Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Tohle o sobě zveřejnil na jedné síti můj dávný kamarád posledních 20 let si dělám podrobný poznámky o svým sportování. Tak vidím, že za tu dobu to bylo 2400km naplavaných, něco přes 63t na kole (velká část na horským) a kdybych si stihl ještě tak 4x zaběhat, měl bych 25t naběhaných. Většinou jen tak, pro radost. I když spousta lidí by tyhle aktivity za radost nepovažovala... No řekněte - může takový člověk být vůbec normální? [upravil dne 6/1/2010 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 To nerobí nič iné len športuje a zapisuje. Citovat
TomThom Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ..dávný kamarád. Jeho životní filozofii evidentně nesdílíš [upravil dne 6/1/10 TomThom] Citovat
Voighta Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 K tomu mě napadá jedna hláška : Tak co sporťáku,už máš chlapa? Citovat
dolly1010 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 2400km naplavaných Já mám za posledních 20let naplavaných tak možná 240m Ale když ho to baví, tak proč ne V práci máme chlapa, kterej \"365\" dnů v roce jezdí na kole. A do práce jezdí na pátou hodinu \"zkratkou\", která je o dobrých 10km delší [upravil dne 6.1. 10 dolly1010] Citovat
praktik Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 :mrk medved to si prišiel odobreho kamarata:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Dávný není v češtině to samý co ve slovenštině. Tady dávný kamarád znamená dlouhodobý kamarád. Tak teda doufám že je tomu tak u Medvěda a jeho dávného kamaráda:papa Akorát nevim kkdy mají čas na kamarádění když ten kamoš pořád v něčem plave nebo jede:D [upravil dne 6/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
maturantka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 no když by se to zprůměrovalo (jako že to je samozřejmě blbost, protože v zimě třeba jezdí míň na kole, ale zase může víc plavat nebo co já vím a taky neběhá, když je nemocnej, atd.), tak to snad vychází na nějakých 30 (spíš míň) hodin sportování měsíčně (pokud jsem se někde nesekla, počítala jsem to jenom tak rychle :-)), to není zas taková hrůza, je prostě dobrej, normální nadšenec, ale rozhodně bych se nebála o jeho duševní zdraví :-). ale závidím, že má takovou morálku. Citovat
marko306 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 deti asi nemá, čo? Bez urážky, ale kto vie koľko má odšukané? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Má to tiež zapísané, aj pritom predsa spaľuje kalórie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Proc ne, je to fajn konicek Ono jednak se s tym zabiji cas, a jednak dela neco pre svoje telo Ono dost bude zalezat na to za ake obdobie to je, a take jak rychle jede na kole, jak rychle beha, a jak rychle uteka... [upravil dne 6/1/10 Lubk0] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 kdybych tu napsal kolik rocne travim odin u auta , taky ba ste se z toho pos..... Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 a nenormalni je, ze si to zapisuje, nebo ze tak cini? Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Aka - podle mě obé Jinak tento kamarád každoročně běhá maraton, soutěží o železného muže apod. Jsme jiní a přesto si - když se potkáme (už nechodí s kámoškou, tak se naše kontakty oslabily) - máme co říct. Citovat
aka Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 no jo, ale jestli beha maraton a podobny pro me neznamy veci, tak ta cisla naskacou strasne rychle to neni jako ja, kdyz jdu jednou tejdne plavat a hezky ve stylu pani radove si dam ten kilometrik, kilometrik a pul, podle toho jak moc musim susit vlasy mam podobne zvrhle kamarady a vubec by me neneapadlo, ze by to mel byt duvod nemit si co rict;) Citovat
Dave_k Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 V práci máme chlapa, kterej \"365\" dnů v roce jezdí na kole. A do práce jezdí na pátou hodinu \"zkratkou\", která je o dobrých 10km delší [upravil dne 6.1. 10 dolly1010] Takovej u nás taky byl dokud ho jednu zimu nekomfrontoval autobus. [upravil dne 6/1/10 Dave_k] Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: aka ....to neni jako ja, kdyz jdu jednou tejdne plavat a hezky ve stylu pani radove si dam ten kilometrik, kilometrik a pul, podle toho jak moc musim susit vlasy A tady je jádro pudla - on opravdu nemá tak mohutnou hřívu jako Ty a proto může být v bazénu podstatně, podstatně dýl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.