ozzy56 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 nemusel by to být špatný tip za dva-tři roky http://www.novinky.cz/auto/testy/175382-test-seatu-exeo-2-0-tdi-stara-technika-ve-spanelskem-kabate.html Citovat
MJSytic Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Stará A4??? Tak to snad radši 607:roker Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 ja mam zatim misto 406 jen mlhavou predstavu, ale pokud zustat u koncernu PSA,tak asi nejakou C5 III. generace a nebo pak neco od BMW Citovat
barenst Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 asi bych taky nesel do toho seatu , C5 nove generace je daleko hezci a modernejsi . Citovat
čakom Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 pokud bych zůstal věrnej značce tak 106 nebo 207 anebo bych změhl k fabii nebo k octě. Citovat
Ajdamek Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 No teda ten čumák se jim vůbec nepoved, to vypadá, jak nějakej korejec Fery: nová C5 mě hodně oslovila, jsem ji minule potkal v černý metle a je to parádní povoz. Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 To Ajdamek, zkousel jsem ted konfigurator na tu C5 a vybral jsem si ji v 2.0 16V, taky tu cervenou metlu nebyl jsem moc narocnej, ona vybava v tom zakladu Executive je hodne slusna ( i kdyz neni tam zas tolik veci navic, nez co jsem si postupne dodelal do sve 406 ) a cena by byla cca 610tis Kc. Vybiral jsem verzi bez Hydractivu, s klasickym metalickym odpruzenim, u starsi C5 (gen. II )mi prisel ten Hydractive preci jen na muj vkus a jizdni styl moc mekkej, trosku tomu pomohlo, kdyz jsem ho prepnul do rezimu sport. Budu se muset svezt s timhle novym Hydractivem III+ a porovnat to Citovat
309GT Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Já bych chtěl do budoucna 308 SW nebo THP,podle možností,ale to je ještě hodně dlouho pouze říše snů..... Citovat
barenst Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Ferry - pokud se to zdala stara C5 moc meka tak nova je spise uhoupana ale v zatacce se mene naklani , jinak pri rezimu sport je stara docela dobre ovladatelna , ja bych do klasickeho odpruzeni nesel je to hodne podobne VW tedy pro me hodne tvrde . Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 To Barenst, prave u starsi C5 se mi zdalo prilis velke naklaneni pri prujezdech zatacek, coz jak pises rezim Sport trochu odstranoval, uvidime, vyzkousim u Pe.Tra v autosalonu tu novou a pak napisu dojmy :D Citovat
KingSpade Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 no tak tohle auto sem viděl na vlastní oči nedávno..noo a shodli jsme se s otcem že to je hnus velebnosti:bojim Citovat
P.avel Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 C5 je nádherná ale když má ty lepší sedačky tak je vzadu málo místa.. Citovat
Otan Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Taky mám rád zcela jiná auta a navíc ten kufr má malý prostor na náklad. A za 2-3 roky budou zase jiná, krásná auta, že zase budeme čučet a závidět a spořit ať na ně máme. Nu a peugeot taky něco zase vymyslí. Takže nic, moc.:papa Citovat
pastorek Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 nemusel by to být špatný tip za dva-tři roky http://www.novinky.cz/auto/testy/175382-test-seatu-exeo-2-0-tdi-stara-technika-ve-spanelskem-kabate.html Za dva-tri roky ako jazdenku z dôvodu ceny to ano. Lebo je v predaji už teraz, za pomerne slušný peniaz. Podľa toho ako poznám koncernové autá tak je to určite kvalitnejšie ako samotná A4. Ja osobne by som neváhal. Citovat
tomike Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Exeo je good no musi byt v peknej farbe aby dobre vyzeralo. Za seba hovorim buduce auto Volvo V50 (407 iba bez fapu) Citovat
BV406 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 toz to exeo, to snad je vtip ne ? ..... u me to vidim na c5 po face, nebo 407, nebo mazda 6 v nejake nafte Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 tak napište jiní jinak vzhledově se mi taky líbí víc C 5,ale toto je překopané Audi a to jsou velmi dobré vozy--i když je tady proti koncernovým značkám averze Citovat
Šalda Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 šel bych radši do C5 je nádherná,ta nová, jak sedan tak i kombajn, ale spíš bych to asi viděl na 407, proti koncernu WV mám docela takže za mě jedině PSA:D:super A já čekám na 5008 velká jak 406 ale o kousek vyšší A nebál bych se jít do mazdy 6 nebo hondy accord, i když o japoncích tady už taky padlo pár slov:myslim [upravil dne 4/8/09 Šalda] Citovat
MatrixChose Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Já jsem taky rozhodnut pro C5, ale kdoví kdy to bude masážní sedadlo řidiče, světelný čidla pro přihrádky ve dveřích a samý lepší věci Hlavně ale zachovali nádrž a kufr, ne jako 407 a je krásná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.