Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to výběr peněz na Vánoční večírek. Bohužel platby kartou nejde dodatečně nějak popsat, to jde jen u plateb, které zadávám do systému....

Odesláno

Toto vlákno mi připomnělo, že bych měl zaplatit řádné členství, protože se na jaře hodlám zúčastnit jednoho klubového srazu, tak abych ušetřil. Ale na druhou stranu, ani předseda @Schreek nemá zaplaceno (řádné členství mu končilo 20.3.2017). Má to tedy smysl?

Odesláno
V 14. 12. 2017 at 22:44, Péťa napsal:

Toto vlákno mi připomnělo, že bych měl zaplatit řádné členství, protože se na jaře hodlám zúčastnit jednoho klubového srazu, tak abych ušetřil. Ale na druhou stranu, ani předseda @Schreek nemá zaplaceno (řádné členství mu končilo 20.3.2017). Má to tedy smysl?

Má smysl vynášet důvěrná osobní data,které podléhají UOOU? :myslim 

Odesláno

Jasný.. budeme tady řešit blbý 3 stovky za rok... ani netušíš těch stovky kilometrů co Jirka kvůli klubu najezdil (nejen on) a neřekl si nikdy o korunu... to je v pořádku? 

Odesláno

Nic neobracím.. je to interní údaj, který jako jakýkoliv z naší databáze, nemá venku co dělat ;) výsledkem toho je, že se musí stáhnout všechny exporty co na webu fungují a lidi, kteří pracují s databází nebo nějakým API si budou muset vše ručně tahat z databáze, aby nedocházelo k těmto unikům.. gratuluji

Odesláno

Klid lidi, za to můžu já, když sem viděl způsob jakým se lze k těmto a jinym datum z databáze dostat, tak jsem požádal o přepracování. Vzhledem k zpřísnění v oblasti nakládání s osobními údaji, které nás v příštím roce čeká, by k tomu stejně časem došlo...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj , 19.11.2017 jsem posílal platbu za členství na další rok přes pay pal , ale nikde ji nevidím . Dnes mi navíc přišel email , že mám zaplatit , abych si členství prodloužil , tak nevím , kde je chyba , podívejte se na to , prosím . Dík , Jarda

platba.PNG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...