Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo, to je mazec, to aby se člověk už pomalu bál vylízt ven, jen se divim tomu že nezavolali policajty, zase cikánům všechno projde:o Měli ho aspoň pořádně zmlátit, jenže to by byla zase diskriminace že ho bijou že je tmavej:bacha

Odesláno

ach jaj...no co na toto povedat! aj by som nieco povedal - ale hned som rasista!

ak je to u vas v CR ako u nas na SR, tak potom vlastne biely su diskriminovany a nie ti ostatni!!!!!!

Odesláno

Kdybych na tom kole byl já tak už je cikán mrtvej:bacha

Aspoň by zase bylo o jednoho míň:P

OK406: Taky pěkný video, když to bylo aktuální tak sem se na to díval, škoda že je policajti nenechali být, ať si to vyřídí mezi sebou:D

[upravil dne 22/4/10 Šalda]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Kdybych na tom kole byl já tak už je cikán mrtvej:bacha

Aspoň by zase bylo o jednoho míň:P

Ale deset se narodilo za tu dobu.:myslim nebo se snad mýlím??!:o:roll

Odesláno

Teď zrovna na Komenskýho dělám a takovýhleho cikána jsem tam ještě naštěstí nepotkal, ale jeden podezřelej se tam každej den potuluje a kouká kde by co...... :bacha

Odesláno

Tohle když člověk sleduje tak se mu otvírá kudla v kapse :bacha

Jenže s tím leda hovno udělá když si politici, policajti a soudci budou hrát na velký odpůrce rasizmu :bacha

Odesláno

Chlapi já nemám čas chodit v pracovní době na kafe. Já musím makat, abych si na to kafe vydělal. :) A bohužel pracovní doba pro mne končí příjezdem domů. To už si to kafe můžu dát. ;)

Odesláno

Tak dnešní zážitek z Náchoda.

Ráno na oné ulici (druhý konec) si přijeli fíci pro jednoho umouněnce co se pokoušel v jednom obchůdku potravin nakupovat rukou z pokladny. :bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...