Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rikam furt, je to mobil pro mlady lidi co chteji zabavu a internet...jako pro me..kdazdy den ve skole na netu a icq atd. To neni mobil pro managera atd. vis jak to myslim

Odesláno

:mrk

Plno lidí k tomu má \"přirozenej\" odpor a i kdyby z něj vystoupila nahá ženská tak ho nekoupí.

Zajímalo by mě co umí \"manažerskej\" telefon víc? To jako ty cihly, kterým říkají komunikátory od Nokie, to je manažerskej telefon? Všechny ostatní nový telefony, nebo spíš smartphony jsou v podstatě kopie iP. :super

Edit: a vy co jste na ananasu, jaký používáte téma? Sem teď našel \"Normal\" (dole), dal sem na pozadí carbon, ale jinak je super iElegance.

imageat.jpg

[upravil dne 10/11/2009 Fusion]

Odesláno

Fusione, vadily mi slabé vibrace a když jsem telefon volně pohodil v kapse, tak se \"ucpala\" ta jediná dírka ze které šel zvuk a neslyšel jsem ani zvonění. Takže jsem po čase kouknul na telefon a vyřizoval ztracená volání :( Byl to ale ještě 2G model, nevím jak je na tom 3G, ten jsem už netestoval. Jinak Nokie - to mi nic neříká, nemají mi co nabídnout.

Odesláno

U 2g byla spatna mrizka reproduktoru, nebyl slyset, stacilo propichnout spendlikem treba :) a rvalo to jako prase.

Fusion: Nemluvim o Nokii a kramu jako treba n97, ale rekni mi cemu da manazer prednost. Ja bych dal HTC. HTC něni ani moc kopie iPhonu. Řekl bych že i ja bych tedka presel na HTC touch HD 2. To je narez.

Odesláno

2G bych taky nechtěl, ten kov je na mě děsně kluzkej, mam suchý ruce a kdykoliv jsem si ten plecháč pučil, jak mi spadl :-) naštěstí bez úhony. Jinak to zvonění taky občas nechytim, ale neřešim to, život neni o tom, abych byl furt přilepenej na telefonu.. tim chci říct, že mě to fakt nějak zásadně nedeptá, když mě někdo nezastihne

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

tyve teď sem ale fakt rád, že na práci používám počítač a né telefon.. :ticho

Víš jak to myslím. :) Nemám notebook a když honem něco potřebuju a jsem někde v tahu, tak telefon synchronizovanej s Outlookem a OneNote je dobrý základ. :)

Odesláno

Tak od Applu jen Ipod touch 2.g 32gb. V aute k radiu a na behani. Jinak jsem vcelku zarytej pres WM, ted jsem po 5letech zmenil znacku HTC za Samsung. Takze uz mesic si uzivam s Omnii 2. Ale jinak Iphone me tedy vubec nelaka.

Odesláno

Jěště poznámka k \"managerskému\" telefonu. To je telefon, který je maličký, lehounký, vejde se do něj hodně kontaktů a má propracovaný kalendář. Internet a podobné nesmysly jsou podružné, od toho jsou sekretářky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...