Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Tak jsem dens navštivil servis z duvodu klepání na přední nápravě. Verdikt mě docela zděsil, vyčvachtané tyčky stabilizatoru, měnil jsem je před 12tis km, byli tam Febi nebo Delphi, už nevim, ale docela masakr teda. Necham tam dat Moog, ale pěkně mě to štve, jestli zase chcipnou takhle brzo tak se snad picnu:bojim Citovat
VladoHA Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 to mas este good jednemu chlapikovi som menil predne tlmice a o 3 dni trafil jamu a vytiekol mu tak bud rad ze aspon ti vydrzali 12tis km Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 udelam ti maly seznam znacek ktere jsem vyzkousel: Optimal 20 000km Ruville 20 000km MOOG 25 000km ted mam objednano u MJ Auto znacku Meyle v provedeni HD - Heavy duty, maji byt zesilene, tak uvidime Jinak loni jsem menil tycky geometrie ( vodorovne ) na zadni naprave, byly original peugeot ( katalogova cena neco kolem 3000Kc/ks - ja je teda sehnal za 2000 obe dve ) nicmene vydrzely taky jen rok a asi 25 000km, takze asi tak Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Ferry udelam ti maly seznam znacek ktere jsem vyzkousel: Optimal 20 000km Ruville 20 000km MOOG 25 000km ted mam objednano u MJ Auto znacku Meyle v provedeni HD - Heavy duty, maji byt zesilene, tak uvidime Jinak loni jsem menil tycky geometrie ( vodorovne ) na zadni naprave, byly original peugeot ( katalogova cena neco kolem 3000Kc/ks - ja je teda sehnal za 2000 obe dve ) nicmene vydrzely taky jen rok a asi 25 000km, takze asi tak Nabizel mi ještě original TRW ale stáli asi 1600 kus, takže padla volba na ten Moog a to ještě až po telefonátu s Pe.Trem, takže jemu dík za tip Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 jak rikam, MOOG jsem daval loni koncem kvetna a uz mesic jezdim s tim ze to klepe jako prase, najeto 25 000km, z toho neco po praze, zbytek D1, silnice na vysocine, nejaky nemecky rakousky a italsky dalnice Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Radek a Ferry Kdybyste s těma autama nejezdili, tak se Vám to určitě NESTALO !!! [upravil dne 10/3/2009 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Radek a Ferry Kdybyste s těma autama nejezdili, tak se Vám to určitě NESTALO !!! [upravil dne 10/3/2009 Medvěd] Co to?? Jé a vul si myslel že s tim mužu jezdit, no tak ted je to jasný, proč jsi mi to neřekl už dřív?:D:D:D [upravil dne 10/3/09 Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 hned zitra hodim klicky do kanalu .... ne jdu je tam hodit hned Citovat
Burisek Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 aha.... sakra taky se teda přidám k Ferrymu a hodím ty klíče do kanálu.... co bych pro tu ekologii neudělal že.... :D:D Citovat
Bobo.KH Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak jsem dens navštivil servis z duvodu klepání na přední nápravě. Verdikt mě docela zděsil, vyčvachtané tyčky stabilizatoru, měnil jsem je před 12tis km, byli tam Febi nebo Delphi, už nevim, ale docela masakr teda. Necham tam dat Moog, ale pěkně mě to štve, jestli zase chcipnou takhle brzo tak se snad picnu:bojim To mas jeste dobre me tam vydrzeli 6000km a sou v prdelce.:( Citovat
Burisek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 mám na předek objednaný ty MEYLE HD tak jsem na ně zvědavej,díky Ferrymu jsem je našel a objednal taktéž... uvidíme co vydrží,přední stabil.tyčky jsem dělal někdy v létě před technickou tj.2007 a najeto mají cca.15 tis. km.... ale nevím značku co mi tam dávali.... Citovat
OK406 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Ferry hned zitra hodim klicky do kanalu .... ne jdu je tam hodit hned A to budeš jezdit na kole a chodit pěšky?? Citovat
MatrixChose Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Chlapi, vy s tím vážně asi jezdíte, co? Já dávám Febi a na zelený byly po 30 000 km ještě slušný a to po výstavních silnicích moc nejezdím... Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 takže mám už vyměněné,jsou to na 406 tyhle : meyle11160605041HD ( předek ) pokud někdo by je chtěl,a podle mechanika budou dobrý,jsou teda těžší cca o třetinu a vypadají celkem festovně,než jsem je stihnul blejskout tak byly na autě,takže foto nemám,ale dle mě budou dobrý !! Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Burisek takže mám už vyměněné,jsou to na 406 tyhle : meyle11160605041HD ( předek ) pokud někdo by je chtěl,a podle mechanika budou dobrý,jsou teda těžší cca o třetinu a vypadají celkem festovně,než jsem je stihnul blejskout tak byly na autě,takže foto nemám,ale dle mě budou dobrý !! kde jsi je sehnal ? a cena ? me uz snad taky prijdou, uz mi to klepani na kdejake nerovnosti zacina lezt na nervy EDIT musim podotknout ze to objednaci cislo ktere jsi uvedl je pouze pro starsi model a to jeste asi do roku vyroby 98, novejsi 406 maji jinou predni tycku a jine objednaci cislo ( tycka ma tvar Z, cili oba cepy jsou kolmo k tycce, kdezto starsi provedeni ma jeden cep kolmo a druhy v ose tycky - tvar L ) [upravil dne 16/3/09 Ferry] Citovat
Xantik Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Pokud chcete kvalitu, tak dobrý ohlasy jsou na tyčky značky LEMFOERDER. Sice cena je maličko jinde, ale za kvalitu se platí. Nevím jak na Peugeoty, ale na Citrouše se dávají v prvovýrobě. Citovat
purkmistr Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 já sem dával asi před měsícem nové tlumiče a tyčky stabilizátoru a dnes sem po týdnu vyjel do práce a klepe pravý stabilizátor a to na nich mám najeto maximálné 1000km!!!!!! no mě šlahne jeden stál 650 peněz a cesty mám celkem slušny. Citovat
OK406 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Burisek mám na předek objednaný ty MEYLE HD tak jsem na ně zvědavej,díky Ferrymu jsem je našel a objednal taktéž... uvidíme co vydrží,přední stabil.tyčky jsem dělal někdy v létě před technickou tj.2007 a najeto mají cca.15 tis. km.... ale nevím značku co mi tam dávali.... Díky Ferrymu je mám taky také objednané (společně s ním). Už aby byli na autě. Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Burisek takže mám už vyměněné,jsou to na 406 tyhle : meyle11160605041HD ( předek ) pokud někdo by je chtěl,a podle mechanika budou dobrý,jsou teda těžší cca o třetinu a vypadají celkem festovně,než jsem je stihnul blejskout tak byly na autě,takže foto nemám,ale dle mě budou dobrý !! kde jsi je sehnal ? a cena ? me uz snad taky prijdou, uz mi to klepani na kdejake nerovnosti zacina lezt na nervy EDIT musim podotknout ze to objednaci cislo ktere jsi uvedl je pouze pro starsi model a to jeste asi do roku vyroby 98, novejsi 406 maji jinou predni tycku a jine objednaci cislo ( tycka ma tvar Z, cili oba cepy jsou kolmo k tycce, kdezto starsi provedeni ma jeden cep kolmo a druhy v ose tycky - tvar L ) [upravil dne 16/3/09 Ferry] Čau,no zajel jsem tady v Jihlavě na Bedřichov do učiliště s tímto číslem které zde uvádím a které je na old model a bylo to v pátek objednávaná a ráno to dovezli z Meteoru.... proti internetové ceně z MJ Auto kde je mají za 630 kč /ks tady chtěli 750 kč/ks takže si myslím cena celkem ok.... a fakt jsou težší.... a ty moje byly taky K.O. a to klepání mě taky nadzvedávalo A zároveň ti chci ti tímto poděkovat za tip děkuju [upravil dne 16/3/09 Burisek] Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Burisek Čau,no zajel jsem tady v Jihlavě na Bedřichov do učiliště s tímto číslem které zde uvádím a které je na old model a bylo to v pátek objednávaná a ráno to dovezli z Meteoru.... proti internetové ceně z MJ Auto kde je mají za 630 kč /ks tady chtěli 750 kč/ks takže si myslím cena celkem ok.... a fakt jsou težší.... a ty moje byly taky K.O. a to klepání mě taky nadzvedávalo A zároveň ti chci ti tímto poděkovat za tip děkuju [upravil dne 16/3/09 Burisek] jo to jde, v podstate je to cena jako z MJauto s postovnym V ucilisti jsou dobry, jezdim k nim na emise LPG a byl jsem u nich i na diagnostice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.