Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, včera jsem si všimnul na mém 406, že při pootočení volantu (stojícího i jedoucího auta) tam a zase pomalu zpět jakoby něco vždy křupne - zadá se to být zvuk z brzdy či řízení, dělá to při obou pohybech tam i zpět, když už volantem točím, přestane to a zase to křupne při cestě zpět. Nemáte s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být? Chci jen dodat, že před půl rokem jsem měnil kulové čepy, čepy řízení, spojovací tyče i stabilizátory. Má někdo podobnou zkušenost? Díky, M.

Odesláno

JJ, taky se přikláním k týhle \"klasice\". Zkus si přes hledání najít témata týkající se tohohle problémů. Dozvíš se spoustu zajímavých poznatků;)

Odesláno

Tady je bližší info. :papa

Dá se to poznak i tak, že jeden točí volantem (nastartováno) a druhej kouká do podběhu nahoru. Horní miska na pružině by se měla plynule otáčet při točení do P i L do plnýho rejdu pokud ne tak vyměnit to uložení.

[upravil dne 24/3/10 Dave_k]

Odesláno

Znamená to tedy, že musí být nutně špatné celé uložení tlumiče nebo může být špatné jen to ložisko? Mechanik to po demontáži pozná, ne? Je rozdíl kupovat jen ložisko nebo celé uložení....myslím tedy v ceně. :-(

Odesláno

Ložisko je samo levnější. Při rozdělání by mělo být poznat co vše bude potřeba vyměnit.

Jen bacha na výrobky Monroe. Nepasují, ale to už je popsáno v diskuzy co jsem dával odkaz. :papa

Odesláno

at ti nekdo toci volantem a dej si ruku na ulozeni tlumice v motorovem prostoru ucitis preskakovani muze to delat jen jedno ulozeni ale lepsi je vymenit obe to druhe nemusi mit do vymeny daleko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...