Fakir Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 robozv: gratulace, to je dobrý kousek. Já jdu právě vyzkoušet flashnout na svůj Iolite novou ROMku s WM 6.5, která by ho mohla ještě o kus pozvednout. Citovat
Šalda Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Nevím co vidíte na bezdotykáču, chcu mobil do jedné ruky, abych druhou měl volnou, když ke mě přijede kamoš co má omnii tak se jen směju když třeba píše sms nebo podobně, mám rád klasiku a to je mobil s klávesnicou;) Citovat
Y2K Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ja mam tiez... Najskor som si ho kupil len tak na skusku a prvy tyzden som nadaval. Ale postupne som si zvykol a teraz by som uz iny nechcel. To co ponuka Iphone zrejme ziadny iny telefon neponuka. Aspon ja mam taky pocit. Citovat
Šalda Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 neříkám že je špatný, to vůbec, jen mě to nějak nesedí Ale na druhou stranu když se dívám třeba na nabídku O2 tak polovina mobilů je bezdotyková, takže zřejmě za pár let je budeme mít všichni:D Citovat
peugeot09 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 IPHONE vs CIHLA [upravil dne 11/11/09 peugeot09] [upravil dne 11/11/09 peugeot09] Citovat
Y2K Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ten obrazok sice zabavny je...ale ani nie z polovice nie pravdivy Citovat
Péťa Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 peugeot09: To je velmi výstižné srovnání. Třeba by Y2K mohl napsat, co převratného má iPhone a jiný telefon ne. I když multi-dotykový display nemá chybu... Citovat
peugeot09 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ve zkratce: [upravil dne 11/11/09 peugeot09] Citovat
Y2K Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Co to dokaze sa hadam da najst na nete a nemusim to tu popisovat. Mne sa hlavne paci ze si ho upravim na obraz svoj, co teda ani fony so symbianom prilis nevedeli, ten displej a funkcie ake ponuka, gyroskop a jeho tvar, teda je sice vacsi ale tenky, ked ho dam do vrecka ani neviem ze tam je co sa o takej N95 povedat neda. A k poslednemu obrazku, MMS to vie, video recording tiez, karty to nema to je pravda ale napriklad ani N95 ich nema, ale myslim ze ta pamat bohato staci. [upravil dne 11.11.2009 Y2K] Citovat
Fusion Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Má to skoro vše z těch obrázků. Když potřebuju tak píšu jednou rukou, nevím proč ne, zvykal sem si pár dní, to jo, ale lepší než je drbat se stylusem. Velikost displeje a prohlízení internetu nemá konkurenci, mě osobně na tom nic nechybí, kdo má špetku odvahy tak si udělá crack a má milion dalších věcí a zdarma. A tohle neumí ždánej jinej tel Citovat
Fakir Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Fusion: většina současných PDA s Windows Mobile kompletně podporuje ovládání prstem. Moje HTCčko je výrazně menší, než iPhone a přesto na něm běžně píšu zprávy jedním prstem rychle a bez problémů. Pokud si to nějaká aplikace vyžaduje (třeba některé hry, nebo třeba Total Commander), mám možnost stylus použít, ale jinak dokážu na Windows ovládat prstem všechno, co umí iPhone, teda s výjimkou multitouche (což vyžaduje kapacitní displej), což je podle mně stejně jen eye-candy fíčura. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 K tomu tehlovému prirovnaniu hore: Z vecí, ktoré viem, že už sú a to nemám posledný firmvér: -delete SMS (neviem o tom, že by to tam niekedy nebolo) -calendar with tasks ( detto) -copy&paste -mp3 ringing (po jailbreaku) -bt file transfer -writing non english sms -usable navigation (komerčná aplikácia) -video recording (detto) -mms iPhone s prehľadom nad tehlou vedie. Citovat
urdemala Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 jó tyhle obrázky se zdaj pár nezkušeným asi vtipný, bohužel je to dost starej vtip a jak píše AnotherOne a Y2K, tak pravda je jinde, ještě věci, který bych doplnil: modem pc - umí email attach. - umí forw. sms, e-mail - umí mass storage - free aplikace třeba Files multitasking - umí omezeně (jen syst. aplikace) mp3 ring - není třeba jailbreak, stačilo vždycky jenom změnit koncovku mp3 na .m4r mms - už taky umí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.