Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P607 kouří až běda.. lambda sonda?

Recommended Posts

Odesláno

Mám P607 2.2HDI půl roku po chipu a začala mi brutálně kouřit, kamarad mi řekl že může být zacpaná lambda sonda.... obcas se rozsviti kontrolka antipolution... fault krom toho kouře nepocituji problém.. poradíte?

Odesláno

Není nad to mít u nafťáku elechronický pouze \"chcípák\" ;)

A pro všechny případy, je na čerpadle páčka :aut

... P.S.: O lambda sondách u nafťáků jsem už taky něco slyšel ...

Odesláno
Původně zaslal: vix

Tak tak.....od te doby co jsem se seznamil s motory XU7D a XU9D nechci nic jineho....neni nad pořžádny traktor...:D:D

PS:A když se spěcha tak pomuže i 5tka......:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: vix

Keď použiješ hľadanie tak v jednej téme som sa rozpisoval, ako funguje a na čo slúži.

Odesláno

Lambda tam jsou dvě.... v peugeotu mi to potvrdili.... po chipu mám 20tis a zaclo to kourit az poslednich pet......

Nevíte jestli se nedá sehnat ta lambda jinde? Ani u bosche druhovýrobu nemají a 3500kč za každou se mi dávat nechce...

P607Olda: s tím máš nějaké zkušenosti? Nechá se ta díra na hadici najít?

Výkon nijak neklesl, resp. ničeho jsem si nevšiml..

dodatek: chip to na svědomí nemá, životnost lambdy se udává 160tkm, najeto mám 180tkm

[upravil dne 14.5.2009 Birkov]

Odesláno
Původně zaslal: Birkov

Lambda tam jsou dvě.... v peugeotu mi to potvrdili.... po chipu mám 20tis a zaclo to kourit az poslednich pet......

Nevíte jestli se nedá sehnat ta lambda jinde? Ani u bosche druhovýrobu nemají a 3500kč za každou se mi dávat nechce...

P607Olda: s tím máš nějaké zkušenosti? Nechá se ta díra na hadici najít?

Výkon nijak neklesl, resp. ničeho jsem si nevšiml..

dodatek: chip to na svědomí nemá, životnost lambdy se udává 160tkm, najeto mám 180tkm

Dva lambda sondy v 2.2 HDi???

Buď máš 2.2 benzín alebo už neviem, čo si mým myslieť o servise kde si bol...:roll

Odesláno

Ano, jedna před katem a druhá za..... podle vinka mi to takhle našli v autorizovanem servisu peugeot.....

mám i číslo toho dílu byla tam normálně zobrazena a mám 2.2HDI

na 1.9TDI jsou taky, nevim proc by nebyla i tady...

Odesláno

Ano, jedna před katem a druhá za..... podle vinka mi to takhle našli v autorizovanem servisu peugeot.....

mám i číslo toho dílu byla tam normálně zobrazena a mám 2.2HDI

na 1.9TDI jsou taky, nevim proc by nebyla i tady...

Ešte prezraď, v ktorom servise Ti našli na 1.9TD a 2.2 HDi lambda sondy aby aj ostatní úžívatelia tohto fóra vedeli kam určite nejazdiť !!! :bojim

A keď Ťa môžem poprosiť, napíš nám číslo toho dielu.

[upravil dne 14.5.09 hnusoba]

Odesláno

na 1.9TDI to menil kamarad sobe, (automechanik) na 2.2HDI v Mladé Boleslavi je tu jen jeden autorizovany... číslo dílu 1628LE to mi napsali v servise..

Já autum prd rozumím, ale víc lidi mi reklo o lambda sonde a vsichni vedi ze mam diesel..... ty jsi automechanik?

Odesláno

na 1.9TDI to menil kamarad sobe, (automechanik) na 2.2HDI v Mladé Boleslavi je tu jen jeden autorizovany... číslo dílu 1628LE to mi napsali v servise..

Já autum prd rozumím, ale víc lidi mi reklo o lambda sonde a vsichni vedi ze mam diesel..... ty jsi automechanik?

Nuž na tvojom mieste by som sa vyhýbal takým ľuďom...

To už každý čo opravoval traktory na družstve robí automechanika v garáži a opravuje autá?

Ja sa do áut veľmi nevyznám ale aspoň tieto základné veci poznám....že 98% dieslových motorov lambdu proste NEMÁ !!!

A len tak mimochodom, číslo dielu ktoré si napísal je pre snímač teploty výfukových plynov pred katalyzátorom.

Odesláno

hnusoba: tak v tom případě jsou blbci ti v autoservisu kteří mi číslo toho dílu dali....v čem pak tedy může být problém že to kouří?

jak někdo zminoval diru v hadici k turbu to je blbost protoze co málo já zase vím, tak ubytek tlaku by byl tak patrný ze by auto skoro nejelo, krom toho by to nemelo jak ovlivnit kurivost..

Odesláno

hnusoba: tak v tom případě jsou blbci ti v autoservisu kteří mi číslo toho dílu dali....v čem pak tedy může být problém že to kouří?

jak někdo zminoval diru v hadici k turbu to je blbost protoze co málo já zase vím, tak ubytek tlaku by byl tak patrný ze by auto skoro nejelo, krom toho by to nemelo jak ovlivnit kurivost..

Kouřivost to ovlivní ku*evsky. Ale taky to pak nejede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...