Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to mám za 299.- ale za tuhle cenu rychlejší net neseženu, navíc to mám přes pevnou linku, takže neztrácím rychlost než bývá u wi-fi, chtěl jsem vdsl, ale naše přípojka je prej moc stará, že to tam nejde, takže mám smlouvu na 16Mbit ale nejvyšší rychlost jakou jsem tady měl bylo asi 7Mbit, víc bohužel ne, ale prej se to bude celý předělávat, tak uvidíme co a jak. Stejný to mám i s internetem v mobilu, všude valím 20Mbit ale v práci v Kuřimě mě to jede jen na Edge, takže tak 1Mbit, ale 100 metrů od práce na obě strany už chytám 3G a nebo ten H, což je kolem těch 15Mbit, kolega má O2 internet v mobilu a valí mu to tam v pohodě, to je prostě jako naschvál, že si firma musela postavit halu na tak debilním místě:D

Odesláno
Tak co vím tak je u nás jen Ensonet, ten je ve vedlejší vesnici, a je pěkně drahej,

Mají na webu ceny od 160kč - nevím, kolik dáš za ten internet od T-M. Ale to je fuk, tvoje věc - jen se mi nezdálo, že bys bydlel v takový (_!_) aby tam nikdo nenabízel internet. ;)

Odesláno

Kurte, právěže mě vše vychází dráž než mám od T-mobile, a rychlost max 10Mbit, takže v reálu přes wi-fi 7-8, což je téměř stejný jako mám teď za 299.- 6-7Mbit a přes kábl.

Odesláno
ještě dodám že podle ceníku mám asi 22Mbit 299,- Kč Agregace 1:20

jdu do internetu od Catru 50Mb/50Mb agregace 1:1 http://catr.cz/file.php?nid=7961&oid=3189999

[upravil dne 2/10/13 18:16 od Gabriel 307]

Do toho jdeš kvůli té TV?

:bojim kvůli internetu ten co mám mě už s..e třeba teď rychlost nedokážu změřit:grr:grr:grr a to mě točí dočervena:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Guest servisman
Odesláno

mne stačí 20/16 a neřeším. Co potřebuji najdu , na club se dostanu ta co řešit :)

teď obnova 53/55 a pak něco řešit ??

[upravil dne 2/10/13 21:19 od servisman]

post-10650-14109633613266_thumb.jpg

Odesláno

tady slíbené měření-omluvte zvuk(prcek v pozadí)

už aby běžela tá optika

edit: nemusíte to koukat celé cca 1 minuta stačí vám 15s nic se tam neděje-a nemám tak pevné nervy to nechat tak dlouho až to doměří :grr:grr:grr:grr

[upravil dne 2/10/13 21:30 od Gabriel 307]

[upravil dne 2/10/13 21:41 od Gabriel 307]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Download: 33 354,66 kbit/s (4 169,33 kB/s)

Upload: 12 188,38 kbit/s (1 523,55 kB/s)

Večer je to bída :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

kluci tak 5.11. přijede technik tahat internet do bytu-tak uvidíme kolik naměřím pak :D;)

aktuálně :blicismajlik

3051795021.png

po restartu routeru

3051799426.png

OTÁZKA DO PLÉNA: je možné,že by router brzdil rychlost?nebo to je tím,že u 2 měření je jiný server(stává se mi to i když je stejný)

[upravil dne 23/10/13 14:03 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...