Fr3sh Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Celkem by me zajimalo kolik lidi to ma iPhone...pac jsem je v sekci 106 zjistil asi 5 lidi . Tak se prihlastne. BTW: samozrejme ja se hlasim taky Citovat
majty Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 tady a nedam na nej dopustit Pioneer DEH-P700BT + iPhone 3G = muzika,handsfree,navi,dobijeni Citovat
Fr3sh Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 hmm, tak presne toto chci udelat do auta..s rozdilem ze chci drzak na sklo doleva od volantu...ale jinak super Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Prodal jsem ho po cca 3 dnech používání. Nevyhovoval mi, zejména kvůli telefonním (ne)funkcím. Citovat
Fr3sh Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Rikam furt, je to mobil pro mlady lidi co chteji zabavu a internet...jako pro me..kdazdy den ve skole na netu a icq atd. To neni mobil pro managera atd. vis jak to myslim Citovat
Fusion Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Plno lidí k tomu má \"přirozenej\" odpor a i kdyby z něj vystoupila nahá ženská tak ho nekoupí. Zajímalo by mě co umí \"manažerskej\" telefon víc? To jako ty cihly, kterým říkají komunikátory od Nokie, to je manažerskej telefon? Všechny ostatní nový telefony, nebo spíš smartphony jsou v podstatě kopie iP. Edit: a vy co jste na ananasu, jaký používáte téma? Sem teď našel \"Normal\" (dole), dal sem na pozadí carbon, ale jinak je super iElegance. [upravil dne 10/11/2009 Fusion] Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Fusione, vadily mi slabé vibrace a když jsem telefon volně pohodil v kapse, tak se \"ucpala\" ta jediná dírka ze které šel zvuk a neslyšel jsem ani zvonění. Takže jsem po čase kouknul na telefon a vyřizoval ztracená volání Byl to ale ještě 2G model, nevím jak je na tom 3G, ten jsem už netestoval. Jinak Nokie - to mi nic neříká, nemají mi co nabídnout. Citovat
Fusion Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 2G sem měl v ruce jednou, to nevím. 3G má silnej vibrátor, spíš se často leknu, se zvukem nemám problém. Citovat
Fr3sh Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 U 2g byla spatna mrizka reproduktoru, nebyl slyset, stacilo propichnout spendlikem treba a rvalo to jako prase. Fusion: Nemluvim o Nokii a kramu jako treba n97, ale rekni mi cemu da manazer prednost. Ja bych dal HTC. HTC něni ani moc kopie iPhonu. Řekl bych že i ja bych tedka presel na HTC touch HD 2. To je narez. Citovat
urdemala Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 2G bych taky nechtěl, ten kov je na mě děsně kluzkej, mam suchý ruce a kdykoliv jsem si ten plecháč pučil, jak mi spadl :-) naštěstí bez úhony. Jinak to zvonění taky občas nechytim, ale neřešim to, život neni o tom, abych byl furt přilepenej na telefonu.. tim chci říct, že mě to fakt nějak zásadně nedeptá, když mě někdo nezastihne Citovat
Fakir Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Používám telefon jako pracovní nástroj, ne multimediální hračku, takže nemám iPhone, ale HTC Iolite s Windows Mobile 6.1. Citovat
urdemala Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 tyve teď sem ale fakt rád, že na práci používám počítač a né telefon.. Citovat
Fakir Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: urdemala tyve teď sem ale fakt rád, že na práci používám počítač a né telefon.. Víš jak to myslím. Nemám notebook a když honem něco potřebuju a jsem někde v tahu, tak telefon synchronizovanej s Outlookem a OneNote je dobrý základ. Citovat
hudy Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Tak od Applu jen Ipod touch 2.g 32gb. V aute k radiu a na behani. Jinak jsem vcelku zarytej pres WM, ted jsem po 5letech zmenil znacku HTC za Samsung. Takze uz mesic si uzivam s Omnii 2. Ale jinak Iphone me tedy vubec nelaka. Citovat
Péťa Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Jěště poznámka k \"managerskému\" telefonu. To je telefon, který je maličký, lehounký, vejde se do něj hodně kontaktů a má propracovaný kalendář. Internet a podobné nesmysly jsou podružné, od toho jsou sekretářky... Citovat
robozv Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ja som uz druhy tyzen majitelom tohoto zazraku od THC http://www.htc.com/europe/product/touch2/gallery.html zatial sa iba zoznamujeme no dufam ze si budeme rozumiem. pred tym som mal SE K610i takze je to obrovsky skok vpred Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.