Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dneska ráno zase pěkně vzteknul u TV. Pustil jsem si Autosalon a byl tam test 407SW 2.7HDi v6 FAP. A jak je to u zastánců německých aut zvykem, kritikou nešetřili. Hlavně poslední věta ve smyslu: \"Když jsem zjistil, že budu testovat Peugeot, první věc, která mě napadla, že to bude strastiplná jízda\". Nebo tak nějak... Nevím jak vy, ale podle mě tam nemá takový člověk co dělat. Není to objektivní názor.

Guest servisman
Odesláno

já to neviděl ale slyšel od kolegy že 407 pomlouvali jak mohli .Jen vyberu co mi řekl dlouhý převis ,malá světlá výška, kufr malý ,sedadla nízká,celkově auto nízké že při nástupu zavadí hlavou .Takže se budu muset na to kouknou na netu co a jak bylo

Doufám že se 407SW čkaři ozvou co je na tom pravdy

Odesláno

Mě přijde, že tu 407u nepomlouvali, ale naopak chválili. Andrewwova věta je vytržená z kontextu. Celá je v podstatě o tom, že redaktor byl ze 407y příjemně překvapený a že by si na ní i zvykl.

Odesláno

Myslim si,že jí zase tak nepomlouvali,a na konec ještě dodal ,že by si na sebe zvykli,jediný snad ,kvuli sedačkám,že hodně pomalu hřejou:myslim,jinak si myslim,že byl docela spkojenej:myslim

Odesláno

Myslím, že ve většině motoristických pořadů peugeoty dost kritizují a dnes naopak ho poměrně chválili. To že se redaktor praštil vždycky do hlavy a že mu byla sedadla malá si myslím, že je daň jeho vzrůstu. Nebyl to žádný trpaslík, ale pořádnej kus chlapa tak asi dva metry vysoký a minimálně 120 kg. Potom se není co divit. Nehledě na to, když vidíte 407mu stát vedle jiných osobních aut, tak je většinou podstatně nižší a tím je to dané.

[upravil dne 12/12/09 HonzaZ]

[upravil dne 12/12/09 HonzaZ]

Odesláno

Beru, bývá to i horší, ale pořád je tam cítit, že sám nevěří tomu, že by to auto mohlo za něco stát. Když je tam Audi nebo BMW, tak už od začátku je to prostě skvělé auto a nic jiného se od něj nečeká.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mě přijde, že tu 407u nepomlouvali, ale naopak chválili. Andrewwova věta je vytržená z kontextu. Celá je v podstatě o tom, že redaktor byl ze 407y příjemně překvapený a že by si na ní i zvykl.

jj, taky mi nepřijde že by ji nějak odsuzoval, nakonec reportáže řikal že je to slušný auto nad kterým by se dalo přemýšlet

Odesláno

Každému čo sa páči. A aj ten moderátor je zamestnanec a keď dostane text že bude chváliť Peugeot tak bude chváliť Peugeot. On si len prečíta čo treba a padla,Všetko to je o prachoch, a reklame.

Odesláno

Viděl jsem to a na to, jak byl ze začátku skeptický, tak po testu to vyznělo, jako že jo - proč ne :D

Každopádně to, že je to uvnitř mrňavý auto říct museli (navíc, když to říká jeden z těch prcků, co tam jsou - ten vysokej moderátor by se tam ani nesložil), to je prostě bohužel pravda :nevim

Odesláno

Tak sem se konečně na ten test 407 podíval a myslím že dopadla dobře, chválil kvalitní provedení, nízkej hluk uvnitř a celkově si myslím že dopadla dobře.

To že je malá víme všichni;) ( myslím oproti 406 :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...