Přejít na obsah

Padre

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

Vše od uživatele Padre

  1. Padre

    5008 - zkušenosti

    Zdar chlapi, já mám facelift a ty srandy v tom tapecíru nemám. Ale oddělávat jsem to ani nezkoušel. To však neznamená, že ty kotvící body by tam nemohly být.
  2. Padre

    5008 - zkušenosti

    Super, díky za info. Popřemýšlím o tom.
  3. Padre

    5008 - zkušenosti

    Zdar všem. Jak tady tu diskusi sleduji, cítím se jako úplný vrah svého auta. Protože má současná P5008 je moje první nafta, taky nejsem zvyklý dávat do nafty nějaká aditiva, když jsem dříve jezdil s benzínem. Můžu tedy požádat o nějakou fundovanou radu, co používat jako aditivum, jak často a proč? Zkratky jako VIF, Tec a jiné mi nic neříkají, stejně tak provozní jako čistící. Díky moc za rady.
  4. Já mám zabudovaný přehrávač přímo peugeot servisem, chtěl jsem po nich, ať mi to schovají do středového panelu, takže dráty mám v něm a vylezou mi před zadními sedadly u koberečku hned pod ovládáním obrazovek a tam mám tři kolíky bodnuté do AV2 vstupu. Nic jsem nechtěl pájet, ať se s tím dá operativně cokoliv udělat (vyměnit přehrávač). Fotku nemám, ale pokud budeš moc chtít, tak to fotnu.
  5. Padre

    5008 - zkušenosti

    Jojo, toto už jsem tady taky diskutoval, ale nikdo se nenašel, kdo by s tím měl problém. Já už si zvykl. U mě to nejsou nijak silné zvukové projevy, občas drncání nebo takové "cvrlikání", ale dá se to.
  6. Padre

    5008 - zkušenosti

    Jám mám dvd ve středovém panelu, kabely vedené ve středovém tunelu dozadu do těch 3 cinch vstupů a druhý kabel pro audio mám z dvd do středové přihrádky, abych mohl dát audio do aux vstupu pro poslech v celém autě. DVD si kup, jaké chceš. Koukni na poslední stránku vlákna "jak vylepsit 5008/aneb na co frantici zapomneli" a tam to uvidíš.
  7. Padre

    5008 - zkušenosti

    Tak to bych asi šel cíleně do Peugeotu, protože si myslím, že na webu nebo vrakáči to asi neseženeš. Leda by se někdo ve fóru ozval, že to má navíc.
  8. Padre

    5008 - zkušenosti

    Eltone, a budeš vyměňovat kus za kus, nebo chceš jít do něčeho jíného (unačka/model)?
  9. Padre

    5008 - zkušenosti

    Super, díky ještě jednou. Jo a jen tak mimochodem se musím pochlubit s jednou zkušeností s 5008 - no vždyť se to sem zrovna hodí. V pátek minulý týden jsem sednul do auta, že odvezu děti do školky. A když jsem děti odvezi a vycházím ze školky, koukám na auto z pravoboku a říkám si: tam chybí zrcátko. Koukám pozorněji a zrcátko tam je. Ale ten trojúhelník před zrcátkem tam není. Oči vyvalené, říkám si: vždyť to nemohlo upadnout, však nejezdím jak prase. Tak jdu blíže a ohlížím to a koukám na ten A sloupek u spolujezdce a říkám si: vždyť i to čelní sklo je nějaké divné. A hledím: tam chybí krycí lišta, která jde po A sloupku nahoru od kapoty ke střeše. No tak to mi došlo, že to neupadlo, že to někdo strašně potřeboval, protože si asi nabuřil svůj A sloupek a ty plasty kolem něj popraskaly a upadly. Jó, lidi jsou horši než zvěř. Tak zase budu lehčí o nějakou korunu, když mi to servis bude muset opravit.
  10. Padre

    5008 - zkušenosti

    Trochu se trápím, googlím Castrol GTA a google to nikde jnenašel, jaký to má oficiální název?
  11. Padre

    5008 - zkušenosti

    Super, díky
  12. Padre

    5008 - zkušenosti

    Zdar pánové, dotaz k tomu aditivu, jakým způsobem to do nádrže dáváte a kdy?
  13. Tak přidávám fotku toho dvd přehrávače. Aha, tak nepřidám. Asi jsem debil, vysvětlete mi prosím někdo, jak tady mám přidat obrázek. Když kliknu na ikonu "Obrázek", tak to chce po mě URL a já to chci přidat z disku. Díky.
  14. Vyfotím v pátek, jsem teď pracovně v PHA, ten 1/2 DIN je vsazený do toho původního kastlíku, takže díra tam není, sice jsem přišel o půlku kastlíku, takže teď už dám do kastlíku jen dvoje papírové kapesníčky, ale dá se to.
  15. Hmm, no to mohl se mnou probrat. No je tam ten malý, je to OK, hraje dobře a přehrává všechno, co jsme tam prozatím dali, tak to snad nebyla špatná volba.
  16. Na jaký? A proč to nekonzultoval?
  17. No tak aspoň vím, kde to mám reklamovat, kdyby to začlo zlobit.
  18. Tak se chlapi musím pochlubit, konečně jsem se dostal k instalaci toho dvd přehrávače do středového tunelu, koupil jsem tento: http://www.soundshop.cz/928-slim-12-din-dvd-prehravac-s-sdusb-vstupem.html (ne přímo z této stránky, ale tento přehrávač) a v Peugeotu mi to namontovali. Mám dráry audia i videa natažené do zadního panelu do cinch vstupů a další audio kabel do schránky do aux vstupu, abychom si mohli vybrat, zda poslouchat audio v celém autě, nebo jen do BT sluchátek.
  19. Padre

    5008 - zkušenosti

    Taky si myslím, že motor 2.0HDi je výborný a kvalitní motor a převodovka není tak důležitá, každý si pořídí, co mu vyhovuje. Já beru automat jako takové zpříjemnění cestování. Jezdil jsem osm let s manuálem, takže mi to nevadí, automat je pro mě bonus. :-)
  20. Padre

    5008 - zkušenosti

    Chápu, že se mají věci vysvětlit, jak jsou, ale evidentně máte s Pachem jiné zkušenosti. A celou diskusí jste utekli primárnímu dotazu Sparty. A nechci nic zlehčovat. Rozumím Tvému postoji, že je třeba uvádět věci na pravou míru. Ale nevím, jestli z toho bude Sparta chytrý. Proto jsem psal, ať raději všechny typy vyzkouší a vybere to, co mu bude sedět nejlépe.
  21. Padre

    5008 - zkušenosti

    Chlapi, hádáte se tady, kdo ho má většího. Spartadotoho potřeboval poradit, jaký motor a převodovku má volit, z té kritiky si moc nevybere. Radím spartovi, ať se s každým autem projede a vyzkouší, co je pro něj nejlepší. A fanděte, ať švýcary dáme. :potlesk :potlesk
  22. Padre

    5008 - zkušenosti

    Tak to nechápu, kdo to tam mohl napsat, těch 7,5l. :D :D :D :D :D Jojo, pokažené to není, jen ta těžká noha, to je problém. :) :)
  23. Padre

    5008 - zkušenosti

    No ty brďo, tak to by bylo taky něco pro mou ženu. Už tak ji nutím, aby jezdila s automatem. Bojí se, protože to je velké auto, měli jsme dříve fabku, tak je to dost rozdíl. A já bych to taky moc nedával. Ale jsou lidi, co jim to vyhovuje. No ale šokoval mě ten ceník. Kde je dvoulitr v automatu? To jsou dacani. Doufám, že je to jen chyba překladu z frániny do čéniny, protože to by byla škoda automat a dvoulitr opustit. Výborné auto.
  24. Padre

    5008 - zkušenosti

    Můžu prosím dostat trošku technického vysvětlení? Nechápu ten problém podélného parkování do kopce nebo z kopce. To ten robot si neumí poradit s rozjezdem do kopce? Nebo .... aha, už to možná chápu, prodleva mezi brzdou a zařazením rychlosti a rozjetím se. Tam si auto jak se říká couvne. Je to tak?
×
×
  • Vytvořit...