Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 - Fog Lamp bulb faulty - vyriesene

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

stale ked nastartujem auto tak mi naskoci tato hlaska: \"Fog lamp bulb faulty\" a preskrtnuta ziarovka na stredovom paneli. Je mi jasne, ze zrejme je blba hmlovka, no neviem to s istotou povedat, lebo som to este neskusal otestovat, ale zrejme je vsetko v poriadku. Co v pripade, ak su hmlovky v poriadku? Kde by som mal hladat chybu?

Diky

[upravil dne 23/3/09 djbrano]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

doslovny preklad \'\'mlha svetlo zarovka chybny\'\' tak co to asi bude:D:aut

Aka ziarovka tam ide a ako ju vymenim? Dufam ze nemusi ist blatnik dole... :bojim

[upravil dne 19/3/09 djbrano]

Odesláno

tusim staci len odklopit spodny kryt motora, ale musi sa auto zodvihnut, no ale dost zalezi samozrejme ci je to v predu alebo zadu, nechapem dako v com je problem to zistit ktora je prasknuta.

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Původně zaslal: hudy

doslovny preklad \'\'mlha svetlo zarovka chybny\'\' tak co to asi bude:D:aut

Aka ziarovka tam ide a ako ju vymenim? Dufam ze nemusi ist blatnik dole... :bojim

[upravil dne 19/3/09 djbrano]

Žiarovka v predu je H11 55W, vzadu bežná 21W.

[upravil dne 19.3.2009 AnotherOne]

Odesláno

A skusal si aspon pozriet ktora hmlovka to nesvieti? Ja nerozumiem o co tu ide. Pochopil by som keby si napisal pc vyhlasuje chybu hmlovky a svietia vsetky co to moze byt? Ale to ze hlasi chyba hmlovky a ani sa nepozries ci niektora hmlovka je v prdeli tak neviem. Nechcem ta urazit to vobec nie.

Chlapci predo mnov ti presne poradili co mas pozriet. Ak si na to netrufas tak ani neber srobovak do ruky a zbehni do najblizsej garaze kde ti to vymenia. Usetris si cas a aj mozno nejake eurace.

[upravil dne 19/3/09 jofo]

Odesláno
Původně zaslal: jofo

A skusal si aspon pozriet ktora hmlovka to nesvieti? Ja nerozumiem o co tu ide. Pochopil by som keby si napisal pc vyhlasuje chybu hmlovky a svietia vsetky co to moze byt? Ale to ze hlasi chyba hmlovky a ani sa nepozries ci niektora hmlovka je v prdeli tak neviem. Nechcem ta urazit to vobec nie.

Chlapci predo mnov ti presne poradili co mas pozriet. Ak si na to netrufas tak ani neber srobovak do ruky a zbehni do najblizsej garaze kde ti to vymenia. Usetris si cas a aj mozno nejake eurace.

[upravil dne 19/3/09 jofo]

:xvul:D kura, ja si na ty vase eura furt nemuzu zvyknout :):xvul

[upravil dne 20/3/09 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Tak dnes som to skontroloval a vsetko v poriadku, ako som predpokladal... zeby niekde nejaky zly kontakt???

a hlasi to stale?
  • O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj mám stejný problém. Po každém startu mi vyskočí hláška foglamp bulb(s) faulty. měl jsem vymontované zadní světlo, očistil konektor na kabelu i ve světle, prostříkal kontaktolem a stále nic. Mlhovky všechny svítí. Kde jinde může být chyby. Zkoušel jsem se dostat do zadních mlhovek, jestli není chyby na kontaktu v nich, ale nepřišel jsem na to, jak se do nich dostat. Ani na service boxu jsem to nenašel. Poraďte prosím někdo.

Odesláno
Bude to zlý kontakt v konektore ľavého zadného svetla, typická závada 407my.;)

Kdyz jsem mu to napsal do SZ tak stejne zalozil vlakno a mel svoji hlavu:D:D:D:D

Odesláno

JJ, na tenhle návod jsem také narazil, ale chci zkusit maximum ostatních možností, než se pustím do téhle metody. I když je to prostě jen nahrazení kostry. Dej vědět, jestli to pomůže. Třeba mě to přesvědčí k činu :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...