Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chodíte do originál servisov peugeot alebo do iných \"no name\" servisov? Aké máte skúsenosti? Akého odborníka v okolí Trnavy by ste mi odporučili? Nechcem aby sa to tu zvrhlo na reklamu, len by som rád zistil vaše skúsenosti, prípadne mi prosím pošlite PM.

Odesláno

:D:D

některé opravy autorizák (hlavně co se týče zjištění závady--diagnostika atd),pak nějaká opravna v místě bydliště (nebo dobrý soukromník) a běžnou údržbu si dělám sám (oleje,filtry,i některé větší opravy--výměny dílů)

[upravil dne 10/10/09 ozzy56]

Odesláno

Když jsem koupil 407, tak jsem byl rozhodnutý, že to budu servisovat v autokelly, kde jsem servisoval své dosavadní auto. Ale dopadlo to jak to dopadlo a servisuju to pouze v autorizáku a jsem jak s prací, tak hlavně s cenama a přístupem velmi spokojený. Taky jsem tam docela často, když furt něco řešim s autem:(. Asi jsem netrefil ten správný kus:mad:. Ale to vyřeším a bude to OK:super. Nechci nad peginou hned zlomit hůl:).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevíte někdo aspoň přibližně kolik stojí v pežotu napíchnutí na diagnostiku?. Svítí mi Depollution system faulty.Ještě nevím jesi to bude egr ventil nebo něco jinýho. Alespoň zjištění závady bych docela svěřil peugeoťákům. Zbytek už se uvidí. Bojím se aby mi neřekli třeba 2nebo 3 tisíce za napíchnutí.

[upravil dne 27/10/09 Kawa]

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

tak jsem se právě objednal na dignostiku do Peugeot vysoké mýto a předběžná cena 1200,- tak uvidíme.

To se mi nezdá. Do mýta jezdím, na dia jsem tam byl snad dvakrát nebo třikrát a stálo to tuším 450 korun, jednou 600, ale to u toho ještě nějakou drobnost rovnou udělali. Celkově se mi ten servis líbí přístupem i čekacíma dobama. Myslím, že 1200 tě jen dia stát určitě nebude. Pak to sem napiš, zajímalo by mě jestli změnili ceny či co...

Odesláno

Jasný jak budu něco vědět,dám to sem.

Taky se mi to zdálo docela dost ale na druhou stranu nějaký garáž-opravář od nás mi nabízel dia. za 500 a pochybuju že se nějak víc vyzná v moderních pežotech.na konec se mi ani neozval.tak sem zavolal do peu. i stím že to bude dražší ale zase tomu rozuměj. tak uvidíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...