Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bude tam otevřená servisní zóna se 100 mechanikama, který budou zdarma opravovat auta všem řádným členům. Na díly bude poskytnuta 90% sleva protože Peugeot France si české srdcaře nesmírně váží :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Bude tam otevřená servisní zóna se 100 mechanikama, který budou zdarma opravovat auta všem řádným členům. Na díly bude poskytnuta 90% sleva protože Peugeot France si české srdcaře nesmírně váží :aut:D

Hmmmm tak to je veget:DTak to tam přivezu na podvalniku těch par aut co mi tu stoji nemocně v garaži......:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

na vas, na prekvapeni i na sraz :) a samozrejme vi o co jde a o to vic se tesi :D

Ha........tak to nevypadá na lakovnu, to by se snad Vendulka tolik netěšila:myslim........já to vzdávám, radši se nechám překvapit........:papa

Odesláno

to jsou zase navrhy.....

Jo Peto, udelej si proste seznam veci na ktere se muzu tesit, pak vem seznam moznych prekvapeni, pak vem hezke pocasia vysledek je tu :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

to jsou zase navrhy.....

Jo Peto, udelej si proste seznam veci na ktere se muzu tesit, pak vem seznam moznych prekvapeni, pak vem hezke pocasia vysledek je tu :)

.......hele víš co mě napadlo........... let balonem, ten by se Ti mohl líbit (teda mě by se líbil určitě:aut)......jen nevím jak tam naskládáme přes sto lidí...........vzducholoď:P mno, to mi neprojde co:roll ..............a co ohňostroj, kdyby bylo hnusně tak tolik není vidět, ne...........když já mám hroznou fantazii :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...