Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo použiva jaký mobil?  

1. 1. Kdo použiva jaký mobil?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Což mi připomíná - zapomněl jsem na GPS modul. Ten je taky černej - LD-4W. Mobil k tomu mám E51 a nějakou tu mapu uvnitř taky.

Za sebe - netvrdím, že jedině Nokia (začínal jsem se Siemens S3), ale kdo přičichne k Nokii, už nechce jinak. :)

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Ferry

To Fusion, uprostred na volantu to neni zrovna dobrej napad, kdyby sel ven airbag, tak mas klavesnici implantovanou mezi ocima

:-))) skvěle vyřešený hands free!

Auto samozřejmě nemá ajrpytel.

Původně zaslal: robozv

to Fusion: to mi chces povedat ze v takejto polohe ten telefon drzi a nespadne??

Ano.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Což mi připomíná - zapomněl jsem na GPS modul. Ten je taky černej - LD-4W. Mobil k tomu mám E51 a nějakou tu mapu uvnitř taky.

Za sebe - netvrdím, že jedině Nokia (začínal jsem se Siemens S3), ale kdo přičichne k Nokii, už nechce jinak. :)

Nesmysl, měl jsem několikrát Nokii když mě to chytlo a vždycky sem utekl k SonyEricssonu:aut Momentálně C510, ale za ta leta co se používají mobili jsem jich vystřídal strašně moc, první byla Nok 5110, pak Siemensy, Ericssony, Sony, Panasonic, Alcatel, Mitsuibishi, Sonyericsson, Samsung, atd, no prostě mraky founů.

Ale co nemusím je dotykovej displej, prostě mi to nevyhovuje, tlačitka jsou tlačitka

Odesláno

Radek Hurvajz: jako všude existují výjimky a značkově promiskuitní jedinci.

(já si to můžu dovolit napsat, protože jsem nikdy neměl dvě auta jedné značky :ticho)

Odesláno

Přikláním se k Radkovi, taky sem nějak nemohl k Nokii přičichnout:aut

Za mě jedině SonyEricsson, Nokie sem měl dvě a prostě jejich menu mě nevyhovuje:papa

Odesláno

Nokia,už dlouho:myslim...........,nevim už kolikátá,tudle poslední N70 mám nejmíň 4 roky,sem s ní spokojenej:super

vlastně,mám 3 tel.,dva jsou nokie a Ufona:D

[upravil dne 26.1.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

Tak od začátku:

5110 - nesmrtelný, jenom těžjá baterka která po pár pádech vypadávala

6210 - za bazarovku jsem dával 7500,- (novej 10k, bylo mi asi 15 let), lehčí baterka, luxusní display, paměť, bomba

3510i - byl za kačku dotovanej, barevnej display, ale nebyl to manažer na který jsem byl zvyklej

6230i - spousta funkcí, MMC karta, Blue-tooth, skvělej

6500 - úzkej, snad vodotěsnej :D tejden po koupi mi spdnal v práci na zem a ženský na něj prali vodu 8 - stupňovým čerpadlem a nic :potlesk, akorát nachytal železný špony a brzo šel reprák do kytek

6700 - to mám teď a zatím si nemůžu stěžovat, ale stejně jako u tý 6500 si člověk musí dýl zvykat na klávesnici, ale kov je kov

Odesláno

Tak první vím, že byl nějakej obří mobil s anténkou, byla jsem na něj pyšná, ale nemohla jsem ho nosit do školy, dodnes ho má babička, ale ani za boha si nevzpomenu co to bylo za typ.

Pak byly Vánoce a táta dostal Siemens E50...prostě bomba, oranžově podsvícený, furt jsem na tom hrála jednu hru, a táta mi ho teda nechal.

Pak každej snad měl Nokii 3310. já taky.

Pak vím, že byl nějakej mobil od Nokie s barevným displayem, možná, že byl i první, musela jsem ho mít a taky měla. Nevím, kde skončil. Myslím, že se mi nějak rozbil. Táta se naštval, že Nokie je na nic, v práci ho navedli na Sony Ericsson, takže si táta koupil SE K750 a já měla SE D750i - ten byl od t-mobile, jen pár kusů. Limitovaná edice. rok na to mi spadnul do vody, takže oxidace, funguje dodnes, už asi 5 let. Před rokem jsem si koupila Nokii 6500...první mobil za vlastní peníze...bronzovej...akorát kryt už je trochu pochroumanej a jelikož jdu ve stopách Matrixe, tak smýšlím o 6700 nebo se uvidí s čím Nokie dalším přijde. ale fandím Nokii.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Paradoxem je, že čím novější mobil, tím víc funkcí a nižší cena.

Zajímavý postřeh. Vysvětlení tohoto jevu je zde:

Odesláno

Motorola M3888

Siemens MT50

Siemens MC60

Motorola nevimjaká. takový divný tlustý véčko s anténou.

Motorola V3r

SonnyEricsson Xperia X1

ale už mě to tolik nebere, takže intervaly obměn se prodlužují (V3r-4roky):)

Odesláno

1) Siemens S6

2) Alcatel DB Max

3) Nokia 7110

4) Nokia 6510 + 5110

5) Nokia 6230i

6) HTC P3300 Artemis - PRODÁM

7) HTC Touch Pro 2 Rhodium

[upravil dne 27/1/10 shwaara]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...