mmmb Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ahoj technik mi mněnil olej a když jsem dnes kontoloval hladinu, tak jsem zjistil že je 3cm nad rysku. Vadí to něčemu, může to dělat nějaké problémy? Díky Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 no chtelo by to odpustit, 3cm uz je dost moc a technikovi poradne domluvit at si priste da bacha Citovat
Qcko Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 3cm??? wow, extrem:D ...vymen technika, kazdopadne treba odpustit, nejazdi s tym, motoru to neprospieva:ticho Citovat
mmmb Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 odpustit vypouštěcím šroubem? nebo se to dá i jinak. najel jsem na to už 400km nevím co blbnul. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Striekačkou a hadičkou cez otvor pre mierku. Citovat
Fakir Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: mmmb odpustit vypouštěcím šroubem? nebo se to dá i jinak. najel jsem na to už 400km nevím co blbnul. Dá se koupit elektrická pumpa na olej, kde zavedeš hadičku trubkou pro měrku a olej odsaješ. Mají to třeba u nás v OBI, ale viděl jsem to i jinde; stojí to pár stovek. Citovat
twoolf Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Když jsem ještě vlastnil FAp a byl řádně ucpaný, přibýval mi olej v motoru. cca 1cm za výměnu. Citovat
Fakir Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: twoolf Když jsem ještě vlastnil FAp a byl řádně ucpaný, přibýval mi olej v motoru. cca 1cm za výměnu. U nafťáků je to prý normální, že trochu přibývá olej mezi výměnama. Ale to ti neudělá 3 cm za 400 km. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 To je docela zajímavé. Ještě jsem se s tím nesetkal. Čím přibývá? Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Píše, že to bolo PO VÝMENE oleja. Najskôr to technik prelial, nestrašte ho. Citovat
obaf Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 JA len tak, do nadrzky sa pozriet moze. Pre istotu. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Pokud mu nepřibýval před výměnou, tak by neměl ani po výměně. Spíš asi opravdu přelil. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 toho ,,technika\'\' bych nenechal ani nafoukat gumy,na výměnu oleje se dávali kdysi učni... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Možná, kdyby to měnil mechanik a ne technik, tak to bylo v pořádku:D Citovat
BV406 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 me se to stalo taky, uz jsem to psal v nejakem vlaknu, najel jsem na to asi 100km ... a dodnes doufam, ze to v motoru nic neudelalo ... mozna jsem mel stesti v tom, ze jsem mel na hovno vicko nalevaciho hrdla a prebytek oleje se castecne dostal ven tudy nevim, ktery odbornik mi to zrovna delal, ale vim, ze kdyz jsem jim dal olej v petce, tak pry tu petilitrovku nalili celou, su...li..ni .... je treba si na to fakt davat pozor ... takze odpust (olej) a doufej Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 při vyšší hladině oleje ve vaně než je předepsaná, stoupne i tlak plynů pod písty--tím pádem jsou více zatěžována gufera na klice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.