impact Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Napsán autorem Medvěd Pokud by to byl pouze marketingový tah servisu, myslíš, že by Oddie byl ochotný rozdávat rady dál telefonicky? Já tu asi podle Tebe jsem taky SUPER placený spokojenec, viď? Tak Tě ubezpečuju, že Oddieho řešní plně respektuju a máš - li fakt pohled na věc totožný s tím, co jsi napsal, je mi Tě líto. No co, prostě teď sedí furt ve stejným kanclu, ale místo na netu čeká u telefonu. Ale jsem rád, že jsi se přiznal, že jsi taky placený spokojenec, už jsem si myslel, že jsem tu sám jediný člověk, kterému nejmenovaný servis platí za pochvalné ódy a umístění odkazu na nejmenovaný servis do podpisu. Tedy kromě bývalého oddieho. Nebo že bych to dělal jenom proto, protože jsem s nimi spokojený? Citovat
vector Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Napsán autorem graver Napsán autorem Hics Hele chlapi - nejni to žádná dětinskost nebo strkání hlavy do písku. Je vás tu dost pohodovejch lidí se kterejma se stojí za to bavit, ale jistě ste si všimli, že se tu podle mě cim dal casteji zjevujou jedinci, kteri to posilaj do kopruj. Tohle nějak neumim ignorovat a než se s nima hadat, tak radši budu nakukovat a dobře, neseru na to uplně, ale spis se budu venovat jen smysluplnejm vecem a ne hadkam o picovinach, nebo pomlouvání a pod... Nechtěl jsem říct, že je to dětinské, spíš zbytečné. Kdyby mi někdo řekl \"drž hubu, nebo sem Oddie, Hics a spol. nebudou přispívat\", tak bych si myslel své, ale držel bych hubu, protože jejich příspěvky peostě mají svou cenu pro mě i pro ostatní. Jak už jsem psal, pokud se někomu nelíbí jeden konkrétní thread, tak se ho prostě nemusí účastnit a ty \"pitomce\" v něm zkrátka ignorovat. Já osobně jsem tak nějak vnitřně neustál, že se ta diskuse zvrhla v osočování všech, kteří si dovolili vyjádřit jen trochu negativní názor na to, co se Vašendovcům prostě jednou nepovedlo. Kdyby tahle diskuse měla pro servis znamenat nějakou újmu, asi by to pochopili hned na záčátku a neomezili se na prohlášení \"chyby se stávají\" (jakkoliv je pravdivé). Kdybych byl pražák, šel bych jednoznačně k Vašendům - i přesto, co jsem tady psal. Chyby se opravdu stávají a mně prostě nesedl ten jeden konrétní přístup k jednomu konkrétnímu problému. Takže: sorry, jestli jsem já nebo jiný někomu šlápl na kuří oko, ale netřeba kvůli tomu utíkat. To Hics, Rebík, Oddie...: odešli byste z fóra jen proto, že se vám nelíbí názory diskutujících na ten problém nebo prostě proto, že ta diskuse vůbec vznikla? A pokud jsem tu použil nekompatibilní termín (ku**va...), tak taky sorry - udělal jsem to jednou a jen jako parafrázi na Oddieho (tuším) příspěvek. Tak, jedeme dál, ne? Já ti děkuju , sám bych to tak dobře nenapsal. Myslím, že vyjádřit svůj názor není totéž co někoho osočovat jak tu zaznělo. Pokud mám čisté svědomí, nemůže mě pár pitomců rozházet. Ale zamykat TH, kde kromě několika reakcí a diskusi co komu chutná za pivo nebylo nic offtopic je trochu zbytečné. Co drží fórum jsou reakce lidí, kteří mají co říct, a? až jako dobrou radu , nebo jen něco pro pobavení na pokecu. Diskuse spočívá ve vyjádření názorů, pokud někdo nevyjadřuje názor, ale jen sprostě nadává, nebo je totální pako, budou na jeho invektiva reagovat jen podobní jedinci, případně se objeví pár přízpěvků na téma \"kam by měl tak asi jít\". Jistě jsou období, kdy je tu víc blábolů, než čehokoli jiného, nebo že se lidé ptají na jednu věc desetkrát. Také nikdo nevydrží nepřetržitě přispívat do nekonečna. Řeknu nebaví mě to je to tu poslední dobou k ničemu a nehledám záminku jak vypadnout když už mě to nebaví. Neříkám, že je to zrovna tohle ten případ, ale skoro to tak vypadá. Mám to tu docela rád doufám, že stejně jako většina z vás. Citovat
Ladis Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Úroveň diskuze a ochota lidí tu pomoct je tu veliká. Špičkou ledovce je samozřejmě Oddie a ještě pár dalších jmen včetně Rebika. Reakce na známý servis a? si každý přebere sám, ale snahu poradit samotného Rebika nikdo nemůže upřít. Pravda je, že jako majitele, nebo zástupce servisu, mu nemůže upřít větu \"Stav se, skoukneme to\". Jsem rád, že tu takoví lidi jsou a v podstatě tvoří jakousi páteř tohoto webu. Jsou nahraditelní, ale sám nedokážu posoudit jestli se udrží tato atmosféra a ochota pomoct ostatním a to i vyčerpávající odpovědí na několik odstavců. Doufám, že nezahořkli nadobro. Je to ale jako sevším, co se člověk snaží udělat pro někoho jiného. Najde se pár š?ouralů, co to odsoudí a to pak hodně zamrzí. A? je to rada, nebo pomoc, či už jiná osobní invence se na čemkoliv pro členy klubu podílet .... Citovat
oddie Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Dobrá tedy, když už jste mi tu napsali takový hezký \"nekrolog\", připíšu vám ještě něco na závěr. Dík všem, co si váží mého dlouhého působení zde, a dokážou to ocenit. Naopak upřímně se bavím nad dohady a dedukcemi o \"pózách\", \"útěcích\" a podobně... Důvod, proč zde nechci a nebudu nadále přispívat, je přitom zcela jednoduchý a prozaický: už mě to nebaví a nemám to zapotřebí. Ano, skutečně nemám ani trochu zapotřebí, abych zde trávil spousty svého času, rozdával tu cenné a dost draze získané zkušenosti - a skoro jen proto, aby si se mnou nějaký smrad vytíral hubu. Je mi líto, ale to skutečně zapotřebí nemám ani trochu, dokážu si najít lepší zábavu. Uvědomte si laskavě, vy co znáte lidi z fóra jako nicneříkající přezdívky a jména, případně pár jednotlivců z fotek či z okolí, že já na rozdíl od vás, už jsem měl tu možnost pěkných pár desítek, ne-li přes stovku zdejších účastníků vidět naživo. A můžu vás ujistit, že tu je sice pár super lidí, ale taky dost křiváků, podrazáků a hajzlů, pokrytců a hlavně závistivců. Chápu, že pro vás, kdo to s fórem myslí upřímně, je to těžko pochopitelné. Ale já už na to prostě vážně nemám náladu. Třeba mj. taky kvůli takovým, co o mně roztrubují, že mně \"nejmenovaný servis\" platí za reklamu - když už tu ten (ukázkový) příklad je... Jinak, výše uvedená nabídka, pro všechny pohodové lidi odsud, samozřejmě platí. Pokud budete něco potřebovat, na něco se budete chtít zeptat, či prostě jen pokecat, klidně zavolejte. Klidně se můžete i stavit osobně, pokud zrovna budu mít chvilku. Omlouvám se předem, že těch volných chvilek mám málo, zájmů má opravdu dost - ale pokud to jen trochu půjde, je vás tu dost, které opravdu rád uvidím. Ta vsuvka s počtem sprostých slov je fakt dobrá, počítám, že dobrá půlka bude ode mě. Na to bych opět troch zlomyslně odpověděl citátem: \"znám dost chlapů, co mluví sprostě, a jsou to upřímní, rovní chlapi. Na druhou stranu znám ovšem spoustu vybraně mluvících zmetků\". Pod tento citát člověka, kterého jinak nemusím, bych se klidně podepsal... Takže na závěr: ještě jednou děkuji všem svým příznivcům. (a vůbec, když se téma jmenuje takhle, nechápu proč sem vůbec lezou nepříznivci ) . Doufám, že se s mnohými s vás ještě potkám, na nějakých komorních a spíše polosoukromých srazech. Ale přispívat už sem skutečně nehodlám, a už vůbec ne pod nějakým jiným nickem - to už vůbec nemám zapotřebí, a navíc by to stejně hned bylo poznat. Třeba za nějakou (dlouhou) dobu změním názor, říká se \"nikdy neříkej nikdy\", ale moc pravděpodobné to není. Mnohem pravděpodobnější je, že se těm autům přestanu věnovat, nebo případně že skončím u jiné značky. PS: pokud jste do této chvíle netušili, že nejsem fandou Peugeotů, tak vám to teď říkám. Nejsem fandou vůbec žádné značky. Mějte se fajn. Oddie P.P.S. koukám, že je prvního, musím si dojít do toho nejmenovaného servisu pro honorář... :/ Citovat
Guest Ondra Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 tak teda jeste napisu.... co vim (jako jeden ze zakladatelu clubu a jako jeden z jednatelu), oddie skutecne neni placen vasendou, aby mu delal reklamu. Zaroven oddie nema zadnou majetkovou ucast v AutoVasenda ... Zaroven Vasenda nikdy neplatil zadnou textovou reklamu, abychom mu tady otiskli. Jedine, co AutoVasenda plati, je banner nahore. A jsem rad, ze plati, aspon je vcelku na bezproblemovy provoz clubu. Uz se vcelku nemusime obavat, jestli budeme mit na zaplaceni domen, zaroven Vasenda neplati desetitisice mesicne, takze to akorat tak prijemne vyjde a melo by lehce zustat i par penez na srazy. co se tyka uzavrene threadu - muj administratorsky cuch mi rekl, ze bych ho mel uzavrit - pokud s tim nekdo nesouhlasi, ma moznost si zalozit jiny a pokracovat vite, ze nechavame diskuzi vcelku pri svem zivote, ale proste sem ho zavrel. A basta vectora znam, vim co pise a doufam, ze vector zna me a vi, co pisu PS: Jinak se rika, ze spravna hadka okoreni manzelstvi.... ze by to utuzilo i diskuzi? 2 oddie: kurna, co s tim nekrologem mate? hogwh. musim bohuzel pracovat, sakra.... Citovat
Marlin Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Hics a Oddie, kluci neblbnete, bude se nam pom vas styskat, na ty bezmozky se vykaslete a budte tady, jen s nami... :( Citovat
Hics Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 To Marlin. Já nikam nejdu.... Jen zdravím Odiieho.... Citovat
vector Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Napsán autorem oddie Dobrá tedy, když už jste mi tu napsali takový hezký \"nekrolog\", připíšu vám ještě něco na závěr. Dík všem, co si váží mého dlouhého působení zde, a dokážou to ocenit. Naopak upřímně se bavím nad dohady a dedukcemi o \"pózách\", \"útěcích\" a podobně... Důvod, proč zde nechci a nebudu nadále přispívat, je přitom zcela jednoduchý a prozaický: už mě to nebaví a nemám to zapotřebí. Ano, skutečně nemám ani trochu zapotřebí, abych zde trávil spousty svého času, rozdával tu cenné a dost draze získané zkušenosti - a skoro jen proto, aby si se mnou nějaký smrad vytíral hubu. Je mi líto, ale to skutečně zapotřebí nemám ani trochu, dokážu si najít lepší zábavu. Uvědomte si laskavě, vy co znáte lidi z fóra jako nicneříkající přezdívky a jména, případně pár jednotlivců z fotek či z okolí, že já na rozdíl od vás, už jsem měl tu možnost pěkných pár desítek, ne-li přes stovku zdejších účastníků vidět naživo. A můžu vás ujistit, že tu je sice pár super lidí, ale taky dost křiváků, podrazáků a hajzlů, pokrytců a hlavně závistivců. Chápu, že pro vás, kdo to s fórem myslí upřímně, je to těžko pochopitelné. Ale já už na to prostě vážně nemám náladu. Třeba mj. taky kvůli takovým, co o mně roztrubují, že mně \"nejmenovaný servis\" platí za reklamu - když už tu ten (ukázkový) příklad je... Jinak, výše uvedená nabídka, pro všechny pohodové lidi odsud, samozřejmě platí. Pokud budete něco potřebovat, na něco se budete chtít zeptat, či prostě jen pokecat, klidně zavolejte. Klidně se můžete i stavit osobně, pokud zrovna budu mít chvilku. Omlouvám se předem, že těch volných chvilek mám málo, zájmů má opravdu dost - ale pokud to jen trochu půjde, je vás tu dost, které opravdu rád uvidím. Ta vsuvka s počtem sprostých slov je fakt dobrá, počítám, že dobrá půlka bude ode mě. Na to bych opět troch zlomyslně odpověděl citátem: \"znám dost chlapů, co mluví sprostě, a jsou to upřímní, rovní chlapi. Na druhou stranu znám ovšem spoustu vybraně mluvících zmetků\". Pod tento citát člověka, kterého jinak nemusím, bych se klidně podepsal... Takže na závěr: ještě jednou děkuji všem svým příznivcům. (a vůbec, když se téma jmenuje takhle, nechápu proč sem vůbec lezou nepříznivci ) . Doufám, že se s mnohými s vás ještě potkám, na nějakých komorních a spíše polosoukromých srazech. Ale přispívat už sem skutečně nehodlám, a už vůbec ne pod nějakým jiným nickem - to už vůbec nemám zapotřebí, a navíc by to stejně hned bylo poznat. Třeba za nějakou (dlouhou) dobu změním názor, říká se \"nikdy neříkej nikdy\", ale moc pravděpodobné to není. Mnohem pravděpodobnější je, že se těm autům přestanu věnovat, nebo případně že skončím u jiné značky. PS: pokud jste do této chvíle netušili, že nejsem fandou Peugeotů, tak vám to teď říkám. Nejsem fandou vůbec žádné značky. Mějte se fajn. Oddie P.P.S. koukám, že je prvního, musím si dojít do toho nejmenovaného servisu pro honorář... :/ Myslel sem, že ti platěj převodem ,-) Jasně to se dá pochopit, měj se krásně a když budeš mít někdy náladu.... Citovat
Péťa Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Napsán autorem Ondra Osobně mě docela mrzí (ale vcelku to i chápu), že někteří noví členové se ptají na pro ně zdánlivě složité dotazy, když už tu odpovědi jsou, když již byly odpovědi vyřčeny před dávnými dobami. Máme tu sekci Vyhledat, ale komu by se chtělo něco vyhledávat, že jo? Ondro, mě zase mrzí příspěvky, kde je v Subjektu napsáno jenom \"Pomoc\" a pod. Z toho nikdo nepozná, o co se jedná. Na firemním Intranetu je hned mažu. Pak si něco hledej Citovat
white Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Nedá mi to sem nepřispět, a nechat to jen tak. Jsem mezi vámi nový (necelý rok), ale musím říst, že jsem si na tuhle peugeotí \"rodinu\" zvykl natolik, že si jen stěží dokážu představit týden kdy bych sem nenakouknul a také na nějaké příspěvky nereagoval. Nenavštěvuji klub jen když potřebuji pomoc nebo něco sháním či prodávám. Ale prostě jen tak. Pokecat s dobrými lidmi (na chatu) nebo reagovat na jiné příspěvky je přece nutné pro dobrý chod tohoto fora. Opravuji \"dobrého\" fora (v porovnání s jinými kde debata vázne a rady nejsou vždy profi). A jak již někdo výše řekl \"Je skoda, že lidi, kteří tomu rozumí sem uz nebudou přispívat\". Jsem z toho opravdu smutnej. Některé z vás jsem si opravdu oblíbil. Oddie mi připadal \"na úrovni\". Tímto ho zdravím a respektuji jeho rozhodnutí a rád se s ním někdy setkám osobně. Ukládán si jeho gsm číslo pro případ... Také jsem si oblíbil [/b]Hics[/b]ovo sloh. Je to hned trošku zajímavější počtení (díky že zůstáváš). Ale jsou tu i další Sepp, RadekV, Medved, Vix, Zila, Destiny a mnozí jiní, díky kterým to tu žije. Snad jsem i já svojí osobou přispěl k životu tohoto fora. A za dobu, kterou jsem tu s vámi vidím i další nováčky. Nevím proč, ale mám z toho radost. Prostě nikdo tu nebude věčně tak a? nás je hodně. A ted se dostávám k tomu co jsem říci chtěl. Nedávno jsme se tady bavili o sekci \"bazar\". Psal jsem k tomu (svůj názor), že jsem proti vstupu cizích osob \"z venku\". Mě se líbí, že jsme uzavřená komunita a nikdo z nečlenů nám do toho nekecá. Máme jak je vidět své vnitřní problémy. A mohlo by být právě ještě hůř. Je to víceméně na Ondrovi jak se rozhodne. Nechci jen aby se tu začalo mluvit sprostě stačí že některým z nás dělá problém \"y\" a \"i\". A určitě to nevadí jen mě a Oddiemu :-) A to, že by tu nounejmové měnily téma příspěvků a uráželi některé z nás a jiné problémy se kterými se potýkají jiné fora by vedlo k úbytku kvalitních příspěvků a možná i k úpadku fora, protože by některé z nás nebavilo se těmi bláboly prohrabávat a přestali by sem vstupovat. To přece nechceme nikdo. Také bych chtěl tímto poděkovat Ondrovi za to co již napsal výše, protože mi mluvil skoro z duše a tudíž s ním tak na 95% souhlasím. A také to co napsal Vector \"Kdyby mi někdo řekl \"drž hubu, nebo sem Oddie, Hics a spol. nebudou přispívat\", tak bych si myslel své, ale držel bych hubu, protože jejich příspěvky prostě mají svou cenu pro mě i pro ostatní\" o něčem svědčí a zachoval bych se taktéž. Každej máme své hranice přes, které nechceme jít dál (v tomto případě se naplnila hranice kdy si člověk nechá dělat na hlavu). Nečtu všechny příspěvky, ale tam kde se lidi do sebe začali navážet mě nebavilo ani číst až do konce. Závěr: Tak jen doufejte, že se naplní přísloví NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY a že i my budeme Oddiemu po čase chybět a občas sem nakoukne a pak se možná rozhodne vrátit mezi nás. Citovat
Petr605 Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Rád bych řekl taky několik slov. Kdybych věděl, co všechno se rozpoutá jediným příspěvkem v diskusi, asi bych ho nenapsal. Ale chtěl jsem jenom napsat svoji zkušenost a za tím, co jsem napsal si pořád stojím. Je mi líto, že se to tam potom zvrhlo v něco, co už s tím původním příspěvkem nemělo nic společného. Taky jsem tam už připsal jenom asi dvě věcné poznámky a pak už jsem se jen divil. Je mi jasný, že Oddie není žádným placeným agentem servisu Auto Vašenda a nikdy jsem si to nemyslel. Je to člověk, který kvůli Vám sedne na kolo a přijede do garáže, protože potřebujete od něho koupit startér (například ). A taky je to člověk, který by jinak řešil problém s nevyměněným olejem. Svůj názor na lidi z klubu mi už říkal kdysi dávno, tak doufám, že jeho formální odchod z fóra není jenom reakce na ty příspěvky, které vznikly mou vinou. Jak jsem řekl na začátku: vědět, kam to dospěje, nic bych nepsal. Je mi líto, že už nebude přispívat, na jeho radách jsem často \"parazitoval\" (vtipná nadsázka ) i já. Já doufám, že bude fórum pokračovat i bez Oddieho. Vím, jakou má cenu pro začátečníka i pro zkušeného pežotistu. Ono totiž pořád platí, že čím víc hlav, tím více rozumu. A tady se těch hlav, ve kterých nějaký rozum ještě zbývá, vždycky několik sejde... Petr Citovat
voštík Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Teda cek tu chvilu nejni a hned takovehle veci sa deju No.. .cet jsem tu diskuzi ohledne oilu a fakt jsem nestihal, jak se to zvrhlo. Nechci tady rikat svuj nazor - neni to vubec podstatne, protoz eby se tu urcite naslo hodne lidi, kteri by v tom videli, ze me nekdo za psani do disuze (a ze uz toho je asi jen tak setina oproti lonsku) plati. Nekdo tu psal o tom, z eby se melo forum uzavrit do ulity: BLBOST NEJVETSI!!!! Mozna si dotycny jeste pisalek vzpomene, jak se tu ocitl poprve. Kde bys byl ted, kdyby bylo forum pro ostatni zavreny? He?! Rekl bych, ze uz bys jezdil asi necim jinym nebo bys hojne navstevoval servisy s kazdou prkotinou. Nadruhou stranu ovsem neschvaluju ani v nejmensim navaly tuponu a dementu, kteri budou psat same zhovadile dotazy typu: Sroubek zasroubuju jak? A az na doraz? Proti tomu neni za danych okolnosti vlastne snad ani obrana. - Je to zadara , verejne a otevrene , takze ze 100 novych lidi bude (vzhledem k vlastnostem neseho naroda) 80 debilu a 15 celkem rozumnych a 5 odborniku na urcite problemy ohledne Pegin. Kdyz uz se tu jedna konkretne o Oldovi, tak musim rict, ze je to prave jeden z tech 5 a to vetsina z vas vi, a navic je to hodne v pohode clobrda, takze kdo se chcete navazet do nej nebo do kohokoliv z \" tech starych kmetu\" , tak se muzete rovnou navazet i do me, protoze jsem tu taky temer od zacatku a o tech masinkach taky neco malo vim. To malo je opravdu opodstatnene, protoze s Oldou se rovnat nemuzu, ale o to tady nejde. Jde spis o to, ze par novych clenu tady, je asi fakt bud natvrdlejch nebo jsou uplne mimo misu a stejne se tvari, ze o tom vi uplne vsechno (no nasypu si popel na hlavu: taky to obcas delam ) a pak se navazeji do lidi, o jejichz znalostech nebo taky osobnostech vi uplne houno a kazi tady celkovou naladu a chut prave tech dobrejch lidi tady psat. Vubec se nedivim ani oddiemu, ani hicsovi a ostatnim dalsim z te \"nasi stare bandy\", ze na to spis vic dlabou nez nedlabou, protoze ja na to vicemene dlabu taky a ctu uz opravdu jen vecne temata a i tam jsem spis pozorovatelem, nez aktivnim diskutujicim. Proste po tech asi 2 letech uz by tu mel bejt prece jen nekdo, kdo by nas zastoupil, tak si to tak soukrome testuju Citovat
voštík Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Kdyz to tak po sobe ctuu tak to nedava ani moc smysl, ale kdybyste nekdo videl ten veletok myslenek...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.