Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja mam zatim misto 406 jen mlhavou predstavu, ale pokud zustat u koncernu PSA,tak asi nejakou C5 III. generace a nebo pak neco od BMW :)

Odesláno

No teda ten čumák se jim vůbec nepoved, to vypadá, jak nějakej korejec :D

Fery: nová C5 mě hodně oslovila, jsem ji minule potkal v černý metle a je to parádní povoz.

Odesláno

To Ajdamek, zkousel jsem ted konfigurator na tu C5 a vybral jsem si ji v 2.0 16V, taky tu cervenou metlu :) nebyl jsem moc narocnej, ona vybava v tom zakladu Executive je hodne slusna ( i kdyz neni tam zas tolik veci navic, nez co jsem si postupne dodelal do sve 406 :D ) a cena by byla cca 610tis Kc. Vybiral jsem verzi bez Hydractivu, s klasickym metalickym odpruzenim, u starsi C5 (gen. II )mi prisel ten Hydractive preci jen na muj vkus a jizdni styl moc mekkej, trosku tomu pomohlo, kdyz jsem ho prepnul do rezimu sport. Budu se muset svezt s timhle novym Hydractivem III+ a porovnat to :)

Odesláno

Ferry - pokud se to zdala stara C5 moc meka tak nova je spise uhoupana ale v zatacce se mene naklani , jinak pri rezimu sport je stara docela dobre ovladatelna , ja bych do klasickeho odpruzeni nesel je to hodne podobne VW tedy pro me hodne tvrde .

Odesláno

To Barenst, prave u starsi C5 se mi zdalo prilis velke naklaneni pri prujezdech zatacek, coz jak pises rezim Sport trochu odstranoval, uvidime, vyzkousim u Pe.Tra v autosalonu tu novou a pak napisu dojmy :D :D

Odesláno

Taky mám rád zcela jiná auta a navíc ten kufr má malý prostor na náklad. A za 2-3 roky budou zase jiná, krásná auta, že zase budeme čučet a závidět a spořit ať na ně máme. Nu a peugeot taky něco zase vymyslí. Takže nic, moc.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

nemusel by to být špatný tip za dva-tři roky :myslim

http://www.novinky.cz/auto/testy/175382-test-seatu-exeo-2-0-tdi-stara-technika-ve-spanelskem-kabate.html

Za dva-tri roky ako jazdenku z dôvodu ceny to ano. Lebo je v predaji už teraz, za pomerne slušný peniaz. Podľa toho ako poznám koncernové autá tak je to určite kvalitnejšie ako samotná A4.

Ja osobne by som neváhal.

Odesláno

tak napište jiní :)

jinak vzhledově se mi taky líbí víc C 5,ale toto je překopané Audi a to jsou velmi dobré vozy--i když je tady proti koncernovým značkám averze :myslim:)

Odesláno

šel bych radši do C5 je nádherná,ta nová, jak sedan tak i kombajn, ale spíš bych to asi viděl na 407, proti koncernu WV mám docela :grr takže za mě jedině PSA:D:super

A já čekám na 5008 :D velká jak 406 ale o kousek vyšší;)

A nebál bych se jít do mazdy 6 nebo hondy accord, i když o japoncích tady už taky padlo pár slov:myslim

[upravil dne 4/8/09 Šalda]

Odesláno

Já jsem taky rozhodnut pro C5, ale kdoví kdy to bude :D masážní sedadlo řidiče, světelný čidla pro přihrádky ve dveřích a samý lepší věci :) Hlavně ale zachovali nádrž a kufr, ne jako 407 a je krásná :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...