kamen22 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Najlepsia spolupraca, najlepsie ceny, vlastna odtahovka, super chlalan. Je to v technickom skle 0905746230 Miso. Bezproblemova dohoda o cenach, povie co je treba, zaco, vysvetli no super. Je dobry aj rychly. Robi vsetko, elektriku, mechaniku, lakovanie. Netreba nikam uz chodit. Robi vsetky znacky a aj nakladaky a dodavky. Citovat
foxo Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 to zni skoro jako reklama, no nicmene, keby boli vsetci taky... Citovat
Laďa Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: foxo to zni skoro jako reklama, no nicmene, keby boli vsetci taky... spíše bych řekl, že to zní jako pohádka:D Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Asi mu volá toľko ľudí, že radšej zahodil mobil. Citovat
kamen22 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Za tie 2 roky co mam 406 som zmenil asi 5mechanikov a tento je z nich zatial naj Původně zaslal: foxo to zni skoro jako reklama, no nicmene, keby boli vsetci taky... Citovat
kamen22 Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 No to je smola, zabudol zaplatit ucet. No nic zistim ked tam opridem Původně zaslal: vlado-.m este ze to cislo nefunguje Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Sorry, viem ze to moze byt dobri mechanik, nic proti, ale ako mozes povedat ze je naj v BA ??? Pokial viem v BA je servisov mozno viac ako 100, ty si vyskusal 5 a uz tvrdis, ktory je naj... Navyse nezaplatit ucet, a s toho ho vypnu, uz nieco o cloveku svedci... Sorry, ale tmo aj orange a tak, vypinaju, az po MINIMALNE mesiaci , ked nezaplatis fakturu, tj splatnost je 18.03 tak az po 18.04, niektory operatori davaju az dva mesiace. Samozrejme medzi tym ty pridu SMSky, upomienky, a dokonca aj list ... Takze nikto mi nepovie, ze to je z toho, ze nestihal Ale to je ina tema... Tak prajem vela zdaru zo servisovanim... * Len doplnim, takeho technika, lacno, sikovno, dobre, a velmi vychvaleneho som mal aj ja, robil vsetko, bez problemov, v servise takom malom mu stali rady, az som si k nemu dal spravit tesnenie pod hlavu, ktore D*JEBAL a proste som to musel po 3 tis km davat robit znovu. Odvtedy som pouceny, a o najlepsich mechanikoch nic nehovorim... Citovat
marisw Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 To bol asi taky lacny ze nemal love ani na fakturu za mobil..... kazde auto co opravoval, tak len prerabal....chudak :D:D:D:potlesk Citovat
kamen22 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Cislo mu uz funguje, dovod bol ze sa mu pokazil telefon. Neriesim, ze ci existuje v ba iny v niecom lepsi mechanik, ale riesim ze tento ma vyvazene vedomosti z elektriky aj ostatneho co je velke plus si myslim. Poznam aj inych ktori su dobri ale len v urcitych veciach. Navyse maloktory mechanik co som aj pocul aj zazil pocuva pozorne s akym problemom som prisiel, povie mozne priciny preco sa to stalo, pripadne poradi, ze toto este vydrzi nejaky cas a co si mam vsimat a tot sa musi urobit teraz. Vacsina mechanikov ktorych som stretol po 3slovach povie ze \"to bude toto zle - vymenit\" potom nieco vymeni zbitocne a neprizna sa ze to nebolo treba. Zrazu platis 2x viac ako keby sa nechumelilo a ani sa to nesnazi zdovodnit. Nedajboze sa to znova zopakuje. Nehnevajte sa ale ja potrebujem s tym clovekom pokecat, poradit, vysvetlit aby som si bol isty ze hovorime o tej istej veci. Tento clovek ti po oprave povie co vymeni, ale ti aj povie na co este narazil ale nie je to este take horuce. Chapete??? A este o tych cenach: vela mechanikov klame zakaznika cenou, ze toto stalo tolko pritom to kupil za nizsiu cenu s jeho zlavou a predava ti to za maloobchodnu cenu ak nie vacsiu. O tychto veciach hovorim. Myslim ze by to malo byt tak, zobere peniaze za zistenie priciny a za pracu, ale bezne je teda ze si vela tiezmechanikov snazi privirabat aj na cene dielov. Původně zaslal: Lubk0 Sorry, viem ze to moze byt dobri mechanik, nic proti, ale ako mozes povedat ze je naj v BA ??? Pokial viem v BA je servisov mozno viac ako 100, ty si vyskusal 5 a uz tvrdis, ktory je naj... Navyse nezaplatit ucet, a s toho ho vypnu, uz nieco o cloveku svedci... Sorry, ale tmo aj orange a tak, vypinaju, az po MINIMALNE mesiaci , ked nezaplatis fakturu, tj splatnost je 18.03 tak az po 18.04, niektory operatori davaju az dva mesiace. Samozrejme medzi tym ty pridu SMSky, upomienky, a dokonca aj list ... Takze nikto mi nepovie, ze to je z toho, ze nestihal Ale to je ina tema... Tak prajem vela zdaru zo servisovanim... * Len doplnim, takeho technika, lacno, sikovno, dobre, a velmi vychvaleneho som mal aj ja, robil vsetko, bez problemov, v servise takom malom mu stali rady, az som si k nemu dal spravit tesnenie pod hlavu, ktore D*JEBAL a proste som to musel po 3 tis km davat robit znovu. Odvtedy som pouceny, a o najlepsich mechanikoch nic nehovorim... [upravil dne 8/4/09 kamen22] Citovat
kamen22 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Vyzera to ze ty si pekny chudacek debilek. Este ze vidim tvoju skodoradost nielen ja. Na tvoje somariny co sa ti honia hlavou snad nie je nikto zvedavy. Původně zaslal: marisw To bol asi taky lacny ze nemal love ani na fakturu za mobil..... kazde auto co opravoval, tak len prerabal....chudak :D:D:D:potlesk Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: kamen22 ...A este o tych cenach: vela mechanikov klame zakaznika cenou, ze toto stalo tolko pritom to kupil za nizsiu cenu s jeho zlavou a predava ti to za maloobchodnu cenu ak nie vacsiu. O tychto veciach hovorim. Myslim ze by to malo byt tak, zobere peniaze za zistenie priciny a za pracu, ale bezne je teda ze si vela tiezmechanikov snazi privirabat aj na cene dielov. Co to matláš za hovadiny? Samozřejmě že servis má díky obratům díly za nákupní ceny, a má na nich marži. Z toho taky normální servis žije, a ne z práce, samotná práce tak akorát zaplatí mechanika, ale ne prostory a vybavení. Co za pomatence sem občas přispívá, to by fakt jeden nevěřil Citovat
kamen22 Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Nemam slov nepojdem sem uz Původně zaslal: oddie Původně zaslal: kamen22 ...A este o tych cenach: vela mechanikov klame zakaznika cenou, ze toto stalo tolko pritom to kupil za nizsiu cenu s jeho zlavou a predava ti to za maloobchodnu cenu ak nie vacsiu. O tychto veciach hovorim. Myslim ze by to malo byt tak, zobere peniaze za zistenie priciny a za pracu, ale bezne je teda ze si vela tiezmechanikov snazi privirabat aj na cene dielov. Co to matláš za hovadiny? Samozřejmě že servis má díky obratům díly za nákupní ceny, a má na nich marži. Z toho taky normální servis žije, a ne z práce, samotná práce tak akorát zaplatí mechanika, ale ne prostory a vybavení. Co za pomatence sem občas přispívá, to by fakt jeden nevěřil Citovat
AnotherOne Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Keď zavolám na to číslo neozve sa mi náhodou kamen22? Citovat
hnusoba Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Trošku mi nejde do hlavy tento príspevok. Čo je zlé na tom, ak mechanik, ktorému dám robiť svoje auto zoženie náhradné diely dajme tomu o 10% lacnejšie ako by som ich kúpil ja a potom mne ich dá za predajnú cenu, ktorú by som dostal ja??? To akože mechanik má kupovať diely, mínať svoj čas a peniaze za benzín a potom predávať ten diel za tú istú cenu za akú kúpil ten diel? Trošku proti logike? Alebo by si to robil aj ty? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Tiez to celkom nechapem, co si tym chcel povedat... Pokial my samotna dialna, da suciastky za cenu, za ktoru by som ich kupil maloobchodne, neratam plus minus par korun, tak to automaticky nechavam na dielni... Nepotrebujem, aby mi servis zhanal nieco brutalne lacno, alebo lacnejsie. Pokial zozenie, budem rad, ale handrkovat sa o to ? Poznam ludi, a poznam ich dost, co proste za niektore smiesne veci su schopny obvolat, alebo obehat pol mesta, kupit ich, priniest do servisu, a za par korun usetrenich sa radovat. Realny priklad. Kolega, byvali, ked daval menit olej + filter, + vzduchovy filter na svojom TIPE, tak zavolal do 6 autosuciastiek v meste. Zistil, ktore su najlacnejsie, isiel tam, a kupil si filter, olej, a vzduchac. Pre bezne porovnanie. V servise stal olejovy filter 200 Sk, on kupil za 180Sk, v servise stal vzduchac 250 Sk, on kupil za POZOR 248Sk a olej neporovnavam, lebo v servise ten co kupil on nemali, i ked tam mali nieco obdobnej znacky, za cca rovnaku cenu ... Kvoli teda 22 korunam, a teda nejakym peniazom za olej, dajme tomu 100 vku, prevolal viac ako 6 minut hovoru, a nakoniec minul svoje palivo a cas na to, aby tie veci kupil. Takychto ludi, nepovazujem za normalnych. Pokial by mi dal servis ten olej filter do 250 a vzduchovy do 300, tak by som to proste od nich zobral, a neriesil. Potom vela ludi chce od servisov nejake pofiderne zaruky, na dieli, ktore si doniesli, nesu znacku NO NAME, a potom sa stazuju, ze to ci ono, co doniesli do servisu, sa pokazilo a nedavaju za vinu najlacnejsiemu dielu, ale mechanikovi ... Teraz chodim jednemu, a ten mi povie na rovinu, ze shity s autokelly, nonami a podobne, mi montovat do auta nebude, a normalne odmietne servis. Ked chcem uneho servisovat, neni problem mu doniest svoje, ale musia byt znackove, ale nerobim to, nakolko cenu mi dava rovnaku, alebo o malo nizsiu ako v suciastkach ... Citovat
kamen22 Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 Nie neozve, ja niesom mechanok aj ked teoreticky mam nastudovane cele moje auto. Ja sa zaoberam opravami elektroniky takze rJ motora mi nieco hovori, ostatne davam robit jemu Původně zaslal: AnotherOne Keď zavolám na to číslo neozve sa mi náhodou kamen22? Citovat
kamen22 Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 No to zalezi od toho ci ti povie aka je jeho skutocna cena, mne te tento clovek povie. Ja mu tych 10% dam. Otazka je ci sa niekto iny nepovie cenu org. peugeot a pritom to kupil za tretinku neorg. co sa mne s inymi bezne stavalo Původně zaslal: hnusoba Trošku mi nejde do hlavy tento príspevok. Čo je zlé na tom, ak mechanik, ktorému dám robiť svoje auto zoženie náhradné diely dajme tomu o 10% lacnejšie ako by som ich kúpil ja a potom mne ich dá za predajnú cenu, ktorú by som dostal ja??? To akože mechanik má kupovať diely, mínať svoj čas a peniaze za benzín a potom predávať ten diel za tú istú cenu za akú kúpil ten diel? Trošku proti logike? Alebo by si to robil aj ty? Citovat
kamen22 Odesláno 10. duben 2009 Autor Odesláno 10. duben 2009 O taky maly rozdiel sa nestoji fakt handrkovat. Hovorim o tom ze ak u niekoho dam menit predne tlmice on zauctuje sachsy olejove za 3500 kus a da tam al-co (nie ze by boli o moc horsie ako Sachsy) za 1700 kus s jeho zlavou a nauctuje si pracu 3000 dokopy 10000. No a ten clovek co ho tu spominam mi da al-co za 1700 kus + praca 1500 spolu 4900 uz je tam trosku sakramensky rozdiel nie? Navyse mi bez toho aby som mu to kazal prezrel predne brzdy a capy kedze mal obe predne kolesa dole a upozornil ma ze mi slzi voda spod termostatu nech si priebezne kontrolujem hladinu a nabuduce mi to skusi pretesnit. To je pristup Ano ten tvoj mechanik vyzera byt v pohode. Ten moj tak isto odmietne brat neoverene znacky. Ak sa jedna o olej kupujem si ho cez www.olej.sk Esso ultra 10W40 (ten jediny okrem Totalu ma atest PSA) tam stoji 150/liter vsade inde minimalne 250Sk/liter pri 5l je to uz dost usetreneho. keby islo o 20-50Sk nema to zmysel. Nesetrim silou mocou na neoverenych dieloch napr. Starline alebo autokelly. On kupuje z meteoru a ja z elitu. Napr. sviecky som predtym kupoval NGK a potom denso, filtre Ufi a tak by som mohol pokracovat. Původně zaslal: Lubk0 Tiez to celkom nechapem, co si tym chcel povedat... Pokial my samotna dialna, da suciastky za cenu, za ktoru by som ich kupil maloobchodne, neratam plus minus par korun, tak to automaticky nechavam na dielni... Nepotrebujem, aby mi servis zhanal nieco brutalne lacno, alebo lacnejsie. Pokial zozenie, budem rad, ale handrkovat sa o to ? Poznam ludi, a poznam ich dost, co proste za niektore smiesne veci su schopny obvolat, alebo obehat pol mesta, kupit ich, priniest do servisu, a za par korun usetrenich sa radovat. Realny priklad. Kolega, byvali, ked daval menit olej + filter, + vzduchovy filter na svojom TIPE, tak zavolal do 6 autosuciastiek v meste. Zistil, ktore su najlacnejsie, isiel tam, a kupil si filter, olej, a vzduchac. Pre bezne porovnanie. V servise stal olejovy filter 200 Sk, on kupil za 180Sk, v servise stal vzduchac 250 Sk, on kupil za POZOR 248Sk a olej neporovnavam, lebo v servise ten co kupil on nemali, i ked tam mali nieco obdobnej znacky, za cca rovnaku cenu ... Kvoli teda 22 korunam, a teda nejakym peniazom za olej, dajme tomu 100 vku, prevolal viac ako 6 minut hovoru, a nakoniec minul svoje palivo a cas na to, aby tie veci kupil. Takychto ludi, nepovazujem za normalnych. Pokial by mi dal servis ten olej filter do 250 a vzduchovy do 300, tak by som to proste od nich zobral, a neriesil. Potom vela ludi chce od servisov nejake pofiderne zaruky, na dieli, ktore si doniesli, nesu znacku NO NAME, a potom sa stazuju, ze to ci ono, co doniesli do servisu, sa pokazilo a nedavaju za vinu najlacnejsiemu dielu, ale mechanikovi ... Teraz chodim jednemu, a ten mi povie na rovinu, ze shity s autokelly, nonami a podobne, mi montovat do auta nebude, a normalne odmietne servis. Ked chcem uneho servisovat, neni problem mu doniest svoje, ale musia byt znackove, ale nerobim to, nakolko cenu mi dava rovnaku, alebo o malo nizsiu ako v suciastkach ... [upravil dne 10/4/09 kamen22] [upravil dne 10/4/09 kamen22] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.