djbrano Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Ahojte, stale ked nastartujem auto tak mi naskoci tato hlaska: \"Fog lamp bulb faulty\" a preskrtnuta ziarovka na stredovom paneli. Je mi jasne, ze zrejme je blba hmlovka, no neviem to s istotou povedat, lebo som to este neskusal otestovat, ale zrejme je vsetko v poriadku. Co v pripade, ak su hmlovky v poriadku? Kde by som mal hladat chybu? Diky [upravil dne 23/3/09 djbrano] Citovat
MatrixChose Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 A proč se nejdřív na ty mlhovky nepodíváš? Citovat
hudy Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 doslovny preklad \'\'mlha svetlo zarovka chybny\'\' tak co to asi bude:D:aut Citovat
djbrano Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: hudy doslovny preklad \'\'mlha svetlo zarovka chybny\'\' tak co to asi bude:D:aut Aka ziarovka tam ide a ako ju vymenim? Dufam ze nemusi ist blatnik dole... [upravil dne 19/3/09 djbrano] Citovat
Makvej Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 tusim staci len odklopit spodny kryt motora, ale musi sa auto zodvihnut, no ale dost zalezi samozrejme ci je to v predu alebo zadu, nechapem dako v com je problem to zistit ktora je prasknuta. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: djbrano Původně zaslal: hudy doslovny preklad \'\'mlha svetlo zarovka chybny\'\' tak co to asi bude:D:aut Aka ziarovka tam ide a ako ju vymenim? Dufam ze nemusi ist blatnik dole... [upravil dne 19/3/09 djbrano] Žiarovka v predu je H11 55W, vzadu bežná 21W. [upravil dne 19.3.2009 AnotherOne] Citovat
jofo Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 A skusal si aspon pozriet ktora hmlovka to nesvieti? Ja nerozumiem o co tu ide. Pochopil by som keby si napisal pc vyhlasuje chybu hmlovky a svietia vsetky co to moze byt? Ale to ze hlasi chyba hmlovky a ani sa nepozries ci niektora hmlovka je v prdeli tak neviem. Nechcem ta urazit to vobec nie. Chlapci predo mnov ti presne poradili co mas pozriet. Ak si na to netrufas tak ani neber srobovak do ruky a zbehni do najblizsej garaze kde ti to vymenia. Usetris si cas a aj mozno nejake eurace. [upravil dne 19/3/09 jofo] Citovat
BV406 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: jofo A skusal si aspon pozriet ktora hmlovka to nesvieti? Ja nerozumiem o co tu ide. Pochopil by som keby si napisal pc vyhlasuje chybu hmlovky a svietia vsetky co to moze byt? Ale to ze hlasi chyba hmlovky a ani sa nepozries ci niektora hmlovka je v prdeli tak neviem. Nechcem ta urazit to vobec nie. Chlapci predo mnov ti presne poradili co mas pozriet. Ak si na to netrufas tak ani neber srobovak do ruky a zbehni do najblizsej garaze kde ti to vymenia. Usetris si cas a aj mozno nejake eurace. [upravil dne 19/3/09 jofo] kura, ja si na ty vase eura furt nemuzu zvyknout [upravil dne 20/3/09 BV406] Citovat
wooody Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 presne tak co je na tom tezkyho rozsvitit mlhovky a obejit auto? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 než si obejít auto a zkontrolovat světla--tak napíšu dotaz !!! NECH\'APU !!! to by se snad mělo mazat--todleto! [upravil dne 20/3/09 ozzy1956] Citovat
djbrano Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Tak dnes som to skontroloval a vsetko v poriadku, ako som predpokladal... zeby niekde nejaky zly kontakt??? Citovat
antal Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: djbrano Tak dnes som to skontroloval a vsetko v poriadku, ako som predpokladal... zeby niekde nejaky zly kontakt??? a hlasi to stale? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Bude to zlý kontakt v konektore ľavého zadného svetla, typická závada 407my. Citovat
djbrano Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Bude to zlý kontakt v konektore ľavého zadného svetla, typická závada 407my. jj... pomohlo.... diiiiky Citovat
ticek Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ahoj mám stejný problém. Po každém startu mi vyskočí hláška foglamp bulb(s) faulty. měl jsem vymontované zadní světlo, očistil konektor na kabelu i ve světle, prostříkal kontaktolem a stále nic. Mlhovky všechny svítí. Kde jinde může být chyby. Zkoušel jsem se dostat do zadních mlhovek, jestli není chyby na kontaktu v nich, ale nepřišel jsem na to, jak se do nich dostat. Ani na service boxu jsem to nenašel. Poraďte prosím někdo. Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Bude to zlý kontakt v konektore ľavého zadného svetla, typická závada 407my. Kdyz jsem mu to napsal do SZ tak stejne zalozil vlakno a mel svoji hlavu:D:D:D:D Citovat
ticek Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 A co bys tedy poradil mě? Světlo jsem měl skutečně dole, očistil kontakty a chyba se stále hlásí. Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Já se potýkám s pravým brzdovým světlem... kontox, napružení, výměna žárovky, očistění kontaktů... nic takže zítra mě čeká tohle http://www.407owners.com/docs/rearbulbs.pdf Citovat
ticek Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 JJ, na tenhle návod jsem také narazil, ale chci zkusit maximum ostatních možností, než se pustím do téhle metody. I když je to prostě jen nahrazení kostry. Dej vědět, jestli to pomůže. Třeba mě to přesvědčí k činu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.