Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

z auta se mi cim dal vice ozivalo cvakani (vyrazneji na volnobeh) a tak jsem s velkou obavou zacal hledat pricinu. zjistil jsem, ze zvuk jde nekde od prave stany, od remenu. sundal jsem remen, abych zjistil jestli je to od klinaku nebo od rozvodu. nastesti to prestalo. oddych jsem si, nicmene jsem zjistil, ze je asi spatne lozisko ve vodici kladce, budiz to neni tak velka investice, a ze asi dodelala remenice na klice (guma neni sice uplne utrzena, ale remenice lehce kmita a cvaka si o doraz), to uz je ale trochu vetsi palka. premyslim jestli se to vyplati koupit na vrakaci; jestli lze vubec poznat, zada je spatna nebo dobra????? nemate s tim nekdo zkusenost?

dik za radu

Odesláno

Ted jsem objednával novou od SWAG za 1489,- včetně poštovného z aukra při platbě předem. Ještě nemlátí, ale začala šustit. Při sundaném řemenu, když za ní vemu, jde s ní pohnout doprava/doleva s tím že střed e ani nehne jen horní drážkovaná část se pohybuje, není už pevná. Je jen otázkou času kdy dodělá úplně a koncem března jedu velkou dávku km, tak jí do té doby musím vyměnit.

Můžu Ti dát kontakt jestli chceš na toho týpka, posílá i na dobírku. Je to řemenice na 2.0HDI RHZ jak máš ty i já. ;)

Odesláno

pokud by to byla ta spravna, tak by to byla hezka cena

ja jsem koukal na kelly, tam maji od febi za 3360- sleva, furt to je dost penez, pokud by to bylo za tuhle cenu bylo by to lepsi

mohl by ses podivat na kelly jestli to je ta sama? FB 24628

http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=FB%2024628&Sender=Catalog&CatalogPath=FB%2024628

poslal jsem ti zpravou mail na me, jestli me muzes poslat na toho typka kontakt?

diky

Odesláno

No já tam mám originál ještě, tak můžeš kouknout do podpisu na spritmonitor kolik mám najeto. :P

Vydržela necelých 180tisíc, ale jak jsem psal výš, zatím jen šustí, necvaká kov na kov, myslím, že ještě pát set km bych s touhle najel, možná i víc.

Doufám že ta od SWAG vydrží taky tolik. :D

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

No já tam mám originál ještě, tak můžeš kouknout do podpisu na spritmonitor kolik mám najeto. :P

Vydržela necelých 180tisíc, ale jak jsem psal výš, zatím jen šustí, necvaká kov na kov, myslím, že ještě pát set km bych s touhle najel, možná i víc.

Doufám že ta od SWAG vydrží taky tolik. :D

to je slušné 180 tis :roker

Odesláno

Co jsem se bavil s klukama co maj xantie HDi, tak jeden jí měnil taky kolem 180ti, jeden ve 144 a jeden dokonce až kolem 215tisíc. Tak nevím, uvidíme co vydrží ta druhovýroba.

Odesláno

Tak to Ti povím až jí ojedu a možná už ani nepovím, protože jestli vydrží tolik co původní ( o tom ale silně pochybuju ), tak už bude auto z domu. Ale typuju taky výdrž této druhovýroby kolem sto tisíc, víc asi nedá, jen doufám že se nerozsype za dva roky.

• O 2 roky později...
Odesláno

Trochu oživím téma.

Od března se mi z pravé strany motoru ozývalo klepání. Po dlouhém bádání jsem zjistil, že odešla volnoběžka na alternátoru. Nechal jsem jej zrepasovat a klepání pořád stejné. Pak jsem zjistil, že je v háji řemenice na klice. Bylo na ní najeto cca 6000 km. Myslel jsem, že ji opět zničila volnoběžka na alternátoru a koupil novou. Konečně bylo ticho. Cca po měsíci začíná klepat řemenice znovu. Bohužel netuším proč. Kladky jsou v pohodě, alternátor jako novej a řemen novej. Jen servo moc nefunguje, ale to by ji asi ničit nemělo. Napadá někoho něco?

Dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...