fari Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 z auta se mi cim dal vice ozivalo cvakani (vyrazneji na volnobeh) a tak jsem s velkou obavou zacal hledat pricinu. zjistil jsem, ze zvuk jde nekde od prave stany, od remenu. sundal jsem remen, abych zjistil jestli je to od klinaku nebo od rozvodu. nastesti to prestalo. oddych jsem si, nicmene jsem zjistil, ze je asi spatne lozisko ve vodici kladce, budiz to neni tak velka investice, a ze asi dodelala remenice na klice (guma neni sice uplne utrzena, ale remenice lehce kmita a cvaka si o doraz), to uz je ale trochu vetsi palka. premyslim jestli se to vyplati koupit na vrakaci; jestli lze vubec poznat, zada je spatna nebo dobra????? nemate s tim nekdo zkusenost? dik za radu Citovat
Xantik Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ted jsem objednával novou od SWAG za 1489,- včetně poštovného z aukra při platbě předem. Ještě nemlátí, ale začala šustit. Při sundaném řemenu, když za ní vemu, jde s ní pohnout doprava/doleva s tím že střed e ani nehne jen horní drážkovaná část se pohybuje, není už pevná. Je jen otázkou času kdy dodělá úplně a koncem března jedu velkou dávku km, tak jí do té doby musím vyměnit. Můžu Ti dát kontakt jestli chceš na toho týpka, posílá i na dobírku. Je to řemenice na 2.0HDI RHZ jak máš ty i já. Citovat
fari Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 pokud by to byla ta spravna, tak by to byla hezka cena ja jsem koukal na kelly, tam maji od febi za 3360- sleva, furt to je dost penez, pokud by to bylo za tuhle cenu bylo by to lepsi mohl by ses podivat na kelly jestli to je ta sama? FB 24628 http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=FB%2024628&Sender=Catalog&CatalogPath=FB%2024628 poslal jsem ti zpravou mail na me, jestli me muzes poslat na toho typka kontakt? diky Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Z vrakoviště nebrat. Jsou to vyhozené peníze. Podívej se do Elitu a ještě do Autobenexu. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Xantik jestli můžeš,dej mi kontakt na toho týpka přes SZ--dík Citovat
Xantik Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Je to nový díl s dokladem, žádné vrakoviště! Máte to oba v SZ. I s odkazem na tu co jsem koupil já. Citovat
johnn_y Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 xantik: nema nahodou i na 2.1 TD ??? prave ze tu ted shanim Citovat
robil Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 xantik: Můžu taky poprosit o ten kontakt na řemenici . dík Citovat
MatrixChose Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Xantik: a kolik ti teda vydržela? Citovat
Xantik Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 No já tam mám originál ještě, tak můžeš kouknout do podpisu na spritmonitor kolik mám najeto. Vydržela necelých 180tisíc, ale jak jsem psal výš, zatím jen šustí, necvaká kov na kov, myslím, že ještě pát set km bych s touhle najel, možná i víc. Doufám že ta od SWAG vydrží taky tolik. Citovat
Havelka406 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: Xantik No já tam mám originál ještě, tak můžeš kouknout do podpisu na spritmonitor kolik mám najeto. Vydržela necelých 180tisíc, ale jak jsem psal výš, zatím jen šustí, necvaká kov na kov, myslím, že ještě pát set km bych s touhle najel, možná i víc. Doufám že ta od SWAG vydrží taky tolik. to je slušné 180 tis Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 180 tisíc to je teda super nájezd na odpruženou řemenici. Mě odešla na 406ce asi v 85 tisících. Citovat
Xantik Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Co jsem se bavil s klukama co maj xantie HDi, tak jeden jí měnil taky kolem 180ti, jeden ve 144 a jeden dokonce až kolem 215tisíc. Tak nevím, uvidíme co vydrží ta druhovýroba. Citovat
Xantik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Tak to Ti povím až jí ojedu a možná už ani nepovím, protože jestli vydrží tolik co původní ( o tom ale silně pochybuju ), tak už bude auto z domu. Ale typuju taky výdrž této druhovýroby kolem sto tisíc, víc asi nedá, jen doufám že se nerozsype za dva roky. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Tak to ti držím palce. Mě jedna z druhovýroby vydržela sotva 20 tisíc. Citovat
Sponny2 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Trochu oživím téma. Od března se mi z pravé strany motoru ozývalo klepání. Po dlouhém bádání jsem zjistil, že odešla volnoběžka na alternátoru. Nechal jsem jej zrepasovat a klepání pořád stejné. Pak jsem zjistil, že je v háji řemenice na klice. Bylo na ní najeto cca 6000 km. Myslel jsem, že ji opět zničila volnoběžka na alternátoru a koupil novou. Konečně bylo ticho. Cca po měsíci začíná klepat řemenice znovu. Bohužel netuším proč. Kladky jsou v pohodě, alternátor jako novej a řemen novej. Jen servo moc nefunguje, ale to by ji asi ničit nemělo. Napadá někoho něco? Dík. Citovat
koblih69 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Podívej se na ten automatický napínák. Měl by se hýbat minimálně. Jinak s tím servem tomu moc nerozumím, co je s ním? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.