Hauke Ivo Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Mám dotaz, jak se má správně chovat kastlik spolujezdce, po otevření mi spadne jako shnilá švestka :-( vůbec se mi to nelíbí, hlavě proto že občas nedrží a bací spolujezdce do kolen :-D Takže nemá se po otevření pomalu sám spustit? Citovat
Blizzard Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak to jsem ještě neviděl že by se otevíral pomalu nějaká častá závada? mi totiž taky kastlík padá jak Pedro z modřínu... Citovat
Hauke Ivo Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 To ozubení kolečko jsem tam viděl, ale nevidím nějakou zubovou dráhu po které by mělo jet :-( Citovat
Blizzard Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Teď jsem na to koukal... nepadá sice úplně jak mrcha, ale o nějakým tlumení toho otevírání moc řeč taky nemůže být Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 je tam podobný systém,jako mají kvalitnější magnetofony (např.Technics) na kaslíku pro kazetu...ozubený hřeben a kolečko Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Tak jsem se taky zašel podívat. Nepadne jako mrcha, otevírá se pěkně postupně. Citovat
Ferry Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 u stareho modelu spadne jako mrcha, tlumic se tam nedaval, u noveho modelu uz je namontovan tlumic - zminene ozubene kolecko, bohuzel jeho mechanismus jsem na vlastni oci nevidel, vychazim jen z toho co je nakresleno v katalogu ND. Takze pokud pada kastlik u noveho modelu, je to rozbity Citovat
Hauke Ivo Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Já vím co tomu je... Je to rozbitý :-D Zejtra na to mrknu ;-) Citovat
zzipCZ Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak jsem se byl taky mrknout a zemská přitažlivost na něj funguje v plné výši:D Citovat
MatrixChose Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 O tom kolečku vím, ale že by v tom byl rozdíl s nebo bez mi nepřijde, a ani mě to nijak netrápí, že hned spadne, stejně tam má člověk ruku a podrží ho. Citovat
kobr Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Musí tam být seřizovací šroubek, kterým si pošteluji rychlost padání, pokud je to systém a-la kazeta Citovat
jp Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Dodělal jsem si tam tlumič, o víkendu dam fotky. Citovat
vojti26 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 hele mam novy model a taky zastavam nazor ze tam mam stejne ruku...ale taky rozhodne ani v mem pripade nemuze byt ani rec o nejakym tlumeni....nemit tam tu ruku tak leti Citovat
Burisek Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 mám starý model,a nic takového tam stejně není..... a taky tam dávám ruku.... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: vojti26 hele mam novy model a taky zastavam nazor ze tam mam stejne ruku...ale taky rozhodne ani v mem pripade nemuze byt ani rec o nejakym tlumeni....nemit tam tu ruku tak leti mám taky nový model, výbava ST (ani nevím,co obsahuje) a ten kaslík mi po otevření jde pomalu dolů (teď jsem přišel z garáže),v žádném případě nespadne samovolně dolů. Citovat
MACI Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Mam novy model a kastlik mi pada Nemate nekdo nejake schematko ze ktereho by se dalo vycist kde ma byt jake tlumeni/kolecko? Citovat
Hauke Ivo Odesláno 3. srpen 2009 Autor Odesláno 3. srpen 2009 Tak mám kastlik ze starýho modelu, protože takovouhle ozubenou dráhu tam vůbec nemám :-( Citovat
Ferry Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 to Hauke Ivo, mozna, ze mas nejaky mezimodel, do ktereho se to jeste nedavalo, v serviceboxu bohuzel neni napsano, od jakeho vyrobniho cisla se to davalo. mozna taky, ze se to davalo jen do vyssich vybav, tezko rict Citovat
bure Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 novy model - nemam jen kozene vyhrivane sedacky, jinak snad vse, ale i presto mi suplik pada jak zrale hrusky, vyrobeno 04/2001 odpolko mrknu jestli tam mam to zubate kolecko a treba je to jenom rozbity a nebo jestli mam taky nejakej mezitypni kastlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.