Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dojezd

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Chtěl sem se vás zeptat do kolika vám vaše 406tá ukazuje dojezd? mě to ukazuje minimální hodnotu 50km a pak naskočej čárky.. a aktuální spotřebu od 30km/h. je to normalni?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: Hauke Ivo

Minimální dojezd je podle litrů v nádrži, někdy mám 30km a dokonce se mi povedlo i 70km než se ukázaly ---- čárky. A těch 30km/h je normálních.

joj ja chci at mi to ukazuje i 20km :nevim

Odesláno

Hladový oko se mě pravidelně rozsvěcuje při 70-80km, je to dáno hlavně stylem jízdy, když budu jezdit svižněji, tak mě ukáže míň, když v klídečku tak mě to ukázalo i 100km, počet km závisí na aktuální spotřebě, spočítá kolik ještě ujedeš při tomto stylu jízdy. Jinak na aktuální spotřebu se nedívám, mám tam pořád nastaveno počet km do tankování:papa

Odesláno

Nevím, jak u nových modelů, ale u starýho je to tak, že dojezd se ukazuje jen do 4 litrů paliva v nádrži (pak už jen ---) a momentální spotřebu to ukazuje od rychlosti 20km/h. Těch všude udávaných 30km/h je kvůli tomu, že chvilku trvá, než se PC rozjede a to už má každý na tacháči 30km rychlost ;)

Odesláno

Len raz sa mi podarilo po tom ako mi naskocili ciarky po tom ako to ukazovalo 40km preist este asi 30km, ale predpokladam, ze priemernu spotrebu som mal tak 3l a nebolo mi treba ani vyhrievanie sedanky a to len preto, lebo som chcel tankovat na urcitej benzinke a ta bola necakane zatvorena.... Od vtedy nedavam hladovemu oku moc prilezitosti zasvietit.... Inak na rezerve prejdem tak 130km s lahkou nohou, mozno aj viac, ale to nebudem skusat :)

Odesláno

Jsem na tom opačně. Já jsem se už jednou dostal pod půl nádrže a tak jsem se vyděsil, že jsem okamžitě natankoval. Jinak chodím tak cca po ujetí 300km. Ve finále ani nevím jestli mi nějaký hladový oko funguje. :)

Odesláno

Zásoba paliva - jízdní dosah

Udává počet kilometrů, které je

možno ujet s palivem zbývajícím v

nádrži.

Poznámka: může se stát, že se

tento počet zvýší při změně jízdy

nebo profilu vozovky, při které dojde

k výraznému poklesu okamžité

spotřeby.

Je-li množství paliva v nádrži menší

než 3 litry, svítí pouze tři čárky.

ale rezervu jsem nenašel:nevim

Odesláno

pri 100-120km jo ?! .... jezdit porad z kopce a motorem jen brzdit by me asi moc dlouho nebavilo ... :D:D:D

btw. take jsem nekde cetl, ze \"carky\" zacne ukazovat az kdyz klesne hladina paliva v nadrzi pod tri litry ... :myslim

Odesláno

preco dole kopcom??necham vsak jazdim normalne a mam dost casto tazku nohu spotreba cca 10l-100km benzin na dyspleji ukazuje min 20km a budiky ked mi zacne svietit ta krasna kontrolka tak p.pocitac mi ukazuje dojazd cca 100 az 120km.

Odesláno

Moc to chlapci prožíváte :D . Taky se nám hladové oko ozve kolem 100-120km na dojezd. Minimální hodnotu, kterou jsem snad jenom jednou zaregistrovala bylo 20km, z 99% je to 30km a pak přijdou čárky a že těch jsme taky viděli :D, najeli jsme s nima určitě minimálně dalších 20km.

Jinak je to 406 coupe 2.0l

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...