Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot ČR nám daroval \"manuální\" literaturu , kterou je potřeba přemístit z Prahy-Zdib do ulice Dlouhé na Praze 1.

jednalo by se o cca 3hodiny z sobotního opoledne.

Přesněji řečeno , by jsme se sešly teď v sobotu ve 14:00 před autosalonem Domansky ve Zdibech, na ložily boxera a převezly manualy do skladu peugeot klubu v Dlouhe ulici.

jedná se o toto množství.

post-0-14109606690468_thumb.jpg

Odesláno

Moc rád bych přidal ruku k dílu, ale je to na mě pozdě. V 17hod už musím stát v brance ve V. Popovicích :(

Leda, že by jste mi zaručili, že budu nejpozději v 15:30 zpátky v Měšo:myslim

[upravil dne 5.5.09 MJSytic]

Odesláno

Jj, počítám s tím, beru skládací křesílko - přece si nemyslíš, že tam na tebe budu čumět ve stoje :D

Ještě uvidím jak na tom budu s dopravou, ale snad se to povede nějak skloubit.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

MJSytic: no pokud bys nam helfnul to jen naložit tak v Měšo v 15:30 určo budeš

OK, tak pomůžu aspoň s tím nakládáním ;)

[upravil dne 5.5.09 MJSytic]

Odesláno

V mém případě je šance tak 50% pro účast, takže zatím nejsem schopen potvrdit.

Co ale vím na 100% je to, že na dvůr do Dlouhé zvýšený Boxer nevjede ani náhodou.

Odesláno

JirkaP - Pokud je to rudl schodolezec (http://www.grent.cz/hlinikovy-rudl-na-schody-s-plastovymi-rukojetmi-ak1325.html), tak by se asi mohl hodit.

Pe.Tr - možná je to i tím, že k autu, které není mým vlastnictvím mám trochu jiný přístup. Jinak si stojím za tím, že vjezd až do dvora se zvýšenou střechou NENÍ možný. On už vjezd z ulice není jednoduchý (průjezd totiž není zcela kolmý k chodníku a má ještě zvýšené kamenné nákolky, které z auta nejsou zrovna dobře vidět), ale zásadní problém je v jeho snižování průjezdné výšky oblouků (na počátku je vyšší profil než na konci). Chceš-li si přidělávat problémy, O.K. - já bych ale volil jiné auto (Partner tam projede 100%ně a těch pár příruček pbere taky).

[upravil dne 5/5/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Medvěde , to je tím že nemáš ty zkušenosti jako já, Boxerem do dvora v Dlouhý to jde v pohodě , musíš dát víc plynu ....

A bude kabriolet, či užovka?:D Pomohl bych, ale mám to trochu z ruky.:(

[upravil dne 5/5/09 Otan]

Odesláno

Pe.Tr: bacha na to, abys TAM neprojel tak akorat a az vyhazis tu paletu a auto se drobet zvedne, nezustals uvezneny ve dvore :D :D

ja budu bohuzel mimo prahu :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...