Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud to u DP stále vypadá tak, jako když jsem tam byl zaměstnanej, troufám si tvrdit, že kdyby propustili 30% zaměstnanců, tak by se tam možná začalo i pracovat (nehovořím o řidičích, to je jediná složka, jejíž práce je jasná a je i vidět. Mechanici a většina lidí z kanclů měli v době kdy jsem tam pracoval, docela klídeček a já nemám důvod si myslet, že se na těchto pozicích cokoli změnilo).

Vadí mi, když si někdo k dosažení osobních cílů bere jako rukojmí lidi, kteří s jeho představami nemají vůbec nic společného - a je mi jedno, zda je to \"dopravák\" nebo zemědělec, stávku stejně vždycky organizuje oranžovo-rudá koalice netáhel.

[upravil dne 11/11/2009 Medvěd]

Odesláno

stejne chodim vetsinou do prace a z prace pesky. ale mohli si to nechat aspon na leto, to se clovek mohl cestou stavit na zahradce :D

takze zadna zmena...

Odesláno

Když si myslí, že si za svoji práci zaslouží opravdu vyšší mzdu či jiné výhody, ať si klidně stávkují, je to jejich právo.

Mě osobně se to nijak nedotkne, tak je mi to jedno... ;)

Odesláno

Medvěd: Už pár čistek proběhlo, kdy se opravdu vyhodili ti nepotřební technici kteří celej den proflákali, starý chlapy z kanclů který nic nedělali (a nabrali se nový se vzděláním).

Stejně DP dotuje Magistrát a o to tu běží.

DP jako takový by si nikdy nevydělal na sebe z lístků, proto to zaštiťuje Magistrát. Teda vydělal, ale to by lístky byli za jiný ceny a ne jen dvojnásobný. A Magistrát chce méně aut v Praze, proto dotuje DP.

To bude ale v Praze krásně a klidno, když nebudou jezdit tramvaje a nebudou tam řvát motory autobusů... ;)

Odesláno

mno to jsi se trošku přepočítal, 2 miliony tam určitě nepracuje :D

(jsou tam politici a jiní budižkničemové)

a aspoň si ta \"tvá 1/5\" uvědomí, že zbývajícím 4/5 je to fuk :D

Odesláno

Ať jdou třeba dopr*. Neměli stavět to po* metro až do Letňan, který stejně nikdo nevyužívá a mohli ty prachy teď mít. To je samé budování a rozšiřování a stojí to pořád víc a víc nah*. Když jsem jezdil z Čakoviček do školy (8let z5) na Prosek, platilo se za tu cestu 12Kč. Teď se platí 38Kč, vzdálenost je stejná a ještě musí člověk přestupovat na jiný bus ... Když sedneš do auta, tak seš tam za ty prachy taky (litr benzínu to auto nesežere) a ještě o 10min dřív :bacha

Odesláno

Myslím, že jsem se ani moc nepřepočítal. Praha samotná má 1.200.000 obyvatel. A vem si, kolik lidí jenom ze středních čech ale i zbytku republiky do prahy denně dojíždí za prací.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

....To bude ale v Praze krásně a klidno, když nebudou jezdit tramvaje a nebudou tam řvát motory autobusů... ;)

Klid bude každopádně, protože všichni sednou do aut, veškerej provoz zkolabuje, a bude se jen stát, ani ne popojíždět.

Přiznám se, že bych to docela chtěl vidět v reálu :P Kdo pamatuje situaci po povodních, tak to myslím byl jen čajíček. Zvlášť když jsem někde v novinách viděl, že chtěj ještě vyrazit do ulic s traktory, aby to jó zpomalili...

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Myslím, že jsem se ani moc nepřepočítal. Praha samotná má 1.200.000 obyvatel. A vem si, kolik lidí jenom ze středních čech ale i zbytku republiky do prahy denně dojíždí za prací.

Důchodci a děti školou povinné většinou nepracují, tzn. že tahle stávka postihne podle mě cca milion lidí. Už i to je ale takové množství, že by těm stávkujícím řvounům mohli rozbít hubu.

Odesláno

Vlastně by mě taky zajmalo, kolik lidí pracuje v Praze.

Na mojí fakultě studuje cca 4.000 lidí, z toho je většina mimopražských. A většina z těch 4.000 pracuje - v Praze. U nás v práci pracuje na pražské pobočce cca 120 lidí, z toho cca polovina mimopražských.

Metro denně přepraví 2.000.000 cestujících. Samozřejmě, že někdo jede víckrát, ale zároveň jsou v Praze lidé, kteří metrem (nebo MHD obecně) denně nejezdí. A pak musíme ještě připočíst tramvaj a autobus (a zohlednit, že někdo jede třeba metrem a pak tramvají, ale někdo třeba jen busem, ....)

Možná se nebude jednat jen o cesty do práce, ale tvrzení, že to zkomplikuje život 1/5 republiky, by mohlo být pravdivé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...