Pe.Tr Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Peugeot ČR nám daroval \"manuální\" literaturu , kterou je potřeba přemístit z Prahy-Zdib do ulice Dlouhé na Praze 1. jednalo by se o cca 3hodiny z sobotního opoledne. Přesněji řečeno , by jsme se sešly teď v sobotu ve 14:00 před autosalonem Domansky ve Zdibech, na ložily boxera a převezly manualy do skladu peugeot klubu v Dlouhe ulici. jedná se o toto množství. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 počitám s tebou , už jsme dva , tzn , už mam nekoo kdo me bude držet dveře Citovat
MJSytic Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Moc rád bych přidal ruku k dílu, ale je to na mě pozdě. V 17hod už musím stát v brance ve V. Popovicích Leda, že by jste mi zaručili, že budu nejpozději v 15:30 zpátky v Měšo:myslim [upravil dne 5.5.09 MJSytic] Citovat
MirasCC Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Jj, počítám s tím, beru skládací křesílko - přece si nemyslíš, že tam na tebe budu čumět ve stoje Ještě uvidím jak na tom budu s dopravou, ale snad se to povede nějak skloubit. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 MJSytic: no pokud bys nam helfnul to jen naložit tak v Měšo v 15:30 určo budeš Citovat
MJSytic Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr MJSytic: no pokud bys nam helfnul to jen naložit tak v Měšo v 15:30 určo budeš OK, tak pomůžu aspoň s tím nakládáním [upravil dne 5.5.09 MJSytic] Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 V mém případě je šance tak 50% pro účast, takže zatím nejsem schopen potvrdit. Co ale vím na 100% je to, že na dvůr do Dlouhé zvýšený Boxer nevjede ani náhodou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Medvěde , to je tím že nemáš ty zkušenosti jako já, Boxerem do dvora v Dlouhý to jde v pohodě , musíš dát víc plynu .... Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 pomohl bych ale bohuzel jsem zrovna mimo Phu Citovat
Jirkap Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Bohužel jsemj taky mimo Prahu... mohu zapůjčit rudl Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 JirkaP - Pokud je to rudl schodolezec (http://www.grent.cz/hlinikovy-rudl-na-schody-s-plastovymi-rukojetmi-ak1325.html), tak by se asi mohl hodit. Pe.Tr - možná je to i tím, že k autu, které není mým vlastnictvím mám trochu jiný přístup. Jinak si stojím za tím, že vjezd až do dvora se zvýšenou střechou NENÍ možný. On už vjezd z ulice není jednoduchý (průjezd totiž není zcela kolmý k chodníku a má ještě zvýšené kamenné nákolky, které z auta nejsou zrovna dobře vidět), ale zásadní problém je v jeho snižování průjezdné výšky oblouků (na počátku je vyšší profil než na konci). Chceš-li si přidělávat problémy, O.K. - já bych ale volil jiné auto (Partner tam projede 100%ně a těch pár příruček pbere taky). [upravil dne 5/5/2009 Medvěd] Citovat
MJSytic Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tak se to odveze novým Týpíčkem a je to Citovat
Devils-night Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Pokud bys potreboval jeste jednu silu tak dej vedet.Do Zdib kousek a v sobotu nic nemám. Citovat
Otan Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Medvěde , to je tím že nemáš ty zkušenosti jako já, Boxerem do dvora v Dlouhý to jde v pohodě , musíš dát víc plynu .... A bude kabriolet, či užovka? Pomohl bych, ale mám to trochu z ruky. [upravil dne 5/5/09 Otan] Citovat
subin Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 pokud bys neodmítl mou pomoc,rád přijedu,zatím jsem si jist,že na sobotu nemám nic Citovat
Vvitty Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Pe.Tr: bacha na to, abys TAM neprojel tak akorat a az vyhazis tu paletu a auto se drobet zvedne, nezustals uvezneny ve dvore :D ja budu bohuzel mimo prahu :-( Citovat
subin Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Boužel musím svou nabídku pomoci stáhnout zpět.Omlouvám se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.