kveton Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Jak padly mrazy, tak jsem přestal startovat. Zkoušel jsem vyndat dvě žhavky a ani jedna po připojení na baterku nežhaví. Takže jdu koupit a vyměnit všechny čtyři. Moje otázka je, jestli máte zkušenosti s konkrétní značkou. Koukal jsem do kelly a cenou jsou zajímavý samo Starline, ale nevim jak je to s kvalitou. Jinak jsem koukal na Boshe za 430 kč. Jaký jste kupovali vy? Citovat
dire Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 no osobne bych do tech starlinu asi nesel ... spis bych koupil neco overeneho ... Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Hlavně se koukni na to, co je aktuálně skladem... ono pak není moc na co se ptát. Taky jsem si myslel, že půjdu kupovat žhavky, a zatím to vypadá, že je spíš budu tahat z toho druhého motoru, co mám pod stolem. Citovat
kveton Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: oddie Hlavně se koukni na to, co je aktuálně skladem... ono pak není moc na co se ptát. Taky jsem si myslel, že půjdu kupovat žhavky, a zatím to vypadá, že je spíš budu tahat z toho druhého motoru, co mám pod stolem. No fakt, koukám, že maj skladem jen ty starline, to je síla ... kua ... Citovat
Ricky001 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Taky jsem měnil, spíš preventivně a to za Bosch cca 250 Kč / ks. Mám 2.1 td, nevím jak v HDi, ale 420 Kč/ks se mi zdá nějak moc, ne? Citovat
kveton Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 mě taky, ale je to tak, a jsou tam i dražší, třeba BERU za 600 ... Začínám uvažovat o tom, že bych zkusil ty starline s tím, že když nebudou fungovat, tak je vrátim, ale to mi musej potvrdit Citovat
ropak Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 starline fungovat otazka je spise jejich zivotnost nejlepsi na zivotnost jsou bosch Citovat
Jirkap Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Pánové, asi je taky budu muset měnit, v - 15 se tomu moc nechtělo, až na druhý pokus to chytlo... Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Žhavičky Starline nebrat. Radši připlatit za Bosche nebo Pe.Trem zmiňované Beru.... A pokud je nemají skladem tak se stavit jinde. Citovat
kobr Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Žhavičky Starline nebrat. Radši připlatit za Bosche nebo Pe.Trem zmiňované Beru.... A pokud je nemají skladem tak se stavit jinde. Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. Starline koupený kabinový uhlíkový filtr vydržel 2-3 měsíce Citovat
Xantik Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Pokud chceš Bosche, maj je na www.mjauto.cz za přijatelnou cenu. Já dal EQUIEM, prej dávali ve fabrice bud tyhle nebo Bosch, Zatím testováno v -20°C a nastartoval napoprvé, sice se to ze začátku srovnávalo, ale po pár vteřinách dobrý. Původní jsem měl Champion a tedkom bych koupil jen ty Bosche. Můj názor. Citovat
MatrixChose Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Mám už rok Champion a dobrý. Viděl jsem už v několika autech Starline a nevidím žádnej rozdíl, zrovna dneska jsem je dávla babičce do Kanga, tak se ráno uvidí, ale ona má v háji i čerpadlo, nestartuje to pořádně ani v létě Citovat
MUF Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 hlavně tam nedávej starline, měl jsem je tam a vydržely asi půl roku, dal jsem tam Bosch a přes dva roky žádný problém, startuje napoprvé Citovat
lukáš.t Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 mám bosch měněné v říjnu a teď jak jsou ty mrazy,ráno bylo u nás -16°C to chytá nadrc.kvalita něco stojí. Citovat
Jirkap Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Tak nakonec kupuji Žhavicí svíčka Duraterm BOSCH, cena po slevě za 4 kusy 850 Kč a to se prostě vyplatí... Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: Jirkap Tak nakonec kupuji Žhavicí svíčka Duraterm BOSCH, cena po slevě za 4 kusy 850 Kč a to se prostě vyplatí... To je nějaký levný... Citovat
lumpma Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Kupoval jsem v lednu Brisk 01S527E , ale měnil jsem je až teď a je to znát v servise mi řekli, že se diví, jak jsem to vůbec nastartoval v -5°C. Fungovala jen jedna Kupoval jsem to tady http://www.baterie-shop.cz/zhavici-svicka-01s527e-p-336.html jen si ověř kdy to přijde s tím jsem měl trochu problém jinak v pohodě. Citovat
kveton Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Mě žhaví taky max jedna a dneska v -5 jsem nastartoval úplně v pohodě Nakonec jsem koupil ty starline za 600, tak uvidíme, potřeboval jsem to dost akutně a nechtěl jsem kvůli tomu lítat po všech čertech. Když nevydržej, tak pak koupim ty Boshe [upravil dne 22/12/2009 kveton] Citovat
Tosho27 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 nazdar bratři takze mne to startuje celkom v poho ale len do -8 ale ked sme tu mali -12, uz mi to koplo len na druhy krat. moze byt ze jeden alebo dva zhavice uz vypovedali? alebo je to normal a zbytocne sa sa tym zatazujem??? dik za odpoved Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.