Guest Lubk0 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Viem, ze sa tu nachadzi dost fotografu ... Tak preto se ptam. Dostal se mi do rukou, po prvim majiteli Fotak, zrkadlovka, celkem stara, nemecke vyroby. Chcel som sa opytat, ci to ma cenu aj predavat, popripade co to moze stat. Fotoaparat je Praktica PLC 3 http://www.praktica-collector.de/203_Praktica_PLC3.htm K tomu veelky blesk National PE-3057 http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-camera-accessories/11890-national-pe-3057-flash.html Je to vsecko velmi zachovali. Samotni fotak je v kozenem pouzdre, je k nemu tamten velky blesk, snurka na krk, nejaky sinchronizacni kabel, myslim nejaky 2-3 filtri na predni objektiv, clona na predny objektiv, k fotaku je navod RUSKY/CESKY, k bleksu je tez, myslim ze ale ne v nasem jazyku, tusim nemcina a este neco. K tomu mam i komplet vybaveni komory, aspom myslim ze komplet, sou tam nejake dve VYVOJNICE, nejake dve nadoby s nejakymi prepazkami na nejakou chemikalii, dve obymky s cernymi zarovkami a kabelem, dalsi 2 nejake foto zarovky celel bile, nejake cerne leskle desky, jak ze skla, valcek, nejake stipce ... Vubec, ale vubec se do toho nevyznam, viem akurat ze vse je v perfektnim stavu, ku vsemu sou krabice a navody. Co vi na to ? Ma cenu sa s tym zaoberat ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Ja na fotky moc nejsem, bohato mi staci fotak v mobilu, popripade co nejmensi kompakt na hachiceni potrebnych fotek. Do tohohle by sem se nemal odvahu ani pustit, moc cudliku, kolecek a podobne Cize skorej kseftovat, len neviem, ci to ma nejaku cenu ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Hmm, nějakou hodnotu to mit bude, je to přeci jen trochu historie. http://www.aukro.cz/item576940646_praktica_plc_3.html Tady chce jen za samotný tělo 800,- - http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=79426 [upravil dne 10/3/09 Radek Hurvajz] Citovat
KoudaK Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Jak říká Hurvajz.. Ted už to má cenu jen z hlediska historického.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Tak myslim ze s ciste historickeho ne. Je kopa lidi, co s takymito tipmi dnes foti, a robi na tom lepsi fotky ja na digitalich. U nas ve skole, ty co jsou na fotografickych seminarich a krouzkach, maji s takymto fotakem povinnost robit v nekterem rocniku prace ... Myslim ze je to este vyuzitelny... Ale tak skusim dat inzerat do skoly Citovat
maturantka Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Fotit se s ním dá i po těch letech, ale nevím, jestli je zrovna výhodný to někde odkoupit a prodávat. Ale pokud jsi za něj nedal moc peněz, tak se třeba najde nadšenec, co to koupí. Citovat
yaris1 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Známej to nosí v brašně jako záložní foťák. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Ja sem ho dostal scela zadarmo A je ve vinikajici kondici, nic mu neni, je jak novej ... Vsechno prislusenstvo, manuali, kabliky, vsechno tam je. No uvidime Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Tenhle přístroj mám taky.... Ve svý době poměrně slušný.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Popripade nemate nekdo nekde nejakej navod, jak se fotky vlastne vyvolavaj ? Myslim, ze mam k tomu mozna vsechno, mam i cernou tmavou mistnost Len netusim jaka je chemikalia, a jak se to dela. Kdyby sem se to naucil, tak se snad i dam na to, abych to vyskousel Mozna mne to chytne Citovat
martin307 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Chemikálií je na to spousta a nic lehkého to není. Koupím ho od tebe. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: martin307 Chemikálií je na to spousta a nic lehkého to není. Koupím ho od tebe. Tak ja som zo slovenska, takze by mohol byt celkom problem Kazdy sa to musel raz ucit, skusil by som to aj ja Citovat
oddie Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Myslím, že když pohledáš na netu, že návod najdeš za chvilku Citovat
maturantka Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 taky bych ho někde mohla najít, že by snad někde u foťáku? uvidíme. Citovat
oddie Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Já z toho mám dokonce zápočet ale z hlavy už bych to taky dělat nechtěl. Citovat
tomasenkoslav Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 n/a [upravil dne 18.10.13 14:16 od tomasenkoslav] Citovat
oddie Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: tomasenkoslav Ja ti možem predať ATARI nechceš ? aj s páskama - hry...typ 130XE ? Chm, Atari, ZX Spectrum jedině ;) Citovat
maturantka Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: tomasenkoslav Ja ti možem predať ATARI nechceš ? aj s páskama - hry...typ 130XE ? Chm, Atari, ZX Spectrum jedině ;) mám Citovat
oddie Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Já už ne, měl jsem kdysi Deltu, ale odešla do věčných lovišť. Jinak k foťáku - ta Praktica byl kdysi můj sen, ale stále tehdy v přepočtu k mé tehdejší kupní síle asi jako dneska barák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.