Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemají vkus :D Ještě mít 2 multiply, jako by jedna nebyla dost škaredá :D ale dvě....na to se nedá ani dívat :D

Ale impreza se mi rozhodně líbí....taky si myslím, že tato generace je asi nejhezčí ze všech....;)

Odesláno

ta Impreza je pěkná, mě se víc líbí starší 2004kovej model, jinak dvě multiply jsou lepší než jedna přece :D .. 

Odesláno

Neviem preco prave Multipla je vzdy hodnotena ako najskaredsie auto?

Mnoho ludi si kupuje auto podla moznosti a potreby, nie podla imidžu. 6 sedaciek, a solidny kufor je primerany pomer.

Keby islo o imidžovky, tiež by som si kupil 407 coupe ,alebo podobne, ale ked na to nie je, tak co?

Mozem povedat za seba ze Dacia s MCV tiez nie je krasavec a co ?

Mam v garazi Trabant 601 combi a ? Vsade kde idem sa vsetci otocia, co to ide a smejem sa im do tváre.

Guest Džůny
Odesláno

Mícháš dvě věci dohromady, praktičnost auto nedělá hezkým a krása nedělá auto praktickým.

Odesláno

Já z praktického hlediska proti Multiple nic nemám, je to držák a asi se moc nekrade, ale ten vzhled se mi nelíbí a u nás se na silnicích moc takhle podivných vozidel neobjevuje.

Odesláno

Ta Impreza už není Impreza ale čistě jen WRX popřípadě ještě STi. Za mě ale nejhezčí není. Za nejhezčí bych já označil Imprezu B22

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pěkná kola, ale na mě už jsou nějak moc veliké.... dal bych tam 18" nebo 19" ale určitě ne od mercedesu, aspoň ty střed. pokličky mohl týpek předělat ;) ale jinak určitě pěkné autíčko... ;) 

Odesláno

Vizuálne mi 20 prídu ok i keď na hranici. Ale ta praktická stránka a použiteľnosť u nás... Kupovať stále nové pneu, pretože to človek rozseká na každom kilometri. A že tie dvacky nebudú vôbec lacný špás.

Inak to modré lakovanie plastov v interiéri  :blicismajlik

Viac by ma zaujímalo ako to týpci robia, že tam majú 5 dierové kola na 4 dierový náboj, videl som to už na viacerých 307.

Odesláno

no jak piše youngjoe  po praktický stránce je to k ho*nu , ty plasty zase tak škaredý nejsou, jinak je to pěkný, až na ty středový pokličky s mercedesáckým křížem ... ještě jedna otázka - zdá se mi to nebo na tom zaběru na kolo ten ráfek mírně hází ? :D 

Odesláno

Nádhera. :super

Taky jsem dnes u nás v Žamberku něco potkal. :D

attachicon.gifuploadfromtaptalk1424454561733.jpg

Mají v této rodině vkus nebo nemají? :D Co nato Minimaxa? ;)

Tvl.....já když vidím tuhle ošklivou italskou ropuchu (a to jsem tu ropuchu urazil) tak jsem vyřízenej :aut .....u nás v práci jí má jeden dáreček...denně se na ní musím dívat...a on o ní jenom básní... :roll :roll

Když to někdo navrhoval tak musel bý ušňupanej k smrti.... :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...