Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj technik mi mněnil olej a když jsem dnes kontoloval hladinu, tak jsem zjistil že je 3cm nad rysku. Vadí to něčemu, může to dělat nějaké problémy? Díky

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

odpustit vypouštěcím šroubem? nebo se to dá i jinak. najel jsem na to už 400km :grr nevím co blbnul.

Dá se koupit elektrická pumpa na olej, kde zavedeš hadičku trubkou pro měrku a olej odsaješ. Mají to třeba u nás v OBI, ale viděl jsem to i jinde; stojí to pár stovek.

Odesláno
Původně zaslal: twoolf

Když jsem ještě vlastnil FAp a byl řádně ucpaný, přibýval mi olej v motoru. cca 1cm za výměnu.

U nafťáků je to prý normální, že trochu přibývá olej mezi výměnama. Ale to ti neudělá 3 cm za 400 km.

Odesláno

me se to stalo taky, uz jsem to psal v nejakem vlaknu, najel jsem na to asi 100km ... a dodnes doufam, ze to v motoru nic neudelalo :grr ... mozna jsem mel stesti v tom, ze jsem mel na hovno vicko nalevaciho hrdla a prebytek oleje se castecne dostal ven tudy :)

nevim, ktery odbornik mi to zrovna delal, ale vim, ze kdyz jsem jim dal olej v petce, tak pry tu petilitrovku nalili celou, su...li..ni ....

je treba si na to fakt davat pozor ... takze odpust (olej) a doufej :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...