Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tak i já se přidám k této debatě.... No popravdě co se týče citací,tak si osobně myslím,že jak psal Miras že tam je přes půlku stránky citací a pod ní napsáno \" jj děkuji \" nebo podobně,to mi přijde fakt out.... beru to,vyjádřit se k max.2 citacím a to k těm aktuálním.

Nováčci - ano bylo by dobré jim udělat nějaký návod jak píše Wooody nebo Petra XSI jistě by jim to pomohlo,když vidím kolik mají příspěvku,že je jen jeden nebo do deseti,tak jim napíšu že je tu sekce servis nebo bazar nebo podobně ať ten příspěvek směřují tam,jinak nic.... ale je už na něm jak se k tomu zachová,a třeba si myslím že třeba zde : - tak to by mělo patřit do sekce Inzerce a příslušné podsekce a ne do sekce k 406, ale to je můj osobní názor.....

Jinak je tady super parta,tak se tu přece nebudeme hádat skrz kraviny,sice někdy naštvě že někdo chce něco napsat a ten mocný moderátor to napravý,tak to někdo vztáhne na sebe jako že je ukřivděný,beru označit a říct vole dej bacha co tam píšeš,a je to... ( myšleno obrazně ) nerad bych aby někdo takto ty lidi tady nazýval,to opravdu ne :bojim

Jinak si myslím že tu fakt vládne pohoda,Medvěd bere některé přípěvky které se na něj vztahují moc vážně,ale osobně si myslím,že tě tu každý bere,a nikdo proti tobě nejde.... a myslím si že Pe.tr už vůbec ne.... jen holt se neshodnete v některých otázkách i když je pravda na obouch stranách tak holt je potřeba někdy udělat kompromis.... ať se mi to líbí nebo nelíbí....

Toť mé vyjádření k chodu tohoto fóra a v anketě jsem zvolil Ano souhlasím.....

Odesláno

Ten návod, o kterém píšete, skutečně není. Je jen jakýsi návod k použití Fora: ale na hlavni stránce skutečně žádný není. Ona ta hlavní stránka je totiž vůbec taková zakrnělá chudinka. Většině je dobrá akorát k tomu, aby se na ní zaregistrovali do Fora a pak už se z něj nehnou. :) Nevím, jestli je to dobře nebo ne, ale těžiště je jednoznačně na straně Fora. O to víc je potřeba právě Foru věnovat pozornost, proto se nám taky moderátorský tým rozrostl (nemůže za to kolektivní pokles IQ :D). S tím taky souvisí to, že Forum tu není jen kvůli pokecání si, ale jako hlavní informační zdroj - a s ohledem na tento fakt je potřeba právě to \"pokecávání si\" udržet v rozumných mezích a nenechat jej převážit nad příspěvky, které řeší např. technický problém či prodej vozu uživatele Fora. Už několik let máme proto v pravidlech bod 5. ;)

Uvědomte si, že ty naše rozumy budou číst lidé, kterým jde o to se tu něco dozvědět. Jinak by sem nelezli, na internetu existuje spousta zábavnějších webů. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Uvědomte si, že ty naše rozumy budou číst lidé, kterým jde o to se tu něco dozvědět. Jinak by sem nelezli, na internetu existuje spousta zábavnějších webů. ;)

Tak to máš Kurte pravdu... :super

Odesláno

Myslim ze akakolvek vyroba nejakeho navodu, powerpointu, ci niecoho ineho je maximalne zbytocne, pretoze si to aj tak nikdo neprecte.

Vetsina lidi zacina, a pokracuje, alebo zacina a hned konci tym, ze neco hledaj, prodavaj, nebo potrebujou poradit, neco vygoogli, pozrou se, rychle se zaregistrujou, a placnou sem dotaz.

(nehovorim, ze je to tak na sto procent, ale vetsina lidi to tak dela)

Muj ukol byl podobnej, placnout, optat se na olej, a po dostani odpovede zakivat a pripadne navstivit forum pri dalsim problemu. Ale mili lidi vitajici mne na klubu, a radici mi i s jinimi vecmi ma vicemene prinutili, tu zustat, a neco vic si pocist ...

Preto sem psal, ze naozja si nemyslim, ze je vhodne novacka hned pokarhat pred vsemi lidmi, a cervenym napisem vsem ukazat, ze nevy dodrziavat pravidla. Viem, ze by sa mal poucit, ale zas takto verejne zhodit hned na zaciatku, nie je bohvieco ...

Tiez si inac nemyslim, ze by medveda niekto chcel napadat, jedna sa len o to, ze medved si rad stoji za svojimi nazormi, a rad je krvopotne obhajuje.

Zaroven ale zas musim suhlasit, ze medved nic zleho, poburujiciho, alebo nejak inak napadnutelneho v diskusi, ktora prerostla na pokec ohledne policajtu nepovedal...

Howk

Odesláno

Ja za sebe jsem rád, že Medvěd není dále ve vedení fóra a že není ani moderátor.

Jeho výchovné názory mi nikdy nesedly a nikdy nesednou. Přijde mi, že poslední dobou bez funkce hledá každou maličkost aby mohl vedení kritizovat..

Jako nezaujatý člen fóra můžu říci, že mi to je všechno osobně uý dávno jedno. Vždycky se zde najde někdo, kdo si hraje na velkého tátu.. Už z tohoto důvodu bych se nikdy nestal řádným členem PC. Je zde pouze pár lidí, kteří jsou nad věcí a na nic si nehrají, nováčkum nedokazují že oni jsou více.. ..ovšem toto by bylo na další debatu se spokojeností clubu a fora celkově..

Každopádně již reakce v tomto vlákně medvěda a Pe.Tra a dalších mi přijdou vypovídající o kvalitě tohoto fóra..

Nezbývá mi než říci:

simpsonsnelsonhahavk1.jpg

Záměrně jsem píši: \"Jsme zvědav, kdy bude můj příspěvěk smazán..\"

Odesláno

Porad se to toci okolo nejakeho dokazovani \"moci\" ale my se jen snazime dohlizet na dodrzovani alespon zakladnich pravidel fora. Nikdy se neda vyhovet vsem, jsem ale rad ze vetsine nase pociny pripadaji spravne.

Odesláno

Pechy: zbytečně konfrontační tón, ale budiž. Co by mě zajímalo je: kolik ti tady bylo smazáno příspěvků?

Odesláno

Jsem názoru, že dvojnásobné citace by se měly zachovat a ne mazat. Vadí mi to. Jak psal Medvěd, ztrácí se v tom návaznost, pokud někdo mezi příspěvek něco vloží... Citace přes celou stranu je opravdu prasárna... takže moderovat ano, ALE S ROZUMEM. Smazání jedné citace s cca 4mi větami mi přijde jako hloupost...

Odesláno

No vida a hned tu máme příklad (ne)shovívavosti k nováčkům.

Uživatel \"langi\" a jím zakládaná témata:

- mizerný, jednoslovný nadpis

- duplicitní téma, jednoslovný nadpis

- jednoslovný nadpis, špatná sekce

- jednoslovný nadpis, špatná sekce

Má někdo z vás, podle nichž bychom měli být k nováčkům vlídní nápad, jak takového uživatele naučit dodržovat pravidla? Jestli dobře počítám, je to jejich porušení ve 4 případech. To už je skoro dost i na dočasný ban. :nevim

Odesláno

langi je fakt ocas. A nováčkům dělá špatnej image [imidž]

Jo a ještě jsem chtěl napsat: nejhorší jsou ty, který píšou v tomhle stylu: \"zdar potreboval bych poradit jaky kola mam hodit na pezota dik zdar jo a jeste potrebuju vedet roztece zdar\". Za tohle bych vrazdil. Nulovej styl, bez háčků, čárek a všech těch vymožeností mezi písmenkama. Y a I se dá přehlídnout, ale tohle je prasečina.

To jen tak okajově :)

Jo a ještě mě teď něco napadlo k psaní příspěvků:

Mažte po sobě please, kdo a kdy upravil příspěvěk. Když tam je 6x že příspěvěk byl upraven v 8, 10, 11, a 15 hodin, veřte mi, to fakt nikoho nezajímá. Jednou to bahotě stačí :papa

Jo a ještě něco:

Teď jsem si všimnul že se změnili anglický nápisy na český, mohu jen tleskat :super:potlesk :potlesk :potlesk

[upravil dne 19.5.2009 dolly1010]

Odesláno

Tak jak je tlustým červeným písmem \"Nápověda\" a \"Pravidla fóra\" udělejte odkaz na \"návod\" - takové lidi můžete odkázat tam. Pokud po poslání SZ sám nebude postupovad podle návodu a problém neopraví, tak zasáhnout a přepsat a po opakováni klidně BAN nebo zastřelit (s některýma to je opravdu těžké).

Možná blbý návrh, ale když se ptáš:aut:D.

Odesláno

nie som tu moc dlho, ale aj tak.

Ono je tu viac, ci menej neprisposobivich, ale na druhej strane, existuje nejake dokonale forum s dokonalimi uzivatelmi a dokonalimi moderatormi? Ja si myslim, ze neexistuje.

Je tu trosku viac mazania ako pred new moderatormi. Ten pokec by mohol byt volnejsi(takmer vzdy sa to zvrati, ci uz v dobrom alebo v zlom zmysle slova), ale ostatne mi vyhovuje ako sa moderuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...