Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak padly mrazy, tak jsem přestal startovat. Zkoušel jsem vyndat dvě žhavky a ani jedna po připojení na baterku nežhaví.

Takže jdu koupit a vyměnit všechny čtyři.

Moje otázka je, jestli máte zkušenosti s konkrétní značkou.

Koukal jsem do kelly a cenou jsou zajímavý samo Starline, ale nevim jak je to s kvalitou. Jinak jsem koukal na Boshe za 430 kč.

Jaký jste kupovali vy?

Odesláno

Hlavně se koukni na to, co je aktuálně skladem... ono pak není moc na co se ptát. Taky jsem si myslel, že půjdu kupovat žhavky, a zatím to vypadá, že je spíš budu tahat z toho druhého motoru, co mám pod stolem.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Hlavně se koukni na to, co je aktuálně skladem... ono pak není moc na co se ptát. Taky jsem si myslel, že půjdu kupovat žhavky, a zatím to vypadá, že je spíš budu tahat z toho druhého motoru, co mám pod stolem.

No fakt, koukám, že maj skladem jen ty starline, to je síla ... kua ...

Odesláno

mě taky, ale je to tak, a jsou tam i dražší, třeba BERU za 600 ...

Začínám uvažovat o tom, že bych zkusil ty starline s tím, že když nebudou fungovat, tak je vrátim, ale to mi musej potvrdit

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Žhavičky Starline nebrat. Radši připlatit za Bosche nebo Pe.Trem zmiňované Beru.... A pokud je nemají skladem tak se stavit jinde. :aut

Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.

Starline koupený kabinový uhlíkový filtr vydržel 2-3 měsíce

Odesláno

Pokud chceš Bosche, maj je na www.mjauto.cz za přijatelnou cenu. Já dal EQUIEM, prej dávali ve fabrice bud tyhle nebo Bosch, Zatím testováno v -20°C a nastartoval napoprvé, sice se to ze začátku srovnávalo, ale po pár vteřinách dobrý.

Původní jsem měl Champion a tedkom bych koupil jen ty Bosche. Můj názor.

Odesláno

Mám už rok Champion a dobrý. Viděl jsem už v několika autech Starline a nevidím žádnej rozdíl, zrovna dneska jsem je dávla babičce do Kanga, tak se ráno uvidí, ale ona má v háji i čerpadlo, nestartuje to pořádně ani v létě :bacha

Odesláno

hlavně tam nedávej starline, měl jsem je tam a vydržely asi půl roku, dal jsem tam Bosch a přes dva roky žádný problém, startuje napoprvé:super

Odesláno

Mě žhaví taky max jedna a dneska v -5 jsem nastartoval úplně v pohodě

Nakonec jsem koupil ty starline za 600, tak uvidíme, potřeboval jsem to dost akutně a nechtěl jsem kvůli tomu lítat po všech čertech. Když nevydržej, tak pak koupim ty Boshe

[upravil dne 22/12/2009 kveton]

Odesláno

nazdar bratři :)

takze mne to startuje celkom v poho ale len do -8 ale ked sme tu mali -12,

uz mi to koplo len na druhy krat. moze byt ze jeden alebo dva zhavice uz vypovedali? alebo je to normal a zbytocne sa sa tym zatazujem??? dik za odpoved :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...