Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010  

1. 1. poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Takže ako riadny člen (platiaci):D:D:D:D ako som už raz pisal neide my o zľavy take ake mam ja:D:Dmy neposkytne žiaden klub byť riadnym členom je pre mna vecou prestiže a vyjadrenim ucty ľudom v tomto klube a na tomto fore je to pre mna len par eur obetovanych na spravnu vec a obetujem ich rad dufam že sa najdu ešte spravny ľudia a zmenia sa z registrovanych na platiacich členov a tak vyjadria podporu tomuto klubu a foru:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Pane \"anketmane\" - chybí Ti tam možnost, která si myslim, že bude nejvíce reálná -> mezi 400 - 500 členy.:P

A to si i myslim, ikdyž čím víc, tím líp ... uvidíme...

Odesláno

Tenhle rok budu poprvé řádným členem a určitě ne naposledy, P-C mě hodně pomohl při řešení problémů ať už s autem nebo něčeho jinýho, sou tu fajn lidičky a dá se říct že tu jsem pomalu každej den, aspoň na chvilku :-)

O slevy mě ani nejde, díly si kupuju jinde, ale chci podpořit něco co mám rád a kde je mě dobře;)

Ale myslím že víc jak 500 řádných členů bohužel nebude:(

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pro Dollyho: já dlouhodobě platím členské 3x (za sebe, manželku a bratra). Oni dva jsou \"jen\" platícími členy bez jediného příspěvku - chtěl bys je snad vyřadit z databáze, když nejsou \"aktivní\"?

Já nic o žádným mazání nepsal ;)

Podle mě je drtivá většina uživatelů s 0, nebo jedním příspěvkem a dlouhou neaktivitou člověk, kterej navštívil fórum, zaregistroval se, ale pak na to zapoměl, nebo sem prostě nechodí (koupil si jiný auto, nepotřebuje sem chodit, ...). Taky sem určitě zaregistrovanej na nějakých fórech jen proto že jsem potřeboval jednou nějakou radu ;)

Já jsem platícím členem né kvuli slevám, ale protože věřím, že je to na dobrou věc :)

[upravil dne 4.1. 10 dolly1010]

Odesláno

Kurt

E? Slevy poskytuje Kelly, ne prodejna - takže pokud vím, platí v celé jejich síti. to je divné..když jsem se ptal tak prý nic neví a že jsou jen odběratelé od kelly atd..tak nevím...

btw.nejsem tu kvuli slevám...jen se pe.tr ptal co zlepšit nebo nějakej nápad..tot vše...

Odesláno

dobrmiku, jestli nakupuješ v jejich značkové prodejně, tak jsi sám proti sobě, když tu slevu nechceš. ;)

Odesláno

Dobrníku - Kelly má svoje firemní prodejny, které musí respektovat nařízení vedení firmy (http://www.autokelly.cz/#CMSCT=Branches|CT=18|PCT=0|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=1|ST=0| ) a krom toho ještě dalších X překupníků, kteří mají někde v rohu výlohy logo Kelly, zboží Ti od nich objednají, nechají přivézt a pak Tě zkasírují. Jelikož by sleva na klubovou kartičku šla z jejich marže, obávám se, že u nich sleva nebude fungovat nikdy.

Na prodejnách uvedených v odkazu výše by ses ale měl slevy určitě domoci.

Odesláno

medvěd:tak o tohle mi přesně šlo...jak to tedy je...díky...

kurt:zatím jsem nic nepotřeboval..:D ale chystám se na kotouče tak se ptám...stejně nemám ještě kartičku tak musím hold čekat...:roll

Odesláno

z karticky jsem zjistil, ze mi radne clenstvi konci 28.2.2010 ...

takze dnes posilam penize :papa

zatim ani neuvazuji, ze bych se nestal radnym clenem, beru to jako samozrejmost, mmch na slevach jsem uz usetril tisicovky, takze neni co resit, nekteri z vas mi tady hodne pomohli a navic .... je tady dost casto pekna prdel :aut:D

Odesláno

Jsem \"řád\" již druhý rok a budu dál. Slevy nevyužívám, platbu beru jako podporu PC. Navíc jako mnozí z vás znám něktré členy vedení osobně a jistě potvrdíte, že pro PC dělají opravdu dost.

Odesláno

no jelikož momentálně finanční situace není nijak růžová....,tak i já rád prodloužím řádné členství,už jenom z jednoho důvodu...... - jsou tu bezva lidi a kamarádi a lidi ochotní pomoct,a to se vždy cení.....

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Taky jsem opět řádný i když již lva nesedlám :roker:roker

Neříkej hop dokud jsi nepřeskočil:P.......přestože jsem zaplatila ještě v minulým roce, tak jsi stále neřád :ticho

Jinak k anketě.....koukala jsem, že počet řádů poskočil na 430, tu 500 bych reálně viděla až tak ke konci roku 2010.

Odesláno

no dal som A z toho dovodu, ze pocet zvysim aj ja! :) Len cakam kedy bude ta jednoduchsia forma platby. :papa

inak ta zlava plati aj v SR pre AutoKelly ? bola by potom skoda to nevyuzit...

[upravil dne 11/1/10 Kajo]

Odesláno

no najblizsi AutoKelly mam aj tak v Hodonine, takze doufam, ze i kdyz sem ze slovenska, ta karticka by tam mala platit.... ne?

Guest Scratch
Odesláno

jj, kelly, mam tam slevu obcas az 50%, tak mi to clenstvi nejak nepomohlo, i kdyz jsem se k te sleve jeste snazil uplatnit 10 z klubu, ale neproslo to :D

ale myslim si, ze petikilo nedame...

[upravil dne 14/1/2010 Scratch]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...