Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.potřebuju poradit se spojkovou sadou jakou mám koupit a co všechno je potřeba o kolo.Jo a klik to bude stát?Dik zan odpověď.

Odesláno

tyjo otázka zněla \"jakou\" a odpovědi hlásají \"kde\".. taky by mě zajímalo, jaká značka má dobrý renomé, životnost tý mojí se taky už nebezpečně zkracuje

Odesláno

vymněnit celej SET(lamela,přítlačák,ložisko)

Popřípadě gufera na převodovce,pokud je to potřeba a je to venku(dělá se to líp),případně i gufero za setrvákem

Odesláno

Pro GUT: To si piš,že to tu dělalo spoustu lidí včetně mě.Jako každý i ty jsi určitě zjistil nenormální ceny za náhr.díly na pažouta a první reakce zjistit na fóru jestli se to ,,nějak\" nedá ojebat.I já to skoušel dotazem na nějakou neznačkovou sadu.Víš jak dopadneš?Budou si z tebe dělat šoufky,tak už to tady totiž chodí,ale nechci křivdit všem.No a jestli tě zajímá jak jsem se rozhodl,tak jsem nakonec koupil značkovou sadu Luk včetně dvouhmoty,která byla na rozsypání a hnedle bylo 25 táců v prdeli.Pak ještě záleží kdo ti to bude dělat a na co ještě u toho narazí.

P.S. Jo a dávej si pozor na tzv.origo díly z číny,je toho plná republika.Zpravidla jsou podezřelá nízkou cenou,ale na to musíš dojít asi sám. :cool:

Odesláno

prosim te, bara, nehysterci ... proc by si lidi na foru meli delat z GUTa soufky ...

vetsine v tomto vlakne mu prirozene poradila bud, kde spojkovou sadu sehnat, pripadne na jakou znacku se orientovat ... pokud si nekdo z tebe delal soufky, tak asi mel duvod ... vubec to tu nechodi tak, jak pises

oddie mu napsal, jestli neumi hledat, coz je taky fakt, proto tam to tlacitko je, navic existuje i nove google hledani ...

Odesláno

Ad bara - já vím, odkud vítr vane. Inu, když někdo napíše svůj dotaz idiotským způsobem, dostane se mu holt odpovídající odpovědi. Mám na mysli toto:

Odesláno

Zabývám se prodejem autodílů, je jedno zda koupíte Sachs, Valeo nebo Luk. Hodně často si ty spojky výrobci navzájem přebalují....např krabice Sacha uvnitř Valeo, já si kupoval TRW a uvnitř Valeo...

Odesláno

Za prvé já nehysterčím,nemám proč a za druhé,když o tom nic nevíš bližšího tak tady nepiš nesmysly o idiotském spůsobu. ty géniusi! Já se do tebe nenávážel,ale jak vidím asi budu muset,zřejmě je to u některých jako ty místní folklór a to je přesně to o čem jsem tu psal. Místo rady vystartovat.Uvědom si,že jsou tu pořád noví a zvídavý,pro které je novinkou to co mají druzí dávno za sebou a jestli tě ty jejich otázky obtěžují tak je prostě nečti a neodpovídej na ně.Pokud ovšem nemáš potřebu se vyjadřovat ke všemu a s tím ti nepomůže asi nikdo. :papa

Odesláno

ted netusim, komu byl tvuj vylev adresovan ... o hysterceni jsem psal ja, o idiotskem zpusobu zase oddie ... :myslim

hlavne, ze v tom mas jasno, verim, ze GUT neni tak vztahovacny jako ty a neutrpel zadnou psychickou ujmu tim, ze mu oddie napsal, aby pouzil hledani ...

adminum se timto omlouvam za :xvul

Odesláno

Když to netušíš tak ti to holt musím napsát.Můj jak říkáš ty můj,, výlev\" byl adresován vám oboum ,,výlevníkům\",což při průměrné inteligenci je lehce zjistitelné z kontextu.A vztahovačný jsem pouze tehdy pokud se do mě někdo začne navážet konkrátními cancy jinak né. :papa

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...