nebo si nechali vyrobit jeden kus na zkoušku??? Citovat
Vatsug Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 http://www.tipcars.com/magazin-videotest-peugeot-5008-16-thp-156-k-7032.html Ještě jsem to našel a je to dokonce z června. Citovat
McQueen Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Zdravím všechny, před 14dny jsem se stal hrdým majitelem peugeot 5008 2,0hdi a chtěl jsem poděkovat všem, kteří zde píší své příspěvky, neboť i díky nim jsem se rozhodl koupit toto auto. Auto je super, jsem moc spokojeny a jen jedna věc mě překvapila,a to vyrázné vrzání od zadní napravy při přejezdu nerovnosti. Mám najeto něco málo přes 1000km tak se ptám jestli to třeba přejde nebo mam jet do servisu :-( Máte někdo podobné zkušenosti? Diky moc Citovat
BFG Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Nevím kam to napsat, víte někdo, jak jsou přidělány budíky a jak je demontovat a stejně tak kryt dešťového senzoru? Citovat
martinecondrej Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Zdravím všechny, před 14dny jsem se stal hrdým majitelem peugeot 5008 2,0hdi a chtěl jsem poděkovat všem, kteří zde píší své příspěvky, neboť i díky nim jsem se rozhodl koupit toto auto. Auto je super, jsem moc spokojeny a jen jedna věc mě překvapila,a to vyrázné vrzání od zadní napravy při přejezdu nerovnosti. Mám najeto něco málo přes 1000km tak se ptám jestli to třeba přejde nebo mam jet do servisu :-( Máte někdo podobné zkušenosti? Diky moc mám najeto 75000 a zadní náprava nevrže, na druhém zatím 14000 a taky nic. Viděl bych to na servis Citovat
McQueen Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Nemusí to být zrovna naprava,ale kdyz otevřu pri jízdě okno,tak to jde slyšet daleko více. Ještě jsem tady dohledal na fóru, že někomu taky vzadu na autě něco vrzalo a mělo to souvislost se zamkem kufru... No až pojedu kolem servisu,tak se tam stavím. Citovat
Pacho69 Odesláno 14. říjen 2014 Odesláno 14. říjen 2014 Mě kdysi v servisu říkali, že rozvod parkovací brzdy tam má nějakou "kostičku" či co, která se prý může točit a dělat bordel, co se přenáší do auta. Ale jinak tu většinou řešíme, že vržou zadní sedadla. Jediný, co s tím můžeš udělat sám, že to prolezeš, když bude řídit někdo jinej... Citovat
Vatsug Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Tak jsem si chtěl poprvé po 4 letech dobít baterii a koukám, že to není tak jednoduché. - pol jsem nenašel aniž bych sundal tu kopu bakelitu okolo. V manuálu to také není nějak srozumitelně napsané. Při koupi mi prodejce říkal, pokud si to ještě trochu pamatuji, že se zapojuje jen + pol a mínus se dává na karoserii. Je to možné? A jestli ano, musí se plusový kabl odpojit? Nějak se mi to nezdá a nerad bych odrovnal nějakou elektroniku. Citovat
Janvac Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Tak jsem si chtěl poprvé po 4 letech dobít baterii a koukám, že to není tak jednoduché. - pol jsem nenašel aniž bych sundal tu kopu bakelitu okolo. V manuálu to také není nějak srozumitelně napsané. Při koupi mi prodejce říkal, pokud si to ještě trochu pamatuji, že se zapojuje jen + pol a mínus se dává na karoserii. Je to možné? A jestli ano, musí se plusový kabl odpojit? Nějak se mi to nezdá a nerad bych odrovnal nějakou elektroniku. Tak to si prodejce asi trochu popletl. To, co říkal, se týká startování auta z "cizí" baterky (právě kvůli špatnému přístupu k minusovému pólu). Dobíjení baterie je jednoznačně popsané v manuálu: - Odpojte batériu vozidla - Dodržiavajte pokyny výrobcu nabíjačky. .......atd. Citovat
Vatsug Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 To jo, ale jak ji co nejjednodušeji vytáhnout? To už tam popsané není.K tomu krytu baterie je připevněná nějaká elektronika či co. Citovat
martinecondrej Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 už jsem ji nabíjel, taky mi v servisu řekli, ať to napojím přímo na autě + baterka a - někam na kostru a v pohodě jsem nabil. Nic jsem neodrovnal Citovat
Janvac Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Ještě dotaz. Proč vůbec baterku dobíjet? Není to přežitek z dob starých Škodovek a Žigulíků? Předpokládám, že s autem typu 5008 se neskáče 2km do práce a zpět, ale občas se projede trochu dál. Při současných výkonech alternátorů je nějaké dobíjení zbytečné. Osobně jsem na žádném autě baterku nedobíjel cca 20 let. Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Vyndavání baterky je dost obtížné, nedoporučuji. Odpojit plus jde snadno, odpojit minus těžko, ale to není potřebné, když odpojíš plus. Dobíjet baterku není potřeba, jak začne haprovat, tak je po ní (anebo vadný altík). Mně odešla baterka teď, po 3 a 3/4 roku, 100 t. km. Najednou nenastartovala. Nastartoval jsem kabely. Ani po krátké jízdě nenastartovala. Takže nová baterka. Výměna byla obtížná, šikovný servisák min. 20 minut. Napětí si podepřel pomocnou baterkou, prý aby nemusel nastavovat všechny hodnoty znovu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.