Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Což mi připomnělo jeden, velmi neslušný vtip - takže mládež pod 18 dále nečte:

Vybírá si slečna v obchodě šaty a nezdá se jí výstřih. Ptá se tedy prodavače: \"Prosím vás, není ten výstřih moc hluboký?\"

Prodavač se nakloní a povídá: \"Máte chlupatá prsa\"?

Ona: \"No dovolte!?!\"

Prodavač: \"V tom případě je moc hluboký\" :ticho

Je vidět, že vtip je staršího data - u dnešních slečen už by tahle poznávací metoda těžko fungovala :D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

co tak koukám v E-SHOPu zatím nic není takže pochybuji že by do vánoc byly doma pod stromečkem

Ahoj, Ty slavis Vanoce v listopadu?

psal jsem, ze to bude v eshopu cca do tvou tydnu, a taky bude. nejpozdeji koncem pristiho tydne tam bude vse, cast se objevi zrejme v tomto tydnu, jak bude cas tam jednotlive polozky nahazet.

Odesláno

pokud si nekdo chce objednat uz ted, pred aktualizaci databaze eshopu, muze mi napsat maila a objednat mailem (vvitty@peugeot-club.com).

seznam dostupnych velikosti a barev je zde:

http://www.pojezdy.eu/pgc/trika_seznam.xls

vcetne popisu velikosti.

Totez pro ostatni nove polozky.

Soucasti objednavky (krome toho, jake zbozi chce) musi byt tez jmeno a adresa, kam ma byt zbozi doruceno, ID a informace o tom, zda je radnym clenem. Objednavku lze kombinovat i s dalsimi vecmi v eshopu, ktere tam jsou nyni.

Lze se domluvit i na osobnim vyzvednuti v Praze.

Odesláno

Salda: no, to zalezi jak to myslis? V podstate by s tim nemel byt problem poslat triko zpet, pokud Ti nebude, a vymenit za jine, pokud se mezitim nevyprodaji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...