Vvitty Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 takove prijemne prekvapeni pro ucastniky srazu No a vic bohuzel naznacovat nesmim [upravil dne 20.4.09 Vvitty] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 No to jsi nám toho teda naznačil:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Já si klidně počkám, kdo by neměl rád příjemný překvapení........přiznám se, že na sraz už se těším jak malý dítě na Ježíška Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Vvitty - ty nějak potřebuješ zvýšit počet příspěvků??? Nebo má tohle vlákno jiný - mě utajený - smysl? Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Bude tam otevřená servisní zóna se 100 mechanikama, který budou zdarma opravovat auta všem řádným členům. Na díly bude poskytnuta 90% sleva protože Peugeot France si české srdcaře nesmírně váží Citovat
Driver Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Srdcařema myslíš kardiaky? Ten by se ze mě asi stal kdyby tohle byla pravda. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic Bude tam otevřená servisní zóna se 100 mechanikama, který budou zdarma opravovat auta všem řádným členům. Na díly bude poskytnuta 90% sleva protože Peugeot France si české srdcaře nesmírně váží Hmmmm tak to je veget:DTak to tam přivezu na podvalniku těch par aut co mi tu stoji nemocně v garaži......:D Citovat
Petra XSI Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: aka nutnorict ze vendulka se uz moc tesi Na sraz, nebo na překvapení, nebo snad na nás:mrk Ty čistě náhodou nevíš co je to za překvapení? Citovat
aka Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 na vas, na prekvapeni i na sraz a samozrejme vi o co jde a o to vic se tesi Citovat
vendelinek Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 No,to je pěkný překvápko:myslim......a zase vim prd:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: aka na vas, na prekvapeni i na sraz a samozrejme vi o co jde a o to vic se tesi Ha........tak to nevypadá na lakovnu, to by se snad Vendulka tolik netěšila:myslim........já to vzdávám, radši se nechám překvapit........ Citovat
Vvitty Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 No hlavne aby bylo pekne pocasi, jinak to nebude ono Medved: (B) je spravne Citovat
Driver Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ha, že by se konala Miss mokrý Peugeot tričko? Citovat
Vvitty Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 2Driver: sakra, to je dobra myslenka nejake dobrovolnice? Citovat
aka Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 to jsou zase navrhy..... Jo Peto, udelej si proste seznam veci na ktere se muzu tesit, pak vem seznam moznych prekvapeni, pak vem hezke pocasia vysledek je tu Citovat
Petra XSI Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: aka to jsou zase navrhy..... Jo Peto, udelej si proste seznam veci na ktere se muzu tesit, pak vem seznam moznych prekvapeni, pak vem hezke pocasia vysledek je tu .......hele víš co mě napadlo........... let balonem, ten by se Ti mohl líbit (teda mě by se líbil určitě)......jen nevím jak tam naskládáme přes sto lidí...........vzducholoď mno, to mi neprojde co:roll ..............a co ohňostroj, kdyby bylo hnusně tak tolik není vidět, ne...........když já mám hroznou fantazii Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.