Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dens navštivil servis z duvodu klepání na přední nápravě. Verdikt mě docela zděsil, vyčvachtané tyčky stabilizatoru, měnil jsem je před 12tis km, byli tam Febi nebo Delphi, už nevim, ale docela masakr teda. Necham tam dat Moog, ale pěkně mě to štve, jestli zase chcipnou takhle brzo tak se snad picnu:bojim

Odesláno

udelam ti maly seznam znacek ktere jsem vyzkousel:

Optimal 20 000km

Ruville 20 000km

MOOG 25 000km

ted mam objednano u MJ Auto znacku Meyle v provedeni HD - Heavy duty, maji byt zesilene, tak uvidime

Jinak loni jsem menil tycky geometrie ( vodorovne ) na zadni naprave, byly original peugeot ( katalogova cena neco kolem 3000Kc/ks - ja je teda sehnal za 2000 obe dve ) nicmene vydrzely taky jen rok a asi 25 000km, takze asi tak

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

udelam ti maly seznam znacek ktere jsem vyzkousel:

Optimal 20 000km

Ruville 20 000km

MOOG 25 000km

ted mam objednano u MJ Auto znacku Meyle v provedeni HD - Heavy duty, maji byt zesilene, tak uvidime

Jinak loni jsem menil tycky geometrie ( vodorovne ) na zadni naprave, byly original peugeot ( katalogova cena neco kolem 3000Kc/ks - ja je teda sehnal za 2000 obe dve ) nicmene vydrzely taky jen rok a asi 25 000km, takze asi tak

Nabizel mi ještě original TRW ale stáli asi 1600 kus, takže padla volba na ten Moog a to ještě až po telefonátu s Pe.Trem, takže jemu dík za tip
Odesláno

jak rikam, MOOG jsem daval loni koncem kvetna a uz mesic jezdim s tim ze to klepe jako prase, najeto 25 000km, z toho neco po praze, zbytek D1, silnice na vysocine, nejaky nemecky rakousky a italsky dalnice

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Radek a Ferry

Kdybyste s těma autama nejezdili, tak se Vám to určitě NESTALO !!!

[upravil dne 10/3/2009 Medvěd]

Co to?? Jé a vul si myslel že s tim mužu jezdit, no tak ted je to jasný, proč jsi mi to neřekl už dřív?:D:D:D:D

[upravil dne 10/3/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak jsem dens navštivil servis z duvodu klepání na přední nápravě. Verdikt mě docela zděsil, vyčvachtané tyčky stabilizatoru, měnil jsem je před 12tis km, byli tam Febi nebo Delphi, už nevim, ale docela masakr teda. Necham tam dat Moog, ale pěkně mě to štve, jestli zase chcipnou takhle brzo tak se snad picnu:bojim

To mas jeste dobre me tam vydrzeli 6000km a sou v prdelce.:(:(:(

Odesláno

mám na předek objednaný ty MEYLE HD tak jsem na ně zvědavej,díky Ferrymu jsem je našel a objednal taktéž... uvidíme co vydrží,přední stabil.tyčky jsem dělal někdy v létě před technickou tj.2007 a najeto mají cca.15 tis. km.... ale nevím značku co mi tam dávali....

Odesláno

takže mám už vyměněné,jsou to na 406 tyhle : meyle11160605041HD ( předek ) pokud někdo by je chtěl,a podle mechanika budou dobrý,jsou teda těžší cca o třetinu a vypadají celkem festovně,než jsem je stihnul blejskout tak byly na autě,takže foto nemám,ale dle mě budou dobrý !!

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

takže mám už vyměněné,jsou to na 406 tyhle : meyle11160605041HD ( předek ) pokud někdo by je chtěl,a podle mechanika budou dobrý,jsou teda těžší cca o třetinu a vypadají celkem festovně,než jsem je stihnul blejskout tak byly na autě,takže foto nemám,ale dle mě budou dobrý !!

kde jsi je sehnal ? a cena ? me uz snad taky prijdou, uz mi to klepani na kdejake nerovnosti zacina lezt na nervy :)

EDIT musim podotknout ze to objednaci cislo ktere jsi uvedl je pouze pro starsi model a to jeste asi do roku vyroby 98, novejsi 406 maji jinou predni tycku a jine objednaci cislo ( tycka ma tvar Z, cili oba cepy jsou kolmo k tycce, kdezto starsi provedeni ma jeden cep kolmo a druhy v ose tycky - tvar L )

[upravil dne 16/3/09 Ferry]

Odesláno

Pokud chcete kvalitu, tak dobrý ohlasy jsou na tyčky značky LEMFOERDER. Sice cena je maličko jinde, ale za kvalitu se platí. Nevím jak na Peugeoty, ale na Citrouše se dávají v prvovýrobě.

Odesláno

já sem dával asi před měsícem nové tlumiče a tyčky stabilizátoru a dnes sem po týdnu vyjel do práce a klepe pravý stabilizátor :grr a to na nich mám najeto maximálné 1000km!!!!!! no mě šlahne jeden stál 650 peněz a cesty mám celkem slušny.

Odesláno

mám na předek objednaný ty MEYLE HD tak jsem na ně zvědavej,díky Ferrymu jsem je našel a objednal taktéž... uvidíme co vydrží,přední stabil.tyčky jsem dělal někdy v létě před technickou tj.2007 a najeto mají cca.15 tis. km.... ale nevím značku co mi tam dávali....

Díky Ferrymu je mám taky také objednané (společně s ním). Už aby byli na autě.;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

kde jsi je sehnal ? a cena ? me uz snad taky prijdou, uz mi to klepani na kdejake nerovnosti zacina lezt na nervy :)

EDIT musim podotknout ze to objednaci cislo ktere jsi uvedl je pouze pro starsi model a to jeste asi do roku vyroby 98, novejsi 406 maji jinou predni tycku a jine objednaci cislo ( tycka ma tvar Z, cili oba cepy jsou kolmo k tycce, kdezto starsi provedeni ma jeden cep kolmo a druhy v ose tycky - tvar L )

[upravil dne 16/3/09 Ferry]

Čau,no zajel jsem tady v Jihlavě na Bedřichov do učiliště s tímto číslem které zde uvádím a které je na old model a bylo to v pátek objednávaná a ráno to dovezli z Meteoru.... proti internetové ceně z MJ Auto kde je mají za 630 kč /ks tady chtěli 750 kč/ks takže si myslím cena celkem ok.... a fakt jsou težší.... a ty moje byly taky K.O. a to klepání mě taky nadzvedávalo :bacha

A zároveň ti chci ti tímto poděkovat za tip :super děkuju

[upravil dne 16/3/09 Burisek]

Odesláno

Čau,no zajel jsem tady v Jihlavě na Bedřichov do učiliště s tímto číslem které zde uvádím a které je na old model a bylo to v pátek objednávaná a ráno to dovezli z Meteoru.... proti internetové ceně z MJ Auto kde je mají za 630 kč /ks tady chtěli 750 kč/ks takže si myslím cena celkem ok.... a fakt jsou težší.... a ty moje byly taky K.O. a to klepání mě taky nadzvedávalo :bacha

A zároveň ti chci ti tímto poděkovat za tip :super děkuju

[upravil dne 16/3/09 Burisek]

jo to jde, v podstate je to cena jako z MJauto s postovnym :)

V ucilisti jsou dobry, jezdim k nim na emise LPG a byl jsem u nich i na diagnostice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...