Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl minulý týden v myčce a o víkendu jsem si všiml, že kapota je vepředu jeden velký \"puchýř\" - po téměř celé délce lemu nad mřížkou chladiče (zřejmě se odletujícími kamínky poškodila vrchní vrstva laku a nyní to začalo reznout).

Více viz. foto

Můj dotaz zní: Zachraňovali byste to nějakým vybroušením a přelakováním nebo byste raději koupili na vrakárně jinou kapotu? Co by takové akce mohly koštovat? Je tu někdo z Prahy, kdo by byl ochoten to za rozumno dát do kupy? (servis se mi s takovou \"závadou\" moc otravovat nechce)

Proč já, do psí p*dele, občas chytnu ten cvokařskej nápad a zajedu s autem na myčku??? Vždyť jsem si ještě před pár dny lebedil, jak je vše O.K. (co oči nevidí .....)

[upravil dne 12/4/2010 Medvěd]

Odesláno

znama bolest 406 new model, asi bych to nechal tak a casem sehnal jinou kapotu, treba se tu na klubu neco objevi

Odesláno

Jak píše Ferry, nechal bych to být. Ono to totiž většinou nerezne zvrchu, ale zevnitř z lemu plechů. Ten nanesený plast už nemá dostatečnou přilnavost a do spáry se dostane vlhkost a začne to reznout zevnitř a dělá to bublinky..

[upravil dne 12/4/10 HonzaZ]

Odesláno

Na podzim jsem řešil stejnej případ, překitoval sem to, přebrousil a přelakoval, jen ten kousek, a není to vůbec poznat, ale už se to začíná zase pomalinku objevovat:nevim

Přes léto to zkusím ještě jednou a pořádně a uvidíme, kdyžtak ju vyhodím a seženu jinou:myslim

Odesláno

je to naprd vymyslene. Ze spodu sa na tej kapote zraza teplo od motora, a pak ta voda po kapkach steka presne do teho ranecku v predu, a nema zadny odtok alebo tak neco. Take sem to mal, ale trochu sem auto stouchnul, a tak kapota isla fungel nova...

Odesláno

Tak jsem zjistil že kapota na nový model, z druhovýroby je za 4700. K tomu lak - metalíza za 2500, takže za 6000 bez DPH bude nová kapota. Zítra zjistím a asi ji objednám. Naše 406-ka má najeto 412 000 a ta kapota je jediná chyba na kráse, jinak vypadá a jezdí bezvadně.

Odesláno

Ja som si to vsimol hned pri kupe, riadne som to zvnutra vybrusil, dal som 2 vrstvy zinkoveho sprayu, teraz ked sa oteplilo tak to brusnem este raz, znova vrstva zinkacu a na to body 950 a mozes sa mi to porucat :D

Odesláno

No zacalo to chytat hrdzu (ukazoval som to par ludom na zraze), za falcom to este moc nebolo, tak som to vybrusil komplet v ramci prevencie a ten falc som vystriekal zinkovym sprayom, este to chcem vyplnit body a myslim ze tomu predlzim zivot o par rokov :D ... ak nie, tak aspon pre ten pocit :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...