Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle o sobě zveřejnil na jedné síti můj dávný kamarád

posledních 20 let si dělám podrobný poznámky o svým sportování. Tak vidím, že za tu dobu to bylo 2400km naplavaných, něco přes 63t na kole (velká část na horským) a kdybych si stihl ještě tak 4x zaběhat, měl bych 25t naběhaných. Většinou jen tak, pro radost. I když spousta lidí by tyhle aktivity za radost nepovažovala...

No řekněte - může takový člověk být vůbec normální? :myslim

[upravil dne 6/1/2010 Medvěd]

Odesláno

2400km naplavaných :o

Já mám za posledních 20let naplavaných tak možná 240m :D

Ale když ho to baví, tak proč ne :) V práci máme chlapa, kterej \"365\" dnů v roce jezdí na kole. A do práce jezdí na pátou hodinu \"zkratkou\", která je o dobrých 10km delší :D

[upravil dne 6.1. 10 dolly1010]

Odesláno

Dávný není v češtině to samý co ve slovenštině. Tady dávný kamarád znamená dlouhodobý kamarád. Tak teda doufám že je tomu tak u Medvěda a jeho dávného kamaráda:papa

Akorát nevim kkdy mají čas na kamarádění když ten kamoš pořád v něčem plave nebo jede:D

[upravil dne 6/1/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

no když by se to zprůměrovalo (jako že to je samozřejmě blbost, protože v zimě třeba jezdí míň na kole, ale zase může víc plavat nebo co já vím a taky neběhá, když je nemocnej, atd.), tak to snad vychází na nějakých 30 (spíš míň) hodin sportování měsíčně (pokud jsem se někde nesekla, počítala jsem to jenom tak rychle :-)), to není zas taková hrůza, je prostě dobrej, normální nadšenec, ale rozhodně bych se nebála o jeho duševní zdraví :-). ale závidím, že má takovou morálku.

Odesláno

Proc ne, je to fajn konicek :)

Ono jednak se s tym zabiji cas, a jednak dela neco pre svoje telo :)

Ono dost bude zalezat na to za ake obdobie to je, a take jak rychle jede na kole, jak rychle beha, a jak rychle uteka... :D

[upravil dne 6/1/10 Lubk0]

Odesláno

Aka - podle mě obé

Jinak tento kamarád každoročně běhá maraton, soutěží o železného muže apod. Jsme jiní a přesto si - když se potkáme (už nechodí s kámoškou, tak se naše kontakty oslabily) - máme co říct.

Odesláno

no jo, ale jestli beha maraton a podobny pro me neznamy veci, tak ta cisla naskacou strasne rychle :D to neni jako ja, kdyz jdu jednou tejdne plavat a hezky ve stylu pani radove si dam ten kilometrik, kilometrik a pul, podle toho jak moc musim susit vlasy :D

mam podobne zvrhle kamarady a vubec by me neneapadlo, ze by to mel byt duvod nemit si co rict;)

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

V práci máme chlapa, kterej \"365\" dnů v roce jezdí na kole. A do práce jezdí na pátou hodinu \"zkratkou\", která je o dobrých 10km delší :D

[upravil dne 6.1. 10 dolly1010]

Takovej u nás taky byl dokud ho jednu zimu nekomfrontoval autobus. :(

[upravil dne 6/1/10 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: aka

....to neni jako ja, kdyz jdu jednou tejdne plavat a hezky ve stylu pani radove si dam ten kilometrik, kilometrik a pul, podle toho jak moc musim susit vlasy :D

A tady je jádro pudla - on opravdu nemá tak mohutnou hřívu jako Ty a proto může být v bazénu podstatně, podstatně dýl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...