wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 to bych mu asi rek at si dejde pro golu a klice a snazi se, vyndal bych si z kufru lehatko a koukal na nej,
Vvitty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 P607Olda: vetsina tehle meraku ma uz dlouho rovnou dve stupnice, jednu v Bar, druhou v kPa ;-)
MJSytic Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: wooody jj bylo po desti, no a ani sam nevedel kde ta rezerva je, ja mel totiz uplne nacpanej kufr, jeli sme z chaty tak si myslel ze me nasere ze to budu muset vyndat, nebo ja nevim..... Hele, podle mě z toho nic nebude. Prostě chtěl prudit a nakonec se z toho vyspal a už o něm neuslyšíš
wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 no to doufam jako, tak treba ho nekdy potkam, dneska sem totiz podal prihlasku k dopravakum, tak sem zvedav..
AnotherOne Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Heh to je irónia. Dúfam, že nebudeš jeden z ďalších...
marko306 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: OK406 A taky by mě zajímalo, kde hlídka zjistila přesný tlak ,,rezervy\" ! U ,,správního\" řízení by pak bylu docela úsměvné, kdy by muse od výrobce či zástupce dané značky vozidla doložit kolik má mít dané vozilo přesný tlak v rezervě a taky, u jakého typu pneu!! na autach su vo vecsine pripadov stitky s predpisanymi tlakmi pneu. 306 ma pri plnom zatazeni tusim 3,0kpa, cize zo zakona vypliva, ze rezervna pneumatika musi byt nahustena na najvyssi predpisany tlak na aute co je v pripade 306 3,0kpa. A to nemusi nikde volat [edited by vvitty: 300kPa.... ] [upravil dne 18.5.09 Vvitty]
wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 AnotherOne: neboj se nebudu svine, nebudu pokutovat treba folie, kola, svetla atd atd, a pritom to mit na svim aute....... jo kdyz to bude nejakej vychcanek to proc ne, ale preci sme jenom lidi ne
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Woody, podobné věci jsem tu řešil loni se Stiflerem a nebyla to věru hezká debata. Pokud chceš jít pracovat k policii, pak podle mě MUSÍŠ dbát na to, aby byl dodržován zákon - tzn. že pokud zastavíš auto s nelegálními doplňky (světla, fólie apod.), tak toho řidiče máš minimálně upozornit, že jeho doplňky na autě jsou nezákonné a že se svým jednáním vystavuje možnému postihu. Pokud chceš jít k policii pouze z důvodu vlastního prospěchu (tzn. pro výplatu, aby bylo z čeho platit nájem a jídlo), je spousta jiných a lépe placených fleků. Samozřejmě si myslím, že je třeba začít před vlastním prahem, tzn. fólie z auta dolů, žárovky vyměnit za správné ....
Guest Lubk0 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Woody, podobné věci jsem tu řešil loni se Stiflerem a nebyla to věru hezká debata. Pokud chceš jít pracovat k policii, pak podle mě MUSÍŠ dbát na to, aby byl dodržován zákon - tzn. že pokud zastavíš auto s nelegálními doplňky (světla, fólie apod.), tak toho řidiče máš minimálně upozornit, že jeho doplňky na autě jsou nezákonné a že se svým jednáním vystavuje možnému postihu. Pokud chceš jít k policii pouze z důvodu vlastního prospěchu (tzn. pro výplatu, aby bylo z čeho platit nájem a jídlo), je spousta jiných a lépe placených fleků. Samozřejmě si myslím, že je třeba začít před vlastním prahem, tzn. fólie z auta dolů, žárovky vyměnit za správné .... Medvede nejde jen o to. I ja sem zvazoval onu moznost, a este popravde zvazuju. Aspom u nas to nemaju tak proklate zle, nastupny plat je 17-18 litru. Robis 12 ky, denna , nocna, 2 dni volna. Mas 6 tyzdnov dovolenku + 2 tyzdne rehabylatacie za rok, nehovoriac ze tie rehabylitacie v kupeloch su za par supiek ... Samozrejme, plat po zauceni lepsi. A mas samozrejme i jine vyhody. Medzi jine, bezurocnu pozicku do 700 000 Sk napr, po 15 rokoch ides do dochodku, moznos prepracovat na vyssie pozicie, hlave ked si popritom spravis vysoku, ale trebars aj to ze ta uz tvoji \"kolegovia\" nemozu pokutovat, maximalne to poslat nadriadenemu, ktory ta pokarha A povedzme si na rovinu, myslite ze policajt si uplatok nezobere sem tam ? Uz je to menej ako dakedy, ale stale to na nich plati. Nech len 500 Sk denne... A uz sme doma ... A zivot teda ozaj moc nenasadzaju
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Lubk0 - pro mě za mě klidně k policii jdi, nevidím v tom nic špatného. Špatné ale vidím to, že tu někdo veřejně řekne, že půjde dělat na dopravku, ale tohle či tamto klidně nechá být, páč se mu to líbí (co je dáno v zákoně je zcela vedlejší). Pak holt je všeobecný názor na policajty takový, jako je - vždyť Woody třeba nebude trestat oslňující světla či votuzidla neodpovídající svým stavem vozidlu, které může jezdit po komunikaci, jiný jeho soudruh bude přehlížet jízdu na červenou (on přece taky někdy pospíchá), další bude za bakšiš mhouřit oči nad řidičem v alkoholovém rauši (on přece taky občas chlastá ...) a mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho. To, co jsem chtěl reakcí na Woodyho sdělit je ta skutečnost, že když už jdu pracovat někam, kde mohu postihovat ostatní za nedodržování zákona (jsem tedy nad ně povýšen) musím dbát na to, abych měřil všem stejným metrem - což Woody zcela jasně řekl, že dělat nehodlá.
dzavel Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 JJ práce k nezaplacení. Mají černé přesčasy (neplacené - poněvadž mají služební zákon a ne zákoník práce), někdy pohotovost i doma, kdykoliv je můžou zavolat a jdou robit a pak taky riziko (zdravotní). Prostě.
wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 medvede az takle sem to nemyslel, a oslnujici svetla sem taky nemyslel, mel sem na mysli treba angel eys atd, kdyz to nebude samo hologovany atd tak to jo kdyz uz ho zastavim, ale nebudu je vyhledavat, treba takovej nejakej porolozpadlej favorit udela vic skody nez nejak pekne a DECENTNE upraveny auto, treba jako ma volvik, to si myslim ja
Edison Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 A to je právě o tom stejném metru. Zákon něco říká a platí pro všechny. Nerozlyšuje decentně upravený vůz od prorezlého favorita. A policista je od toho, aby posoudil především shodu či neshodu s přepisem.
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 pokud další příspěvek nebude k tématu tak vlákno zamykám.
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Ale podle mě vůbec nejde o to, co si myslíš Ty, ale jak se k danému problému staví zákon, jehož Ty budeš zástupcem (tzn. že se Ti, podle mě, mohou Angely i líbit, jestliže ale takové auto pustíš dál bez ztráty květinky /pokuty, domluvy/ tak podle mě Ty jako zástupce zákonodárce zákon porušuješ, což je mnohem horší než to, že si někdo nehomologovanou věc namontuje do auta). Prostě - pokud budeš policajt, tak musíš souhlasit se zákony této země (přece se policistou stáváš právě proto, abys pomohl změnit ten bordel, v kterém tu žijeme) - pokud se zákony nesouhlasíš, nemáš u policie co dělat (stejně jako spousta dalších policajtů, kteří svou práci berou pouze jako činnost, která jim má naplnit peněženky a umožnit jim čerpat výhody pramenící z pocitu, že jsou mocnější než ostatní).
wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 jj to mate pravdu, na to uz vam memuzu nic rict
AnotherOne Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Edison: tvoje čočky a xenóny len čakajú aby sa na nich zmlstol policajt s rovnakým metrom
Recommended Posts