Přejít na obsah

honzza407sw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Liberec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

honzza407sw's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. honzza407sw

    honzza407sw auta

  2. Tak jsem konečně koupil ty trysky ostřikovače čelního skla. Servis něměl co napráci:D, tak mi je tam hned namontovaly. Prý se od těch zimních směsí naleptávají až se ucpou:grr. Cena si myslím, že docela fajn - za obě (práci nepočítaly) 320kč... Teď to stříká supr:super, ale od těch 130km/h výš dostříknou tak do 2/3 okna.
  3. honzza407sw

    Spojka

    Výměna spojky u mě proběhla na 120tkm. a cena v autorizáku 10tis korun (materiál+práce). Kdyby se to dělalo spolu se setrvačníkem, tak plus 16tis. Takže docela raketa...
  4. Ahoj, mi to dělá něco podobného, ale pouze jen při rozjezdu (když dám málo plynu). Nakonec to byl kryt baterie u kterého byl ulomený jeden držák. Ale v současné době slyším něco od pravého podběhu - nevím zatím jsem to nějak neřešil co by to mohlo být - asi podběh, fakt nevím.
  5. honzza407sw

    ABS + ESP

    OK, příští týden tam zajedu ať vím na co se mám připravit - stejně potřebuji koupit nové trysky ostřikovačů čelního skla a konečně udělat ty nové konektory pro světla. [upravil dne 7/1/10 honzza407sw]
  6. honzza407sw

    ABS + ESP

    A co myslíte mám to hned teď řešit nebo to nechat být:myslim. Třeba to byla jenom nějaká chyba, dnes se to již neobjevilo. Stejně asi diagnostika nic nizjistí né když to je teď plně funkční nebo se tyto chyby/poruchy někam ukládají a při napojení diagnostiky lze je vyčíst:myslim? Já myslím, že to nechám plavat a když se to objeví znova budu to muset řešit:(. [upravil dne 7/1/10 honzza407sw]
  7. honzza407sw

    ABS + ESP

    Co je to ten COM? Před nadávnem jsem se bavil se servisákem a ten něco taky říkal o ESP respektive s tim co popisujete, říkal, že to vychází asi na 14tis korun a ať s tim počítám, že to odchází. Možná mluvil právě o tom - nevím moc jsem ho přitom neposlouchal:D. Zatím to asi nebudu řešit, ale pokuď se mi to z opakuje, tak pojedu navštívit kluky do peugeotu:D.
  8. honzza407sw

    ABS + ESP

    Tak dnes se mi poprvé objevila hláška, že ESP a hned násladně ASR je mimo provoz:grr. Doufám, že to bylo případnou vlhkostí. Jinak zase navštívím Peugeot:D. Ale ještě k té hlášce - mě to píše, že je z činnosti vyřazeno ESP+ASR a né ESP+ABS:myslim.
  9. honzza407sw

    Novoroční pozdrav

    Všechno nej do novýho roku:papa:papa:papa. A aby těch poruch na našich plecháčcích bylo co nejmíň.
  10. honzza407sw

    žárovky H1

    ...tak jsem zatim dávám obrázek z internetu. Jak se to tedy má zapojit, když ze světla vedou dva kabely a z patice pouze jeden:myslim? Fakt to nachápu:mad:.
  11. honzza407sw

    žárovky H1

    Tak jak jsem psal koupil jsem tyto keramické konektory. Chtěl jsem je vyfotit, ale mám baterku KO:mad:, takže až nabiju, tak jsem vložim foto. Koukám na ně a nechápu jak se tam dají, protože z nich vychází pouze jeden drát:myslim. Vždyť přeci ze světla vedou dva dráty né?
  12. Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr. Není den abych něco neřešil:D:D:D.
  13. Mrkni na zabavené lízačky jak tady říká Olda, třeba: http://www.csobleasing.cz/cz/autobazar/osobni-a-uzitkove-automobily-motocykly?act=1&id=16554
  14. Taky by se mohlo stát, že najděš nějakou za 180tis korun a pak v zápětí do ní nasypeš hromadu peněz. Já si myslím, že je lepší si připlatit za nějakou lepší s prověřenou historií u které víš co se na ní dělalo a tak. No nic no, hlavně štastný výběr ať pak nelituješ - pak už se toho budeš blbě zbavovat a s velkou finační ztrátou. Mějse.
  15. honzza407sw

    Řízení vytuhne

    Na faktuře ze servisu kde mi měnili servo je také uveden olej TOTAL FLUIDE LDS.
×
×
  • Vytvořit...