Medvěd Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Vzhledem k dlouhodobě mizerným vztahům u nás doma jsme se s ženou dohodli na prozatimním řešení situace Mé nové bydliště je tedy v příloze, adresa zatím zůstává původní Citovat
Czedisonek Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Hezký, a pokřtil jsi ho apríl nebo Apríl ? Citovat
sekaj Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 I pro milenku je tam místo,ale potom by to chtělo roletky . Citovat
aka Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 a podle poctu luzek se tam radeji stehujete oba? Citovat
Driver Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Podle počtu lůžek to tipuju, že se tam stěhuje jenom Medvěd Citovat
punkac Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Méďo, aby tě žena po přečtení tvého příspěvku nepřestěhovala do tohohle bydliště (trvalé) Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 No jo, tak se mi holt letos apríl nepovedl. Ostatně musím přiznat, že i kdyby se k něčemu podobnému mělo někdy schylovat, 35000 € bych za něj nedal i kdyby byl vevnitř pozlacený http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=118991086&__lp=1&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&minConstructionYear=2008〈=cz&pageNumber=1 Citovat
mr.SM Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Nedavno jsem narazil na bydleni v cisterne. To by se taky dalo... http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/196208-nejdepresivnejsi-bydleni-ve-vyrazene-cisterne.html Citovat
Berkoff Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 twl medo ja se lek :D:D:D:D:D:D Nemuzes me starou osobu takle desit. Pro me se to povedlo, dochazi me secko pomalu, gratuluju Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Tenhle apríl je na houby, je jen jednou za tok, to v sekci Prodej auta je apríl každou chvilku Citovat
vendelinek Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Teda Medvěde ,ty si mi dal:D už ,už sem myslel,že je to fakt,ale pak mi došlo,že je prvního:super:potlesk Citovat
dolly1010 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Tak to je teda luxusní kára Fakt mazec. Tohle bych hned bral :) Citovat
Přema Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Médo...po těch zdařených aprílech v minulých letech Ti na to jen tak někdo neskočí.......už podle názvu a to sem to neotvíral sem si hned vzpoměl na apríla...... Ale snaha se cení..... Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: Přema Ale snaha se cení..... Mělo být hůř (líp ???), jen jsem se bál, že by to někteří nevydejchali - tak zase napřesrok. Citovat
kujon106 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 To mi připomíná jeden velmi povedený článek z dfensu Resp. jeden článek a 2 pokračování. Minimálně za přečtení to určitě stojí. link 1 link 2 link 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.