shwaara Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Před chvílí jsem si sjel do HS AUTO pro nové stěrače. Otevírací doba (i servisu) je do 18:00, přijel jsem cca v 17:40. Koupil jsem sadu stěračů za 1000Kč a poprosil jsem, zda by mi je někdo rovnou vyměnil. Ale ouha. Na servisu se pracuje jen do 17h. Na dotaz, jak je to možné, když mají otevírací dobu do 18h mi bylo odpovězeno, že paní neví, ale že od 17h tam už nikdo není. Mám si zkusit přijet zítra.... Zatímco paní hledala ve skladu, zkoukl jsem namátkově ceník: Hodina práce 850Kč, náhradní vůz 2200Kč/den, diagnostika 1450Kč, podložka pod RZ s reklamou HS AUTO 85Kč (v AUTO CB ji s logem dávají zdarma), hliníkové nášlapy pedálů 2300Kč. Celkově ve mně tedy servis zanechal negativní dojmy. Přidám-li k tomu fakt, že vloni jsme u nich chtěli koupit ojetou 607 2004 \"se serviskou\" a 64.000km a při bližším zkoumání se ukázalo, že v beglické servisce není ani čárka a nikdo není schopen říct, co se s autem před dovozem dělo, už se v tomto servisu asi nikdy neukážu. [upravil dne 22/5/09 shwaara] Citovat
Bohdal Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Mám s firmou HS AUTO České Budějovice naopak velice dobré zkušenosti. Podložky mi vyměnili zdarma a celkově jsem s přístupem veškerého personálu velice spokojen. Jsem jejich dlouholetý zákazník a mohu všem tuto firmu jenom doporučit. Citovat
OK406 Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Nevím, ale je tu pár členů P-C, co má s HS Peugeot Č. Budějovice špatné zkušenosti viz jejich příspěvky. Citovat
koblih69 Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Dám pár, jen tak pro doplnění: 1. chtěl jsem koupit podložky pod vstřiky 406 - čekal jsem asi 20 minut než v sobotu v cca 9:00 vyjde paní, která mi začala tvrdit, že tam nic takovýho není, a že to číslo co mám je na jiný auto... když už to velmi otrávená našla řekla 320,- já se ušklíbnul a šel je koupit vedle do Kelly kde stály 80,- 2. měl jsem tam velmi drobounkou opravu laku - slíbili na čtvrtek a bylo to v sobotu. 3. když jsem si auto vyzvedával čekal jsem skoro hodinu. Technik chodil okolo ani nepozdravil, ani neřekl - prosím vydržte. Jeno otrávený výraz. Když se konečně vyprdelil tak přišel k člověku co dorazil půl hodiny po mě a začal ho obsluhovat což jsem už neustál... 4. doma jsem zjistil, že mi sundali podložky pod značky s reklamou na servis mého známého a dali tam HS AUTO !!! Starý ( měsíc starý - nepoškozený ) vyhodili.... 5. nabylo jim trapný dát na fakturu mystí auta, čištení interiéru ... mě to bylo jedno - platila to pojišťovna, ale to je taková věc, kterou považuju za automatickou u kvalitního servisu. Nepozastavím se, když tam přihodí hodinu do práce, ale že to normálně hodí na fakturu je drzost. ... mám pokračovat? [upravil dne 24/5/12 18:28 od koblih69] Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Bohdal: to víš, že ti reklamní podložky vyměnili zdarma:D:D:D Citovat
macik.83 Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Tak to je prca Staci trochu hledat a zjistite, ze Bohdal je prodejce ve vyse uvedene firme. Nejak mi byl podezrely prvni prispevek. Jinak je to zena a ma pekneho dobrmana [upravil dne 26/5/12 06:33 od macik.83] Citovat
Laďa Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Podívejme se na rodinu Šestákovic:D Třeba se teď v HS zlepší. Citovat
OK406 Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 No vida, jaký(á) je to šikulka, takto tady psát . Snad si vezme poučení a zlepší se to. Snad se Bohdan ozve a nebude to jeho první a poslední příspěvek a ješto k to mu takovýto ,,záludný\":D . Citovat
koblih69 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 No příznám se, že mi to tak připadlo - 1. příspěvek, obhajoba servisu... ale byl jsem línej to hledat. No podle fotek myslím že to nebyla ta otrávená dáma s podložkami pod vstřikovače Tak třeba to pomůže k zlepšení služeb pro ostatní. PS: jak uvidím v ČB dobrmana raději se schovám v autě Citovat
Di Steffano Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Tak že hoši byl sem tam jednou před 4-5 lety pouze se zeptat zda by bylo možné ještě dopsat nějaký Alternativní rozměr kol a pneu do techničáku. Co Vám budu vykládat samo sebou to nešlo, chápu, ale to podání bylo Luxusní na úrovni typu co chceš, proč vůbec si sem chodil otravovat z takovou banalitou stejně to nejde . Nic méně ,,Děkuji\'\' za dobrý adrenalínový zážitek. Takový sem prožil naposled před dvěma týdny v hospodě kde sem dostal zeleného, oslizlého utopence., ale to už je Obě firmy určitě ještě někdy navštívím Citovat
podgy4 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 podložky mi dali taky zdarma, jinak náhradní vůz jsem měl za 750kč/den.jinak co se týče servisu, nespokojenost Citovat
Mireczech85 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Nějaké nové zkušenosti po těch 8 letech od posledního příspěvku? Citovat
MJSytic Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Ale jo, už sídlí někde jinde a drtivá většina Peugeot navigací o tom neví Citovat
Mireczech85 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 Ano to vím, však jsem tam objednával auto. Kamarád tam i pracoval (ochotnej servisák, řeší mi staré Berlingo, vždy zváží co má smysl opravovat vzhledem ke stáří auta a navrhne jak postupovat). Ale spíš by mě zajímalo jaké jsou zkušenosti v posledních letech. Jestli se změnil přístup a nebo je to stále trága. Abych případně hledat nějakou jinou alternativu tady na jihu. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 2. srpen 2021 Odesláno 2. srpen 2021 V poslední době jsem dvakrát vešel dovnitř.. zákazníci žádní.. zaměstnanci v družném hovoru a absolutní nezájem, neobtěžovali se ani pozdravit natož se zeptat co bych chtěl.. tak jsem zase vypochodoval ven. Jak jsou na tom se servisem nevím, nemám důvod zkoušet. Jezdím již 10 let do Písku a maximální spokojenost. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 jojo, znám..., kapitalismus a chování personálu jako za komančů Citovat
Mireczech85 Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 Abych pravdu řekl, zkušenost podobná. Ale byl jsem domluven s prodejcem, že tam přijdu. Takže jsem napochodoval, pozdravil, zeptal a chvilinku počkal na prodejce, který hned vědět, že jsem to já. Ale mělo by to fungovat jinak. Jak člověk proleze vchodem, minimálně pozdravit (těch lidí tam neleze tolik jako v nákupáku). Chvíli počkat a oslovit, zda můžu poradit (tak bych to dělal já). Takhle Budějovická škodovka přichází o kšefty zcela pravidelně. Člověk si pak řekne, jak se asi budou chovat, když s autem něco bude. Jestli máte takové zkušenosti, pak je docela dobrý to napsat na google recenzi. Jinak se fakt nic nezlepší. Zeptám se na ten písek, všechno v pořádku? Jak jsou na tom cenově prohlídky? Jinak k tomu kapitalismu - s tím to nemá naprosto nic společného. Kapitalista by pozdravil, uvedl, nabídl kávu, vodu a chtěl udělat kšeft. Value4Value. Citovat
jarokare Odesláno 3. srpen 2021 Odesláno 3. srpen 2021 před 10 hodinami, Mireczech85 napsal: Zeptám se na ten písek, všechno v pořádku? Záleží , odkud ti ho přivezou radim.1008, RichVa, Vena garážmistr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.