Medvěd Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Tak nevím, ale v poslední době registruju čím dál víc lidiček, jejihž \"podpis\" zabírá prostor mnoha řádek. Už jsem i zvykl na různé barevně kreace typu Hurvajz, ale ty velké podpisy podle mě fórum jednoznačně znepřehledňují (namátkou jsem si dnes všiml v Zipíkově podpisu upozornění na aktuální počasí v Břeclavi doplněné fotkami - vadí to jen mě? Pokud to vadí více lidem pak druhá otázka zní - co s tím ?? [upravil dne 8/9/2009 Medvěd] Pardon, jsem se uklik:mad: RH [upravil dne 8/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Zipík Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Já jsem to jen testoval :grrMám to tam asi půl hodinky a už se někdo čertí:DNeboj už to dávám pryč protože je to opravdu moc veliké Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 no keď je fakt veľa riadkov tak to vadí aj mne. Ja mám, len 3 také väčšie:D:D ale hádam to nikomu nevadí Citovat
renm Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 nevím jaké jsou zde možnosti, ale v phpBB foru jde podpis omezovat jak množstvím použitých znaků, tak zakázat např odkazy, obrázky apod...nebo si najmout \"hlídače\" kterej bude banovat a promazávat podpisy dokud se to lidi nenaučí... Vždy když lidi maj volnou ruku tak se boří zábrany... Citovat
mmmb Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Někdy se ty příspěvky špatně hledají. Kdyby to šlo omezit, aby se na výšku baneru se jménem vešel popis + 2 řádky přízpevku. Ale obrázky v popisu jsou pěkné Nebo ty podpisy nějakým odstínem zesvětlit, aby byl zvýrazněn příspěvěk? Citovat
marko306 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 obrázky, to je iné. Tie sa mi tiež páčia, to nech tam je, ale ak je tam 10riadkov popisu tak to je už dosť neprehľadné Citovat
Y2K Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mne to tiez nevadi. A asi aj ja mam dost velky co Citovat
kujon106 Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mně je to buřt ale na tuningforu se obrázky od určité velikosti v podpisu mažou a pak ban Citovat
destiny Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Medvěd má sice pravdu, že to působí nepřehledně, ale na druhou stranu se mi podpisy některých členů líbí (zejména koláže fotek). Podpis mě zarazil jen jednou u člena \"robozv\", který měl podpis udělaný z několika fotek, bohužel ale několik odkazů na fotky nefungovalo, takže se místo fotky zobrazovalo obrovsky dlouhé URL a to roztahovalo celé fórum do šířky tak, že se muselo pro přečtení příspěvků rolovat i v horizontálním směru. Jsem si jistý, že to bylo tak jen chvilku a už to dal dopořádku. Jinak mi podpisy v zásadě nevadí. Měli by to ale členové držet v nějaké míře estetičné únosnosti. Citovat
Petra XSI Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mě to většinou taky nevadí, třeba podle obrázků si pak členy líp pamatuju..... nebo když mají podpis nějak barevně oddělený tak to normálně jen přelítnu a nevnímám. Zároveň se najde pár extrémistů jako například peugeot09 (snad se na mě nebude zlobit, že jsem ho uvedla, ale toho si nejvíc pamatuju) a ten má v podpisu snad úplnej román:D, ale už jsem si zvykla a vím, že mám číst většinou jen první řádek. Citovat
ART Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Ne že by mi to úplně vadilo, (možná se asi taky řadím k těm s většími podpisy) ale když jsou v celku decentní (ne uřvaný, typu koukejte co všechno tu mám) , tak to myslím jde, a rozsáhlé podpisy s velkými obrázky zleva doprava, informacemi o autě, garážové historii a ještě dalšími informaceni v jednom, tak ty docela obtěžují. Na některých forech se dá toho více nastavit, např, max. počet znaků v podpisu, nebo připojit podpis pouze vždy až k poslednímu příspěvku, nebo naopak zakázat zobrazování podpisů při prohlížení vláken atd.. Citovat
Driver Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Mě to tedy celkem vadí, když má někdo podpis 10x větší než samotný příspěvek. Takový člověk když napíše do tématu 5 příspevků tak je to na dvě stránky. Už jsem se na to kdysi ptal, když se dělali nějaký změny a bylo řečeno, že se to také bude řešit. Obrázek v podpisu mě nevadí, ale opět musí mít rozumnou velikost. To by snad nebyl problém omezit velikost toho pole na podpis. Citovat
ART Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 toto tema mi aspoň upravilo podpis, zamyslel jsem se nad sebou a odstranil jsem jeden řádek s odkazem:) Citovat
Blizzard Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 mě to nevadí.. .. ale asi to bude tím že patřím do gruppy Podpisář velkoprostorový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.