Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po vymene kol nechce jet (vubec z mista)

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. mam problem s tim, ze mi to nechce ject vubec z mista . Prijel jsem domu, vymenit letni kola za zimni. V pohode jsem je vymenil vsechni a pak jsem s tim chtel ject, ale po nastartovani a zarazeni jednicky jsem zjistil ze to nejede ani do predu ani dozadu. Kdyby se tam neco seklo. Nevite nekdo cim to muze byt? Myslel jsem, ze to bude samotnyma kolama, ze treba jsou sirsi, a auto nanich proste lezi. Ale kola jsou normalne Peugeotacke. Alu kola vel. 14. Zitra to budu zkoumat, protoze ted uz je tma :-(

Odesláno

mne sa to stalo prisiel som na parkovisko som zaparkoval a ked som chcel odist tak sa uz nedalo a neslo ani dopredu ani dozadu a bolo to v diferaku som ho musel vymeniť a potom bolo vsetko ok........normalne sa rozsipal z ničoho nič....:roll

Odesláno

Tak jsem uz to dnes zjistil. mneli jste vetsinou pravdu, problem byl ve sroubech na predni naprave. Byli o asi o centak delsi. Drhli o poloosu. Ale co je zajimave ze to delali jen na pravem prednim kole. Na levem to bylo v pohode, mezi poloosou a soubama byla pul militrova mezera. tak jsem nasel v garazi kratsi skouby od 309 a dal jsem je tam. Na zadni naprave to bylo v pohode. Ale co je nejhorsi ze kdyz jsem ty srouby vysroubovaval tak se mi znicil trochu zavit. a pri utahovani novych sroubu jsem zjistil ze ve dvou dirach se mi znicil ten zavet UPLNE, . takze tedkom to drzi jen na dvou sroubech :( A ty dva nejdou ven coz je jeste horsi. Dnes jsem jezdil cely den tak. A cekam kdy mne to kolo za jizdy vylitne. Nevite jakym zbusobem se daji ty 2 srouby vyndat???? A kolik priblizne stoji brzdovy kotouc????

Diky.

Odesláno

musíš vzít delší páku na klíč a prostě kvedlat tam a zpět a vytočit je

musel jsi cítit,že ty šrouby jdou zašroubovat těžce,néé?? zkus po vyšroubování projet závity závitníkem M 12 stoupání 1.25

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

musíš vzít delší páku na klíč a prostě kvedlat tam a zpět a vytočit je

musel jsi cítit,že ty šrouby jdou zašroubovat těžce,néé?? zkus po vyšroubování projet závity závitníkem M 12 stoupání 1.25

No citil jsem akorat ze se to utahuje jako pri normalnim utahovani. ale mozna ty srouby jsou trochu vic kratky tak se to proste ztrhlo. Musim to nejak udelat. Ale nechce se mi:-( Ale s tou pakou to zkusim urcite.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

S kotoucem to nema vubec nic spolecneho, zavity jsou v NABOJI.

Docela sis vydelal...

Myslel jsem ze jsou v kotouci. Jsem to zkoumal a on ten sroub prochazi jen tim kotoucem, je hned videt z druhy strany. Nebo jsi myslel ze je NABOJ v kotouuci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...